Supergod, chokladmaxad kladdkaka (dessutom vegansk och glutenfri)

/ Betalt samarbete med Frödinge Foto: Gina Mannberg /

Går rakt på sak här: HERREGUD SÅ GOD DEN ÄR! Så nej, det var ingen TUFF dag på jobbet direkt, när vi första gången handlade hem och provsmakade Frödinges uppdaterade klassiker: Kladdkakan 2.0, som nu kommer som vegansk och helt glutenfri! Tada, här ser ni kladdkakan i all sin prakt…

Så, vegansk och glutenfri, hur smakar den då? Det är samma goda chokladiga och härligt kladdiga kladdkaka som tidigare, bakad i Frödinge i Småland. Men jag skulle säga att chokladsmaken är ännu godare, jag älskar ju också att det verkligen smakar MYCKET choklad. Extra bonus att den innehåller 25% mindre socker. När jag väl njuter av en efterrätt så njuter jag, men som sagt – en extra bonus ändå. Men framför allt är den alltså väldigt, väldigt god.

Att den är glutenfri och vegansk är också bra om man exempelvis har ett litet utekalas för barnens kompisar hemma i trädgården, då är man ”helgarderad” om det skulle vara någon som vill ha just glutenfritt – eller veganskt. Och du som tidigare kanske inte kunnat äta Frödinges klassiska kladdkaka äntligen göra det. En kladdkaka för alla helt enkelt. Så smidigt att ha två-tre stycken (jo, det har vi…) Frödinge-kladdkakor i frysen = tid för annat och mer tid för njutning! Även om jag älskar att baka, så vill jag ha tid för annat ibland, och det låter Frödinge mig få.

Frödinges kladdkaka har ju, som ni vet, fått agera ”life-hack” när det gäller att förbereda födelsedagstårta här hemma. Så TACK Frödinge för detta smarriga samarbete!

Visste du förresten att Frödinge endast köper in UTZ-certifierad choklad för att på så sätt bidra till en hållbar produktion som värnar om människor och natur? I fabriken bakar Frödinge alla tårtbottnar och kokar all sylt och vaniljkräm själva, för godast resultat – och det märks.

KOMMENTERA GÄRNA! Och lova mig att testa denna nyhet, om vegansk kladdkaka låter som nåt för er. Du kommer inte att bli besviken!


5 reaktioner till “Supergod, chokladmaxad kladdkaka (dessutom vegansk och glutenfri)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.