Vårens trendigaste accessoar

Vårens trendigaste accessoar – i nya podden, som släpps idag! Lyssna vetja. Mina tankar om Avicii, det som inte FÅR hända och så har självaste Kate (?) skickat en fråga till podden. Kanske. Och därför tvingades Emilia ställa in vår efterlängtade tripp till Nääs fabriker…

sdltc2eeca0_NormalPreview

Foto: Cathal McNaughton / TT.

Jag fick förresten en sådan fin kommentar om “nya” bloggen igår, av två härliga tjejer som jag träffade här. Blev verkligen glad. Återkommer till detta, för nu ska jag njuta av hotellfrukost här på Nääs fabriker. Och sedan ladda om inför i eftermiddag när Säker stil intar Fältöversten på Karlaplan. Ni som är i krokarna, missa inte att titta förbi!

KOMMENTERA GÄRNA!

3 reaktioner till “Vårens trendigaste accessoar

  1. Ebba, vet inte om det är fel på mig😳 men jag hör inte vad ni säger att accessoarerna för hårets heter. Kan du skriva ner dem till mig🤗

  2. Detta blir en fråga till amningsinlägget, men jag är bara så himla nyfiken på om nätterna är bättre nu sen ni slutade nattamma? Har själv en ettåring (imorgon) och vi befinner oss precis där ni var när ni vaknade hela nätterna igenom och agerade napp osv. Är bara för “feg” för att avsluta nattamningen.. vet liksom inte vad jag tar till då vid tex nätter med tänder som är på väg. Tack för en fin blogg med mycket intressant läsning! Kärlek ❤️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.