Vad HÄNDE?!

Ja, jag försöker i ärlighetens namn fortfarande SMÄLTA detta, som skedde i Globen – Avicii Arena – i veckan som gick:

Vi GJORDE det. Vi vann. Alltihop. Gick hela vägen. Fick lyfta bucklan. Och jag vet att man säger ”jag fattar inte” – men jag… Fattade verkligen inte. Är så orimligt glad, stolt, överväldigad och lycklig! För ja, det betyder nåt för mig, det betyder nåt för oss som lag – och jag kan verkligen inte förstå hur man kan vara med och tycka ”äsch, det är bara på kul” för det ÄR på riktigt. Javisst, det är ett tv-program också, såklart, men det handlar också om att utmana sig själv. Om att kämpa, om att resonera, tänka snabbt, tänka rätt, och göra sitt allra bästa.

Här ovan stod vi preciiiis innan finalen började, jag var lätt skräckslagen inför det faktum att det faktiskt var över 10.000 personer i publiken. Men också så himla glad över att vi tagit oss ändå DIT!

Sen, så tog vi oss hela vägen. Otroligt. Nu ska jag träna på något som jag INTE är särskilt bra på: Att njuta. Njuta av segern. Säga: TACK, när nån grattar – och sträcka på mig.

18 reaktioner till “Vad HÄNDE?!

  1. hehj ebba vad är det för märke pa den vita klänningen som du har pa dig i philips nordic reklamen/ tävlingen pa instagram?

  2. GRATTIS! Och TACK för den toppunderhållning ni bjudit på under säsongen. Jag hoppas ni dyker upp igen och försvarar vinsten.

  3. GRATTIS!!!! Ni var grymma!!! Vi hejade hemma i soffan på er och det var mycket känslor.

  4. Grattis……….eller nåt. Vinnarskalle kan jag förstå, men både ditt och Olof uppträdande under Alla mot Alla är ju helt absurt. Ni gör gester mot era motståndare och blir verkligen skadeglada när dom ev. svarar fel. jag har alltid försökt lära mina barn att man skall vara ödmjuk och kunna uppföra sig även om man ibland förlorar.

  5. Nääääär kommer inlägget om Meghan & Harry så man kan gå loss i kommentarerna? 😉

    1. Förstår verkligen inte hur dom tänker. Man åker från England för att man är jagad av press mm. Sen gör man en dokumentär (från sin egen vinkel), vad tror dom? Bli mindre jagade? Helt förfärligt och allt handlar säkert om pengar. Lär ha fått hutlöst betalt. Hur kan man hänga ut sin egen familj på det sättet?

    1. Jag tror Ebba har bytt till att mest jobba på Instagram och där är hennes målgrupp en annan. Tyvärr. Jag saknar den gamla bloggen med fint skrivna och läsvärda inlägg för några år sen. Nu är det bara hetsiga måndagsinlägg. Inga fint skrivna texter längre, som var det jag förknippade med Ebba tidigare 🥺 Ebba har verkligen ett unikt skrivsätt, en talang. Eller hade…

  6. Jag tycker det är tråkigt och nästan sorgligt hur någon som byggt upp en plattform med en så fin blogg som detta en gång ändå varit bara låter den förfalla. Utveckla eller avveckla…? Känns tyvärr som Ebba är mer inne på det sistnämnda men inte vågar ta steget fullt upp 🙁 Hade jag varit Ebba hade jag nog ständigt haft dåligt samvete för bloggen, bättre att klippa banden och stänga ner isf.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.