Att ändra kurs (lite grand)

Tack för era kommentarer. Som alltid, jag läser allt. Jag har ingen assistent eller spökskrivare eller “social media manager” som gör nånting härinne, detta är min blogg. Den är en del av mig. På gott och ont – men nej, på gott, för jag ÄLSKAR ju detta! Jag pratar om det i nya podden, att backa lite och lägga mer av kraften på det man tycker är allra roligast. För mig är det väldigt enkelt. Det är det kreativa – att inspirera, skriva om livet, underhålla OCH att skapa vackra bilder tillsammans med andra!

Men jag gör vad ni säger. Vill ju att detta ska vara en härlig plats, som GER er inspiration, lite “food for thought” och ett kul tips då och då. En massa proffsbilder blir ointressant, såklart. Jag tar till mig, är så HIMLA usel på att fota själv men ska försöka hitta ett smart sätt där det ändå blir snyggt i bloggen. Tar tacksamt emot idéer! Och inte då att gå fotokurs, för jag vill fokusera på att skriva. Tänker att jag inte MÅSTE bli himla bra på att fota också? Men vill ju samtidigt att det ska vara snyggt – och sedan varva med bilder som fotograf fotat, när jag skapar den typen av material. Tänker mycket kring detta just nu! Försöker landa i nåt smart, kul och bra. Och inlägget nedan var alltså inte alls ”retsamt” menat (som någon var snabb med att kommentera), jag vill bara först hitta en bra väg framåt innan jag ändrar hela mitt koncept.

Och angående min tjejmiddag, så ska jag besvara alla era kritiska kommentarer kring det också. Blev faktiskt rätt ledsen samtidigt som jag tar åt mig, självklart, och ska bli bättre på att uppdatera här och förklara. Som att jag anlitade en fotograf i två timmar på drinken, som jag självklart betalar, på min egen fest, som jag självklart betalar för, där jag vill kunna lägga mobilen i väskan en helkväll och bara njuta. Men samtidigt kunna titta tillbaka på fina bilder, eftersom vi alla här hemma hade kämpat så med att få ordning på den här roliga festen, alla från lille Klas som hade hackat hundra skeva gurkstavar, till barnens kusin som hjälpte till och serverade hemma hos oss, till mamma som stått och bakat grönkålschips hela fredagen. Men som sagt jag återkommer, och tänker visa lite bilder ändå, på fina detaljer som jag fixade med – som jag tror och hoppas kan inspirera. För det är ju det som är så himla kul!

Kommentera gärna!

94 reaktioner till “Att ändra kurs (lite grand)

 1. Klart du kan lära dig fota snyggt Ebba! Du känner väl dessutom alla proffsen som kan he dig lite tips på vägen? Kika in hos Elsa Billgren och Sandra Beijer, tycker de lyckas fint med att varva egna bilder och fotografbilder!

  1. Hej Katharina! Tack snälla för pepp! Åh, men de älskar ju att fota – det gör i ärlighetens namn inte jag, försöker därför att inte ta på mig EN sak till som jag ska lära mig, och kör därför istället lite oftare plåtningar för blogg och insta. Men jag ska klura ut nån bra lösning! Kanske kan man lägga in bilderna i nån snygg mall, typ polaroider eller så. Hmmm! Kram!

   1. Jag älskar det du gör och tycker du är oerhört inspirerande och driven. Men ska försöka mig på lite konstruktiv kritik, utan att för den sakens skull bidra till den hårda tonen som du känt. När du ändå funderar- ta en titt bakåt i ditt eget instagramflöde, särskilt under 2017. Det finns massa ’operfekta’ spegel-selfies, lite behind the scenes som ngn i din närhet har knäppt av (tom med en iphone!)- och som har oerhört många ’likes’. Precis lika många som de stylade bilderna har, vilket ju kanske är lätt att glömma bort i den hårda instagram-konkurrensen. Men de blir kanske en bra motvikt- folk ser att du omsätter det du talar om i podden och era böcker- återanvända plagg och styla på nya sätt. Det ser man sällan i de proffstagna bilderna. Ni lånar ju in mycket där så givetvis har ni inte köpt in allt själva men det går nog inte riktigt fram även om du har nämnt det vid tillfällen. Jag tror att det är lätt att dras med i jakten på det perfekta, men som ni själva nämner i dagens podd- det är inte alltid de med de mest perfekta bilderna som folk följer. Utan att det finns ngt hos personen som de gillar, kanske kan identifiera sig med. Jag tror att många har följt dig just för att du ändå har känts som är framgångsrik och inspirerande men ändå går att relatera till. Man tänker kanske att man kan få till den där snygga ’Ebba-looken’ och att du också har en vardag där du snabbt ska få till en snygg look utan makeupartister och hårstylister osv. Och de bilderna som är lite mer spontana blir ett ’bevis’ på det (en del sånt syns ju i stories men många ser nog bara bildflödet och bloggen). Men när det blir för välpolerat då blir det svårt att relatera och dessa följare känner att de saknar så som du uttryckte dig tidigare. Oj, långt men jag ville försöka peppa i att det som känns som hård kritik kanske egentligen också är en hyllning på sitt sätt att de verkligen har gillat dig- med just blandningen av det perfekta OCH det ’operfekta’.

 2. Underbara Ebba! Oh allt detta hat och harda ord jag laste i forra inlaggets kommentarfallt, det gor mig sa ledsen att vi manniskor trampar ner och beeter oss som avundsjuka sma barn. Istallt bor vi heja pa och pucha, ta inspiration fran nagon sa underbar som du, som dela med sig sp oppet av gott och ont, later oss (nagot) yngre lara oss av dina misstag och framsteg! Underbara Ebba, Keep up the good work!

  1. Hat och hårda ord? Vad exakt var det som var hat och hårda ord? Jag såg bara konstruktiv kritik av läsare om bloggens utveckling.

 3. Jag blev faktiskt illa berörd av en del av de kommentarer som jag började läsa när du precis lagt ut ditt inlägg om fotona från ditt kalas. Jag hade mer än gärna när jag tittar tillbaka haft en fotograf på mitt 40 års firande. För att nu snart 2 år senare kunna titta tillbaka och minnas vilken fantastisk fest jag hade.
  Jag gillar din blogg och kan hålla med viss del med att det blivit lite för mycket lyx och lite för lite vardag. Men jag uppskattar att du delar med dig av allt som du nu gör.
  Det är ju ändå din blogg och du bestämmer ju själv vilket eller vad för innehåll du väljer att dela med oss läsare.
  Din blogg var den första jag började följa och tycker att den hållit sig väldigt bra under dessa åren.
  Fortsätt att göra det som känns rätt för dig. Det kommer alltid finnas några som inte uppskattar det du gör. Men de har ju faktiskt valet att inte fortsätta läsa din blogg.
  Det är dags att vi kvinnor att sluta vara missundsamma, har dyslexi om detta inte är ett ord, mot varandra. /Katarina

 4. Men åh! Jag vill se allt från din härliga (vad det verkade som) tjejfest! Messade min kompis under kvällen när den gick att följa på några av dina gästers stories, och skrev just att vi borde inspireras av din kväll och ditt engagemang. Och jag tänker att det är just det i varje fall jag vill ha från dina plattformar: härlig inspiration, kul tips och bra idéer. Att det finns fler sidor förstår väl alla(?) och vardagsbilder och snack om hur jobbigt saker är (för det behöver man ju också få tycka) får i varje fall jag från familj och vänner. Så fortsätt som du är Ebba – jag har följt dig i massor av år och fortsätter gärna länge till! Kram

 5. Hej!

  Tror,att det skulle vara utvecklande för dig att gå en fotokurs eller ta hjälp av ett proffs för att bli bättre! Lycka till!

 6. Jag har stort nöje av din blogg, böcker och av Säker stil. Så många bra råd och tips och inte minst underhållning. Klart att du ska använda professionella verktyg, exv. fotograf, i ditt jobb som alla andra. För min del får du gärna fortsätta som du gör. Toppen! ❤️

  1. Hej!
   Jag tycker att du givetvis får göra exakt som du vill. Det låter som en härlig grej att bara kunna fokusera på sitt kalas när man grejat och styrt upp. Inga konstigheter. Dock lite dryg ton i din story på insta. Fick lite känslan att du raljerar?

  2. Hej Sarah – tack, vad fint att höra! Ja, jag tänker liksom varva som jag kör nu men lite mer vardagsbilder, på nåt bra sätt. Ska bara klura ut hur! TACK för din kommentar! Kram från Ebba

 7. Vem hade inte velat ha en fotograf hemma till sin fest!? Vem hade inte velat ge/få goodiebags!? Tyvärr drabbas du ofta av den svenska avundsjukan i folk som är missunnsamma och avundsjuka. Sjukt tråkigt tycker jag! När jag fyller år nu i sommar ska jag göra likadant, och bjuda på champagne! (Garanterat såna som störs sig på det med. SUCK!) Kämpa på Ebba! Kramar!!

 8. Keep up the good work – så tråkigt med detta “hat” och onödiga kommentarer. Går då o då in på din blogg för inspiration och tycker att det är underbart att du är precis som jag, försöker hinna med att vara mamma, lämna på tennisträningen, jobb, det ständiga dåliga samvetet, och lyckan av att ha en mysig stund med sonen när allt bara funkar.

 9. Jag har stort nöje av din blogg, Instagram, böcker och Säker stil. Många goda råd och tips och inte minst underhållning.
  Klart att du ska använda professionella verktyg i ditt jobb som alla andra. I ditt fall stylister, fotografer etc.
  Fortsätt som du gör. Toppen ❤️

   1. Förstår verkligen inte problemet med att anlita en fotograf. Jag arbetar själv som fotograf och tar gärna sådana uppdrag så varför skulle inte människor som Du kunna anlita oss fotografer? Nej låt alla jobba och leva som de vill. Du gör ett strålande jobb och jag följer dig mer än gärna här på dun blogg och på Insta och njuter av proffsigt tagna bilder och dina egna texter. Hälsningar Jessica Welander

 10. Hej!
  Jag kommenterar sällan och aldrig någonting egentligen men känner att det var dags nu. Det är otroligt ledsamt att läsa alla elaka kommentarer, för det är de faktiskt! Det är en sak med konstruktiv kritik men det var inte det som det handlade om i förra inlägget. INGEN är perfekt. Inte ens influencers. Om man inte gillar det man ser kan man välja att scrolla vidare… SÅKLART får du ha en proffsfotograf på din fest om du vill det, SÅKLART får du ha en proffsfotograf för att fota till din blogg! Varför skulle du inte få det? Många har proffsfotografer på t.ex. sina bröllop eller liknande – varför skulle man inte få ha det på sin stora fest? Eller på sin …… (insert whatever). Jag lever då inte i någon villfarelse att du lever samma liv som jag men det är ju det som är det härliga i detta, det du gör ger inspiration att vilja lite mer, att våga göra saker som jag inte trodde var möjliga.
  Vi behöver stötta varandra istället för att klanka ned. Mer pepp och mindre diss. Mer kärlek och mindre hat. Det är extra synd när kvinnor rackar ned på andra kvinnor tycker jag – vi har nog av detta i vårt dagliga liv.
  Du är härlig! Du ger mig energi och inspiration – tack för det. Fortsätt sprida glädje! I samarbeten eller utanför. Du är grym.

  1. Hej Jessica! Nej, så sant. Jag anlitar flera fotografer i mitt jobb, det är en viktig del i min verksamhet och jag har den största respekt för ditt yrke och kunnande! Kram!

 11. Jag tror bara det är så viktigt att vara tydlig. I dessa dagar när det är en konstant diskussion kring influencer på olika sätt, då blir ju tydligheten och ärligheten det viktigaste redskap ni har för att sticka ut i mängden och vara hållbara i yrket.
  När du beskriver din fest som du gjorde i det här inlägget, då låter den precis som det spontana, kul, “enkla” som läsarna nog fått intryck av innan att du skulle ha.
  Men sen krockade det med lite otydlighet där i mitten då det mer lät som ett reklamevent och då hinner kommentarerna bli därefter. Ja, vi bloggläsare är nog inte sånt tålmodigt släkte men det får ni ju stå ut med som vill jobba i den här världen.
  Och vadå dålig på att fota, menar du att du är dålig på att ta snygga foton? Varför då? Med dagens kvalitet på kameror och till och med mobilkameror kan nog alla ta enkla, fina och kul bilder i vardagen. De behöver ju inte vara bildsköna med en kvalitet som tål att förstoras 20 ggr.

  Du är ju jättebra, vi är många som gillar din blogg, backa lite och gå tillbaka till den lite mer genuina du så stannar vi med glädje kvar!

  1. Håller helt med Elin!
   Har verkligen noll st synpunkter på detta m fotografen men det är nog som påpekas otydligheten. Jag själv funderade på det när du nämnde festen som en grej du jobbade med. Då tänkte jag typ att ”wow tänk va gött att kunna planera sitt kalas på arbetstid.” Det får ju en annan göra när man jobbat klart o hängt upp tvätt och lagt barn typ. Så fattade redan då att det kanske var en blandning mellan jobb och helt privat kalas.

   1. Hej I! Nej, jag kunde inte ägna arbetsdagar åt att planera min fest – så det fick även jag göra efter att barnen nattats och tvätten vikts! Och den viker ju tyvärr aldrig sig själv… Kram!

 12. Älskar att titta på fina kläder och skor . Själv har jag väl inte riktigt råd med alla de här lyxiga märkena . Varför vara avundsjuk , dumt . Kul att kolla på lyxiga märken ändå . Funderar på varför man följer dig om man stör sig som en del uppenbart gör . Allt gott till dig .

 13. För mig bilder behöver inte alls vara proffsiga på ett tekniskt sätt för att vara snygga. Det är ju vad som är i bilden som gör det intressant. Samma sak gäller med stil: för polerade vardag look gör mig att tänka att någon “tries too hard” och det känns lite pinsamt. Det här har också nånting att göra med varför så många gillar franska kvinnors stil. (Ja, jag inser att många av dom try very hard för att inte se ut så, men du fattar vad jag menar.)

  Jag tycker att typiska proffsiga bloggbilder i generell saknar känslan. Jag önskar att se mer avslappnad bilder (och människor!). Det är lätt att förstå eftersom dom är oftast inte precis spontana bilder. Om man fotar produkter, det är ingen problem, men med människorna är det en annan sak. Men själv är jag inte så intresserad av fotografi, så dom som är tycker kanske tvärtom.

 14. Eftersom du ändå tänker kring det: Reklam förstår jag ju att du ska ha med och du gör det väl och vackert. Men varför har du proffsiga bilder på dig själv där du typ står på en balkong eller håller en bricka i inlägg där du berättar om vardagliga saker? De blir ganska intetsägande då tycker jag. Man ser att denna bild är stagead och inte från samma dag och jag undrar vad som är syftet med den?

 15. Detta är min absoluta favoritblogg, du blandar kungligt fredagsgodis med vardag med barn och din vardag med jobb! Är ju lite inspirerande att se professionella bilder men samtidigt är det en härlig charm i en vanlig iPhone-bild också. Kör på som du gör, du är grym!

 16. Har följt dig konstant i +10 och tänker inte sluta nu heller. Tänkte helt enkelt berätta vad jag uppskattar med bloggen. Texterna, tex den 14/2, så fint skrivet! Igenkänningsfaktorn, är själv småbarnsmamma, karriärist, stilmedveten, social och allt vad som innebär med denna blandning. Kungligheterna, en kul nisch som gör att din blogg sticker ut, du har också en stoor kunskap om dem. Modegraden och det mesta som är kopplat till Säker Stil.

  Om du nu inte är så intresserad av att fota utan hellre vill skriva, sänk då ambitionsnivån på bilderna? Ta en enkel detaljbild på din outfit, länka till någon annans bild eller låt Emilia fota dig. Det behöver inte vara så polerat, hellre smart och hjärtligt. Du lägger ju ner ganska mycket tid på instastories och det är bara dina egna bilder/filmer 🙂

  Kämpa på Ebba och behåll trovärdigheten och din kärna! Jag fortsätter läsa.

  1. Men vad är det för ton i kommentarsfältet (ff tidigare inlägg)? Jag förstår verkligen inte hur ni negativa kvinnor står ut med er själva? Hur tänker ni egentligen när ni skriver, i det närmaste, hatiska kommentarer till Ebba (en riktigt person)?

   Festen var helt uppenbart en privat tillställning, Ebba valde att anlita en proffsfotograf (så härligt fö) samt har turen att kunna ge goodie bags från ett samarbete med Clinique. Vad är problemet?! Hade jag fått massa skönhetsprodukter för att jag t.ex. är marknadschef på ett stort skönhetsbolag då hade även jag, såklart, gjort goodie bags till mina vänner.

   Nä, skärp er, allvarligt talat.

   Ebba, på riktigt, du har INGET att fundera över i detta. Släpp de kommentarerna, tyvärr finns det människor som älskar att hata och klanka ner på andra människor. Du är grym och jag tycker din blogg är helt fantastisk!

 17. Fortsätt som du gör Ebba! Härligt inspirerande bilder och rolig och intelligent läsning! Heja dig! 💕💕💕

 18. Hej! Har läst en del av kommentarerna om affiliate- länkar, proffsfotografer mm. Vill bara säga: Detta är din blogg. Bara din. Ditt Facebook; din Instagram. Det är frivilligt att följa/avfölja. Och att du ger en fotograf jobb i två timmar är kanon! Mer sånt! Att inte behöva göra allting själv; att kunna ta/köpa hjälp när man behöver! DU är chef över detta. Heja dig! Vik inte ner dig över sura (avundsjuka?) kommentarer. 👍🏼👍🏼👍🏼

 19. Alltså Ebba, jag vill bara ge dig massor av styrka!
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  Jag blir jätte glad för allt du gör och väntar på nästa inlägg på bloggen som när man väntade på nästa lucka man fick öppna i sin adventskalender!! Sen är det ingen lag på att bloggen ska uppdateras enligt något visst intervall el sätt, det är bara så härligt när det kommer!
  Alla jobb/arbeten har både bra och dåliga sidor och man får också ”ta” både det som är bra och dåligt, men nu tycker jag faktiskt det gått över styr med hur mkt skit du fått ta (ja, jag vet vi har yttrandefrihet osv), jag önskar bara vi kunde tänka en gång till innan vi ger oss på och sårar någon, i det här fallet dig. Jag kan mkt väl tänka mig att kommentarer och feedback som det senaste kan göra att du i din positition funderar på lö det är ”värt besväret”.

  Jag blir så inspirerad av dig och skickar massor med härlig energi som en försenad födelsedagspresent, jag vill säga grattis i efterskott också!

  Ps. En fotograf på ditt drinkmingel var ju precis hur bra som helst och lite till. Så har jag också gjort, fast det var en vän till en vän, ett proffs för mig!! Såklart ville jag ersätta personen, presentkort på Ica och ett gåvobevis på UNICEF, det blev som på din fest, så mkt bra av det hela, så mkt win-win-win-win…. Det är för övrigt lite typiskt dig tycker jag, att jobba win-win-win! Smart, öh ja! I sann entreprenörsanda 2019! 👊🏼Ds.

  💎KRAM💎
  🤩 <= Ebba!

 20. Ebba, lyssna inte på folk. Kör ditt race! Du behöver inte behaga andra, världen är full av idioter som älskar att kommentera.

 21. Men otippat med kommentarerna till fotograf-inlägget. Jag som ser mig som en luttrad bloggläsare som kan förutspå vad kommentarer kommer att go nuts på, såg den inte alls komma på det inlägget.

  Jag sitter ju tamigtusan och väntar på bilderna. HÄRLIGT att kunna ta in fotograf!

  Keep up the good work, du kan aldrig göra alla nöjda. Det kommer bara sluta med att du tappar bort dig och det som är du. ❤️

 22. Även om jag till viss del förstår kritiken du har fått de senaste inläggen och håller med i vissa punkter kan jag tycka att tonen i kommentarerna är hårdare än nödvändigt. Eftersom du vill fokusera på skrivningen är det såklart förståeligt varför du anlitar fotograf, speciellt på din tjejmiddag. Ibland kan det vara skönt att slippa tänka på ta bilder när man vill umgås i lugn och ro.

 23. Ebba, så tråkigt att du blev ledsen och jag tyckte faktisk folk var hårda, onödigt hårda.
  Mycket åsikter som grundar sig i vad man själv inte velat – så gör inte det då men låt andra göra vad de vill och känner.
  Och så fint att du tipsade om andra än HHs scarfsar – då de verkligen var väldigt dyra.
  Hoppas DIN fest var just som du ville ha den, det är ju det som det handlar om – din dag, din fest, DU BESTÄMMER!

 24. Jag blir så hemskt ledsen av all kritik du får. Att du anlitar en fotograf till din fest är helt upp till dig! En fotograf blir ett härligt minne för dig och dina gäster, samt otroligt kul för oss som följer dina kanaler att få se hur din fest var.
  Det är klart att man ska lyssna på kritik och, om den är befogad, ta till sig. I detta fallet tycker jag dock att den var helt obefogad och missunnsam, så låt inte detta hindra dig nästa gång du funderar på att anlita en fotograf till en fest, eller vilket tillfälle som helst. Hang in there!

 25. Ebba! Jag blir så inspirerad av i princip allt du lägger ut och delar med dig av, om det så är på bloggen. Instagram, podd eller bok… Även samarbeten (som en del klagar på) tycker jag du paketerar på ett snyggt sätt. Du har något i sättet du skriver som fångar intresset, otroligt kompetent. Konstruktiv kritik, fine. Men ibland förstår jag att du blir trött av att parera missnöjda läsare. Här har du ett stort fan i alla fall. Keep up the good work!

 26. Förstår överhuvudtaget inte varför det skulle vara fel att ha en fotograf?! Och att man ens skulle bemöda sig att kommentera om det? Det skadar ju absolut ingen och det är ett kul minne med fina bilder. Heja dig!

 27. Hej!

  Nu är jag inte alls insatt i vilka sorts kommentarer som folk skrivit angående din tjejmiddag, men blev faktiskt lite upprörd över att det ska ha skrivits negativa saker om jag förstår ditt inlägg rätt? Det är ju din middag och du styr upp den på ditt sätt, som du vill för att fira DIN födelsedag och det är ju din fulla rätt att lägga pengar på det du anser är viktigt för att få den festen som du vill ha! Jag hoppas att du kommer fortsätta göra precis som DU vill och det du känner att du vill prioritera! Det är din fulla rätt! Alla har vi olika prioriteringar, önskningar, mål etc och det måste man acceptera och då inte ta energi från dig i detta fall, genom att skriva negativa saker om något som du kommit fram till är viktigt för dig och som ger dig positiv energi. Hoppas verkligen du kan stryka alla negativa kommentarer ur minnet och bara behålla alla positiva intryck du fick från din fest!
  Positiva kramar!

 28. Hej! Jag tycker väldigt mycket om just din blandning av inspirerande proffsbilder (ja, för mig är de inspirerande och får mig att ”skärpa till mig” när jag klär mig) och det personliga. Så för all del sluta inte med proffsfotograf, tycker jag. Och de bilderna du tar själv måste väl inte vara bättre än de är nu? Då försvinner nog lite av äktheten och blandningen. Kram!

  1. Jag tror som många andra varit inne på att ”proffsbilder” och goodiebags på ens födelsedagsfest är en sån skarp påminnelse om att ni influensers verkligen inte är våra vänner utan försöker sälja grejer till oss.

   Och jag hoppas verkligen inte att du tar detta som personlig kritik, det är inte skrivit som en kommentar till dig utan till hela yrket influenser.

   Poängen med bloggare/instagrammare är ju att de ska kännas som vänner. Och när det blir mycket reklam, eller för mycket proffsfotografer (och jag tror inte att det är snygga foton som är problemet, det är de intet-sägande fotona som är problemet, foton som uppenbart tagits vid ett annat tillfälle och pytsas ut med jämna mellanrum för att skapa content. I ditt exempel, en bild som uppenbarligen togs i Stockholm taggas som Paris några veckor senare, folk ser sånt) så blir läsarna påminda om att ni egentligen bara vill att era läsare ska köpa mer grejer som ni säljer.

   Jag vet inte hur man löser en affärsidé som bygger på att man är autentisk och läsarens kompis (och läsarna har väldigt höga krav på att det ska vara nytt content jämt) och samtidigt sälja grejer. Det går liksom inte ihop.

   Men kör på ändå! I slutändan tror jag att det som fungerar bäst är när det känns någorlunda personligt och roligt för personen som skriver/uppdaterar. Och du kommer aldrig få alla att vara nöjda med det du gör, så kanske bäst att bara bestämma sig för vad DU gillar att göra och släppa vad som ska göras och vad andra tycker.

 29. Men vad är det för människor som kritiserar dig för att anlita en fotograf för din EGEN fest? Hur kommer man en på tanken? Är väl absolut ingen annan som har något med det att göra? Snälla, gör ett inlägg med ett stort jäkla bildregn från festen (om inte annat för att knäppa dessa människor på nästan lite…) Låter som en fantastisk grej att anlita en fotograf även om det inte är för ett bröllop eller liknande. Du kommer ha stor glädje av de fotona i framtiden.

  Tänk också på att de oftast är de som kommenterar negativt gällande sådant här som hörs och syns mest. Garanterar att du har många läsare som inte håller med dessa personer men som inte kommenterar och som gärna vill se dessa fina bilder. Låt inte några få personer påverka dig så mycket. Kör ditt race, det är din blogg och man kan inte vara älskad av alla.

 30. Lite fortsättning: Jag tror att många som kritiserar dig för att ha fotograf på tjejmiddagen på något sätt fått för sig att du gjorde det för bloggens skull eller för deras skull. Men du gjorde det ju för din skull, för att få fina bilder och fina minnen. Sen tror jag att de egentligen inte vet varför de inte gillar att du ibland har proffsfotograf som tar dina bilder. De har fått för sig att det gör bloggen mindre personlig, men inte någonstans kan jag läsa en förklaring till varför det skulle vara så? För om man tänker ett varv till, vad är det egentligen för skillnad mellan ett fotografi taget av ett proffs och ett fotografi taget av dig om motivet är samma?

 31. Vi alla har val att följa Ebba. Varför bli upprörd om det är en fotograf eller inte. Om det är något man inte tycker om, läs och lägg inte ner någon mera energi på det .. om det är något som ni inte tycker om, lägg ee energi någon annan stans!

  Go Ebba!

 32. Vi alla har val att följa Ebba. Varför bli upprörd om det är en fotograf eller inte. Om det är något man inte tycker om, läs och lägg inte ner någon mera energi på det .. om det är något som ni inte tycker om, lägg ee energi någon annan stans!

  Go Ebba!

 33. Nu måste jag bara ställa en fråga här. Ni som kommenterar, har ni ett jobb? Har ni en chef? Har ni någonsin utvecklingssamtal, lönesamtal och sådant? Det har jag. Vid dessa samtal får man veta vad man gör bra och vad man kan göra bättre eller utvecklas inom.

  Vem har dessa samtal med en influenser? Vem ska hen få den typen av feedback från? Sin partner, sina “reklamföretag”, eller är det kanske de som “köper produkten hen säljer” – alltså läsarna?

  Det vore roligt och någon eller några (tom gärna Ebba) ville resonera kring detta med feedback eller kritik på en offentlig blogg med tusentals följare. Det är ju så sjukt känsligt så man uppfattar det som att många tycker det är som att gå hem till någon och kritisera deras matlagning eller dukning på den privata middagsbjudningen. Men det här är ju ingen privat middagsbjudning, det är en blogg som är ett yrke som lever på sina läsare, precis som en tidning gör eller som ett tv-program gör. Ska kritiken vara tyst och bara komma i form av att läsarsiffrorna dyker och annonsörerna försvinner? Eller är det bättre med öppen feedback?

  Och nej, kommentera inte bara att det är ju sån hård ton och elaka kommentarer. Självklart ska all kritik, oavsett om det är sjuksköterskan, lokföraren eller influensern som får den, vara saklig och nyanserad. Men får läsarna ge kritik? Och var går gränsen för att feedback på någons blogg upplevs som osaklig eller elak – gränsen blir ju så hårfin när yrket är att till viss del beskriva sitt liv.

  1. Agree. Obeskrivligt trött på att influensers arbete ALDRIG får kritiseras eller ifrågasättas utan att det ska gapas om avundsjuka, jantelag och hat.

   Om en nu anser att att vara influenser är ett jobb/yrke så kommer det yrket och utövarna av det granskas och kritiseras precis som alla andra som publicerar alster av något slag, författare, artister, skribenter osv osv.

  2. Oj Elin, jag vet inte riktigt nu om du tänkt helt rätt. En chef som skulle läsa upp dina kollegors kritiska röster om dig och ditt utförda jobb, gärna opersonligt bakom en skärm och helt utifrån egen tolkning, skulle (förhoppnings) inte vara PK även för dig. Om du tänker efter.

   Skulle nog säga att din chef (om det var denne du syftade på) kanske skulle jobba på sitt ledarskap.

   Konstruktiv feedback med vilja att hjälpa/förstå eller föra vidare en dialog för utveckling- ja, det kanske kan vara bra. Men ändå. Jag vet inte.
   Ebba kräver inte av dig att du ska samarbeta med henne, köpa saker, ta del av det hon skriver, leverera eller prestera något till henne (som en chef gör). Hon kräver faktiskt ingenting av dig som läsare. Varför kräver du då av henne?

   1. Fast Anna, då förstod du inte poängen med jämförelsen. Återigen, all feedback ska självklart ske snyggt. Men, det är trots allt läsarna/tittarna/lyssnarna som influensers lever av och utan dem – ingen inkomst.
    Ebba kräver ingenting. Nej. Men hon VILL ha kvar oss, som läsare och lyssnare, för annars har hon inget jobb. Alltså är det kanske konstigt om hon eller andra influensers inte vill ha feedback. Sen att feedbacken blir mycket mer personlig än på ditt? och mitt jobb, det är det som gör så knepigt.

 34. Hoppas att du inte tar för mycket åt dig av de tråkiga kommentarerna i tidigare inlägg, du har en så bra blogg och är så inspirerande! För mig är det just blandningen som gör det så roligt att följa dig! Och de förväntningar vissa anser sig kunna ha på vad och att du ska leverera är intressant. Som tidigare sagts, detta är din blogg och du bestämmer över format och innehåll! ❤️

 35. Hej Ebba,
  Har följt dig i många år men detta är nog ändå första gången jag skriver här. Blir så ledsen för alla tråkiga kommentarer du får här. Ville mest bara säga hej, du är grym, fortsätt vara du! Heja, heja, heja dig! Jag tycker du inspirerar mig på många sätt. Både i mammarollen som i hur du balanserar arbete och hemmaliv. Fortsätt vara du och jag önskar dig en fin kväll!

 36. Åh tycker verkligen inte att du ska behöva ‘be om ursäkt’ eller behöva försvara dig. Klart du ska ha fotograf, klart du vill ha bilder och minnen och skapa den plattform som du ser framför dig. Synd att alla ska bry sig så mycket om hur du uppnår dom målen. Du är grym!

 37. Fortsätt med proffsfotografer 😊
  Du är toppen! Och din och Emilias pod är härlig ⭐️⭐️⭐️

 38. Vad himla tråkigt att läsa att du fått massa kritik ang. din fest😬😬>Helt ärligt förstår jag inte varför… att du ens ska behöva förklara/försvara dig angående detta känns helt orimligt. Herregud, vem vill inte ha en proffsfotograf på sin fest!!!!
  Tummen upp för dig Ebba, du är en fantastisk inspirationskälla på så många plan🙌🏻
  Stor Kram,
  Malin

 39. Hej Ebba! Har nog aldrig kommenterat förut men herregud, låt en kvinna leva! Jag har klickat in flera gånger på bloggen för att se om bilderna kommit upp :). Det är helt frivilligt att läsa en blogg och man behöver inte känna sig tvingad att kritisera andra. Knasigt för en del! Som att allt ska utvärderas och tyckas till om. Fås feedback på. Tips är väl i så fall att bara ge den kritik du hade givit irl. Och i så fall ge den med hjärtat. För att du verkligen bryr dig och vill att det ska gå bra. Och för att personen bett om detta. Endast då verkar kritik fungera på ett konstruktivt sätt, enligt forskning.
  Kram och ha en fin kväll!

 40. Åh jag skrev ett långt inlägg som verkade försvinna när jag tryckte på skicka kommentar :/

  Jag försöker mig på igen!

  Du Ebba verkar vara så genuin, och att ha det som varumärkessignum är fantastiskt och få förunnat. Du känns som den där storasystern / häftiga spalten i gamla tjejtidningar som kommer med goda råd, som tipsar om bra saker, som lyfter intressanta ämnen, ger lifehacks. (exemplevis köpte jag pixi-tonern tack vare dig, och min hy är så mycket bättre av den!) Du ger inte bilden av att du har en baktanke med att sälja saker, vilket är så fräsht i en ständig klick-och like sociala medier-värld.

  I dagens sociala medier är allt content. Man vet inte om det verkligen är personens åsikt eller om personen fått betalt av att just då tycka så/tänka så/sälja så. Just det här när man inte vet om det står företag i bakgrunden blir en sådan krock och dissonans mot ditt varumärke, vilket jag tror skapar en frustrations hos trogna läsare. Givetvis ska du ha reklam och annonsintäkter! Jag tycker det är inspirerande att du är framgångsrik företagskvinna som bollar jobb och familj. Självklart ska du ha en inkomst som försörjer både dig, din familj och framtida pension! Det som kan uppfattas som att det “skaver” är när man inte vet om när bloggaren gör ett inlägg och delar med sig eller om det bara var content. Det är det jag tror folk menar när de önskar mer personliga inlägg från dig. Alltså inte fotat med dålig kamera utan något som känns sådär genuint och inte med baktanke som hos alla andra influensers. Som trogen läsare som har följt dig i tio år är det just den här förmånen att få ta del av glimtar av ditt liv, dina spaningar, dina trendanalyser, dina tankar och produkttips som är så härligt.
  Självklart ska du ha fotograf som fotar din fest! Det är ju jätteroligt både för gäster och för dig som minnen, och kul för oss som får ta del av små glimtar. Det svåra är balansen att inte falla i fällan att det blir ett bra content av det, vilket jag uppfattar att folk kändes frustrerade över. Vilket inte alls var fallet utan du hade härlig fest som du delar med dig av.

  Jag avundas dig inte i det svåra att vara genuin och fortsätta ditt starka varumärke och samtidigt dra in pengar men inte falla i fällan att allt blir content. (Content för mig är så polerat och beräknat att det personliga suddas ut)
  Jag ser det hos många influensers jag följer att det är så lätt att hamna i se att allt som händer i livet som bra innehåll och en bra en story att sälja. (Vilket inte är konstigt, för det är ju precis det influensers är och tjänar pengar på). Men det krockar mot den bilden man som läsare har av dig!

  Jag ser fram emot att följa dig i ytterligare 10 år, minst! 🙂

 41. Ebba, jag har slutat läsa så gott som alla bloggar utom din. Älskar ditt sätt att blanda mode och glam med vardagsberättelser och ärliga inlägg. Ta inte åt dig av all kritik. Man kan aldrig bli helt perfekt i allas ögon. Om du vill ha en fotograf på din tjejmiddag ska du ha det – utan att behöva försvara dig själv.

  Tack för att du fortsätter blogga!

 42. Folk är bara avundsjuka. Är så trött på alla negativa kommentarer bloggare får. Gillar man inte så följ inte. Heja dig!! Personligen tycker jag att du är en av de som har en otroligt härlig feeling, så ”honest” (kommer inte på det svenska ordet) i din IG, blogg etc.

  Fortsätt vara du och var stolt för vad du gör!!
  Kram

 43. Dubbelbestraffning är en härskarmetod, vilken användes flitigt i förra inläggets kommentarsfält. Om du levererar stylade bilder av en proffsfotograf så är du ”inte som oss andra dödliga”. Om du leverear selfies på en trött småbarnsmamma, ja då gör du fel för du borde lägga ner telefonen och istället sova.
  Du är grym Ebba, strunta i alla bittra kommentarer som rättfärdigas som ”konstruktiv kritik”.

 44. Hej! Måste bara säga att jag tycker att din blogg är superfin och proffsig och definitivt balanserad! Hur härligt att kunna anlita en fotograf på sin tjejmiddag när man fixat och planerat?! Är ju så kul att ha kvar att kolla tillbaka på!
  Så kort sagt, tycker många här har överreagerat och gett dig oförtjänt mycket kritik.

 45. Hej,
  Blir faktiskt väldigt förvånad över att läsa så många negativa kommentarer gällande typen av bilder från en fest. Så tråkigt (men även lite komiskt) att folk är så negativa och nästintill blir kränkta för en sådan sak.
  Vidare håller jag med om att det skett en förändring gällande reklam och spons generellt i bloggvärlden de senaste åren men jag tror att många som kommenterat med lite negativ ”vibe” glömmer att detta är en professionell blogg där inkomst genereras genom samarbeten. Det är såklart jättegulligt när ens väninnor skapar bakbloggar eller en blogg för att nå något mål och där bloggarna är 100% fria från ”samarbeten” men de väninnorna har kvar sina jobb och inkomsterna därav.
  För er som är trötta på reklam och samarbeten, vad har ni för förslag för förändring gällande bloggar, ex. som den här? Även om såklart Ebba brinner för sin blogg så kan jag tänka mig att det kan bli svårt att fortsätta om bloggen inte genererar ngn inkomst-då måste hon kanske hitta ngn annan inkomstkälla-vilket skulle vara JÄTTETRÅKIGT!)
  [Btw Ebba-du är en Queen!!]

 46. Åh Ebba, vilka kritiska röster du ofiltrerat får ta emot. Du gläntar på en dörr till ditt liv och erbjuder (inte tvingar) den som vill att kika in. Väldigt generöst tycker jag så tack för att du delar med dig och tillåter oss vara med! Jag blir ledsen när så många tar det förtroende du ger och totalt trasar sönder det. Klagar på reklam, sponsring och för snygga bilder? Jag förstår faktiskt inte. Dom går alltså in i ett (digital) vardagsrum hos någon dom (inte) känner och uttrycker ett otroligt missnöje! Svänger runt, tittar sig runt skeptiskt, vräker ur sig något mer olämpligt, och klampar med hårda steg därifrån. Kvar lämnar dom värdinnan i sitt (digitala) vardagsrum, utan eftertanke. Kanske borde dom fundera lite kring vad dom själva gör för andra, erbjuder och dela med sig av. Och hur tråkigt det hade varit att få den kritiken de precis själva gav. Obefogad.

  Jag tycker snarare du är en av få infuencers som ger en ärlig bild av vardagen i bland annat dina instastories.

  Gör det som får dig att må bra, där du känner dig trygg och kreativ! Det är ju ditt (digitala) vardagsrum, folk får lära sig lite hyfs och vett!

  1. Du förstår att det är influenserns jobb va? Det är väl inte generöst, det är en del av jobbet. Som personen försörjer sina barn med. De flesta av oss vill inte vara offentliga på det viset men då har vi också skaffat oss andra typer av jobb. 🙂

   1. Att tänka på hur man formulerar sig är väl fortfarande viktigt?! Jag anser mig iaf inte ha ”rätten” (eller ta mig rätten) att gå in i ex en butik och hårt kritisera en person som jobbar där med ursäkten att ”det får du ta, du har valt att jobba med det här för att betala för dig och dina barn hemma. Du skulle inte valt ett jobb där du får möta kunder annars!”

    Nej. Bara för man är offentligt, betyder det inte att man är en soppåse för andra. Framförallt när man klagar på att det ”såg annorlunda ut förr”, människor förändras, utvecklas och tänker om. Man borde kanske tillåta det istället.

    Avfölj om man inte gillar. Människor som inte är offentliga har väldigt mycket att tycka och tänka kring det här och jag anser att står man för bra värderingar (dvs inte hat, förakt mm) då ska man kunna tjäna pengar på sitt jobb.

    Mycket energi läggs på att tycka negativt om det ena och det andra nu förtiden. Tråkigt spill! Hon tog sjyssta bilder på en fest och tar pengar för jobb hon är grym på. Vad är problemet?

    Vill ni kritisera kan jag nämna flera andra sajter ni kan lägga ert fokus på istället. Det är allt.

   2. Hej Elin! Fast jag håller inte med, jag tycker att olika yrkesval kan vara väldigt generösa – som att vilja vara lärare för att man älskar att lära ut, eller att vara författare och journalist, och driva en blogg, för att man älskar att inspirera? Jag lägger i alla fall inte ut glimtar av mitt liv dagligen i arton år, för att “det bara är mitt jobb”, för mig är det mer än så. Kram från Ebba

 47. Tycker din inställning är väldigt sund i ett samhället som pressar oss till att vara bäst på allt. Är det ens möjligt att vara bäst på allt? Jag hittade hit för något halvår sedan, förmodligen väldigt sen men jag tycker om ditt sätt att skriva och gillar dina bilder precis som de är. Jag som läsare förväntar mig inte perfektion till 100% jag förväntar mig ett trevligt innehåll och det har du :). Bara det att du läser allt som alla skrivit, det är verkligen inget litet jobb :).

  Såg ett citat igår på Facebook som jag delade. Jag tänkte ganska mycket på det efteråt, det finns något sorgligt över saken. Det där med perfektion, delar det här för jag tror det är tänkvärt. Varför kämpar vi för att uppnå något som inte direkt är rimligt?

  “We expect women to work like they don’t have children, and raise children as if they don’t work”

  Det kanske inte just har med perfekta foton att göra. Men det finns en sanning i att vi kvinnor förväntas prestera hela tiden. Orimlig prestation till och med.

 48. Tack för ett fint och ärligt inlägg! Du skriver alltid så bra oavsett innehåll – jag älskar att läsa det.
  Jag tyckte det lät superhärligt att ha en proffsfotograf på plats för att dokumentera en fest. Men jag önskar, som flera andra, att du fortsätter att posta inlägg med gryniga selfies eller spontana bilder också. Du har en så fin, personlig ton i dina texter och för mig krockar det om det till såna texter är en stylad proffsbild. Blandningen med sponsrade inlägg (som jag tycker du gör bra och som jag ser som självklart, trots att jag inte handlar nästan något längre) och kungliga inlägg där du kör på snygga proffsfoton, blir då helt oslagbar 🙂

  Så jag röstar för fler vardagsbilder knäppta i farten och sneda men glada spegelselfies!

 49. Tänk på att dessa kommentarer är från en promille av dina följare, de kommer klaga på hur du än gör – strunta i dem och gå din egen väg då det säkert blir bäst då! // från en trogen säker stil tjej!

 50. Så tråkigt med pekpinnar, det var ju din födelsedag 🇸🇪 och då får man väl göra vad man vill utan att förklara sig. Gillar din blandning av vardag och glamour det förgyller min dag. Får flashbacks från då mina barn var små och hur svårt det var att få ihop allt och njuter av de vackra bilderna men framför allt det du gör på Stories så härligt när du bjuder så mkt på dig själv. För att inte tala om alla underbara fnissattacker 😹 i podden, kan ibland inte sluta skratta åt dessa attacker 😹. Heja Ebba 🇸🇪❤️🤗

 51. Åh, folk tycker så mkt hela tiden! Förstår att du blir ledsen. Jag tycker att du är så bra och inspirerande. När jag vill få en feel good-stund för mig själv och drömma mig bort litegrann, så går jag ofta in på din instagram och din blogg. Så härligt! Fortsätt kämpa på, du är grym! Hoppas att du ska få känna dig lite piggare snart. Kram

 52. Jag har läst din blogg typ sedan tidernas begynnelse. Jag gillar tonen, bilderna, det personliga. Jag bryr mig inte om huruvida det är mobilbilder eller proffsbilder men förstår att du vid en middagsbjudning viol fokusera på gästerna. Jättekul att då ha en fotograf där som förevigar! Mitt problem, och det är inte exklusivt för din blogg, är att jag numera känner att jag inte vet vem som betalat? Har du hyrt in och ur egen, privat, ficka betalat fotografen? Maten? Goodiebagsen (om det var några)? Frisören innan? Make-upartisten?

  Har jag med det att göra? Tja, på ett sätt inte såklart. Men samtidigt blir det för mig ett mer svårtillgängligt innehåll. Om du lånade hårbandet från hermine hold? Skriv det! Då har jag något att ta ställning till och vet hur jag ska förhålla mig till innehållet. Alla @ förvirrad mig. Är det samarbeten? Taggar av schyssthet utan att du/någon vinner på det?

  Numera när jag läser storbloggarna är jag mest förvirrad och vågar inte lita på något. Men så läser jag inte bloggar för att shoppa heller utan för det personliga (ja, jag har uppenbarligen missat hela influencergrejen, ointressant för mig).

 53. Jag ville bra säga att jag följt dig i flera år nu på diverse olika vis. Både i blogg, instagram, böcker och podd, jag tycker verkligen att du är en inspiration och verkar vara en sån genuint glad och trevlig person. 🙂

 54. Älskar din tjejmiddag och vill se fler bilder!
  Tycker att det varit supertydligt i podden och bloggen att detta är en del av projektet att du ska unna dig själv och inte bara jobba och vara mamma. Så roligt och inspirerande att det blev en sån fest av det! Att du slängt in lite jobb är väl inte konstigt – i ditt jobb är man väl aldrig ledig? Kör på! 🙂

 55. Strunta i de elaka, missunnsamma kommentarerna! De gör fel i att ständigt jämföra sig och sitt liv istället för att inspireras och sedan OMVANDLA det så det passar in i sitt eget liv! Precis som när ni (i Säker stil) tipsar om klädstilar så behöver man ju inte ta det dyraste klädmärket utan se till helheten och stilen ni vill förmedla och ta en prisklass som passar ens budget. Men det är tyvärr så att man vill ha en massa saker men man vill inte anstränga sig tillräckligt för att uppnå sitt mål…
  Tycker att du är öppen och bjussar väldigt frikostigt på dig och din familj och tyvärr verkar det vara ett dyrt pris du och andra offentliga personer får betala.

  Tack för alla stiltips vad gäller kläder och den underbara Clinique ansiktskrämen du tipsat om, en stor favorit. Och jag älskar att du har typ jympadojjor till fina klänningen, har fått mig att bära fina kjolar och klänningar tack vare det👍😘

 56. Hej Ebba, jag tillhör dem som för en sekund blev förvånad över att det inte visade sig vara en hemmafest, men genast, sekunden efter tänkte jag-Så härligt det ser ut!! Jag tillhör den stora skaran av dina fans som älskar allt du gör,försöker gå på era event, inspireras, skrattar och gläds åt dina framgångar (jag är 61 år☺️). Jag tycker att det är förfärligt med den ”häxjakt” som verkar pågå speciellt mot kvinnliga influencers (tänker även på Emilias resa i podden). Du/ ni är fantastiska, smarta, roliga och generösa kvinnor, som även gör vad ni kan åt miljön och allt annat som folk verkar störa sig på. Blir liksom du då trött på alla irrelevanta påhopp! Keep on, du toppen som du är!

 57. Många här tycker att du har en härlig blandning av saker på din blogg. Jag håller med om att det är en blandning, men för mig är den väldigt spretig. Jag vet inte riktigt vad du vill. Det är en blandning av proffs, yta, försäljning= avståndstagande mot “oss vanliga” och av privatliv, sömnsvårigheter, stress och småbarn= identifikation med “oss vanliga”. Den blandningen blir för konstig för mig och kanske skapar den förvirring för andra läsare också, vi vet liksom inte riktigt vad vi ska förvänta oss av dig. Då kan det bli så att varje inlägg kommer att göra någon/några besvikna och arga för man har förväntat sig något annat från dig. Jag älskar dina böcker men jag står bara inte ut med din podd med Emilia så jag har bestämt mig för att “bokbilden” av Ebba är den du är. Allt som går emot det blir då mer svårtuggat för mig. Men tack och lov, jag kan välja att inte lyssna på din podd, inte följa dig på insta och läsa de inlägg på din blogg som jag gillar.

 58. Hann inte läsa hela inlägget, men kära nån!! Det är ju jättekul om du tar in proffsfotograf! Med snygga bilder blir ju allt mer tilltalande och inspirerande 🙂 kram!

 59. Jag har väntat hela veckan på utlovade bilder från din tjejmiddag, men har inte sett några på din blogg. Efter alla kommentarer är jag ännu mera nyfiken och speciellt om den hölls på historiska museet, dit jag ska nästa vecka med barnbarnen! Låter jättekul med fest i den byggnaden.

 60. Jag tycker att du är härlig, underbar och fantastisk skojig att följa, fast jag är en ”tant”. Du inspirera väldigt med podd, blogg och bilder!!

 61. Jag tycker att du är härlig, underbar och fantastisk skojig att följa, fast jag är en ”tant”. Du inspirera väldigt med podd, blogg och bilder!!

 62. Men åh alltså fy… Tycker att ni influensers gör ett fantastiskt jobb!! Jag älskar att följa er läsa om er vardag, fest om livet ni bjuder på! Jag inspireras och följer med på den resa ni visar upp! Jag tycker att det är såå tråkigt när vissa ska snedvrida o klanka ner på det du o andra influensers gör! Att ni ska behöva ”försvara” en sån här grej är ju så tråkig! Hoppas du ändå fortsätter att bjuda med oss på ditt liv o dina vägar o tankar!!

 63. Jag har helt missat din tjejmiddag och den kritik du fick. Det verkar som ni hade en riktigt rolig kväll tillsammans! Och all cred att du orkade fixa med alla förberedelser så kort inpå!
  Gillar tanken att ni inte behövde ha telefonerna uppe. Det är så tråkigt när flera personer sitter med telefonerna istället för att umgås (tyvärr jag själv inkluderat emellanåt).
  Tänker på det du skrev om att du vill bli bättre på att fota. Gör det som känns rätt för DIG! Försök att inte känna för stor press och att det blir en tråkig sak som du MÅSTE lära dig. Det finns så mycket vi alla ska hinna med och vissa stunder i livet orkar man inte göra allt.
  Ta hand om dig!
  Kram

 64. Hej. Var finns bilderna på din fest jag vill jättegärna se dem … en blir ju nyfiken (snällt) nyfiken. Jag tycker att du alltid verkar jobba urhårt. Kram från Finland

 65. Jagvill gärna se bilder! Lägg upp, ni verkar ha haft en superhärlig kväll. Helt rätt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.