Äääntligen!

Inlägget innehåller annonslänk och reklam för egen verksamhet, nämligen boken. För äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN! I fredags kväll fick jag besked om att den nya upplagan (andra!) av vår bok kommit in på lagret och idag skeppades den ut. Så NU går den alltså att beställa igen, med snabb och smidig leverans.

Bor du i Stockholm, och vill passa på att köpa en eller kanske två, som sommarpresent? Till sig själv, syrran, mamma, till studenten – eller kanske till läraren på skolan? Maila mig på [email protected] och skriv gärna SIGNERAD BOK i “ämnesraden”, så kan du hämta upp personligt signerade exemplar på mitt kontor på Nybrogatan 79.

Men som sagt, det går som sagt finemang att klicka hem den här hos Adlibris för kampanjpriset 199 kronor! Hurra, jag är så glad att den äntligen finns på lager igen, eftersom den sålde slut inför mors dag…

Inser också vidden av min blekhet när jag ser den här bilden, tagen under typ världens bästa sommar…

12 reaktioner till “Äääntligen!

  1. Boken är en glädjespridare, så användbar och vacker! Jag uppskattar den högt!

  2. Så inspirerande bok, har gjort många av recepten med lyckade resultat.

  3. Beställt den nu! Åh sommar

    Ps. Har du nåt råd hur man övertalar sin man att skaffa en trea? Han tror inte han täcker till, vad svarar mannpå det liksom.

  4. Härligt – har beställt ett ex till nu för att ha en på landet och en hemma. Tack för alla goda skratt och inspiration i er podd – lyssnar varje vecka 🙂 Tack även för härliga inlägg i din blogg med kungliga svep och annat kul. Krya på foten och njut av sommaren!

  5. Hör inte alls i hop med detta men ert kungligt tips är på drottning Maxima när hon var med på World Forum i Haag i går. Hon ser ju alltid strålande ut men vad sjutton tog hon på sig nu…

  6. Hej! Jag läste ett reportage om dig (och boken) i Elle Mat & vin och på en av bilderna har du på dig en fantastiskt fin klänning med midsommarblommor. Var är den ifrån, om man får fråga?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.