Wow, kronprinsessan Victoria!

Jamen, det är måndag men DETTA är ändå värt ett inlägg. En hyllning! Jag pratar förstås om Peter Knutsons helt magnifika bilder på kronprinsessan som släpptes med anledning av…

Detta! Kronprinsessan Victoria tilldelades priset ”Årets Hetero 2020” på årets Gaygala. Som ju liksom Golden Globe-galan igår kväll inte riktigt blev en gala men ÄNDÅ var den tydliga trenden att hylla galan “hemma”. Fint då om man råkar bo på ett slott och kan bjuda på den här typen av tavel-vackert porträtt.

Alltså, MAN ÄLSKAR DET! Och det var inte bara en bild vi bjöds på, utan även detta…

…Och detta:

Det är ju inte första gången kronprinsessan hyllar den viktiga galan, som grundades av tidningen QX 1999…

Här ett ögonblick vi minns från 2013. Jonas Gardell utsågs till årets “Årets HomoBiTrans” på Gaygalan som då hölls på Cirkus i Stockholm – och kronprinsessan Victoria delade ut priset.

Utmärkta MyNewRoyals har letat reda på info om klänningen. Vid första anblicken tänkte jag couture av något slag men det är alltså en “arkiv-piece” från H&M:s specialkollektion. Givetvis bär hon svensk design vid ett sådant här tillfälle, helt rätt. Ja, den skulle man ju gärna haft i garderoben! Tiaran eller hårsmycket snarare, kommer från Maria Nilsdotter.

Såååå, såååå snyggt. Och som man längtat efter lite kungligt frasig flärd med tyll och extra allt. Eller hur?! KOMMENTERA GÄRNA!

7 reaktioner till “Wow, kronprinsessan Victoria!

  1. Blev helt tagen av dessa bilder häromdagen. Så vackert! Och hunden som tittar upp på sin kronprinsessa. ❤️
    Och visst har hon väl ett annat sätt att fronta kameran på dessa bilder? Jag tycker mig iaf se ngt annat i blicken, ngt mer än det jag sett tidigare. Wow!

  2. Så fina bilder, och klänningen!!!! Wow! Har väntat hela dagen på att du skulle lägga upp detta Ebba, tack!

  3. Tips tips! Fast, du har säkert redan James Cordens YouTube-intervju med Prins Harry som släpptes i helgen? Prinsen verkar störtskön och grym på hinderbana!

    1. Eller hur? Såg inte ut som att han behövde anstränga sig ens.

  4. Jag är ingen superroyalist men gillar verkligen kronprinsessan. Hon är så härlig och folklig plus att hon har skön humor. Den gröna klänningen är underbar på henne.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.