Tre timmar… Som försvann

Som jag skrev i måndagsrapporten, så var planen att igår eftermiddag spela in podden, jobba med den också med spottar. Det tar några timmar, det måste få göra det. Planering, lite lagom struktur, vad har vi, vad gör vi. En kopp kaffe och lite småprat. Ack så viktigt. Man kan inte bara sätta på en knapp, även om man IBLAND kan det också… Vi sågs hemma hos Emilia, pratade ihop oss och sen såg vi till att vi garanterat hade ett lugnt tyst rum i en timma.

Ett sågs vi, halvfyra skyndade jag tillbaka till kontoret. Emilia ringer på vägen: ”Något hemskt har hänt”. Jag hinner tänka många hemska saker på denna millisekund så när hon förklarar att alla inspelningarna bara är ett enda brus, så konstaterar jag bara att vi får köra igen. Ses på mitt kontor vid halvsextiden, ringa hem och förklara läget och sedan var vi båda hemma strax före åtta. Med en ny, icke-brusande podd och spottar skickade.

Å ena sidan fruktansvärt irriterande! Så deppigt! Timmar vi veeeerkligen behövde ägnat åt annat! Men jag vet inte om det faktiskt var morgonens träning som gjorde mig glad och fylld av energi? Haha, blev nästan lite rädd för mig själv. För jag kände faktiskt bara ”Oh well, detta kan vi nu inte styra över, nu gör vi det igen”. Sånt HÄNDER. Tack och lov nästan aldrig, under dessa fem år, men sånt händer. Såklart. Roligt nog blev det – hoppas jag – en riktigt härlig podd. Som vi då ägnat dubbelt så mycket tid och kärlek.

Nu ska jag iväg på klassfrukost för barnen på skolan! Upp och hoppa och iväg!

7 reaktioner till “Tre timmar… Som försvann

 1. Vad innebär “klassfrukost” äter inte barnen frukost hemma nuförtiden….

  1. Klassfrukost är en social aktivitet där föräldrar och barn äter frukost ihop och man kan träffa andra föräldrar och se utställningar på saker barnen gjort…

   1. Hur funkar en klassfrukost rent praktiskt så här under pågående pandemi? Sitter man familjevis eller med avstånd?

 2. Hej hej!
  Vår klassfrukost intogs utomhus. Supermysigt tyckte alla som var där. De hade hängt upp diverse alster på ett plank som vi föräldrar kunde titta på. De som har frukt i sina trädgårdar hade tagit med det. Väldigt trevligt, avslappnat och en fin start på dagen.
  Här står man för sin egen frulle, dvs det är inget som skolan bekostar. Ganska kul att se vad alla andra har med sig i korgen också!

 3. Men usch det känns så där jättejobbstressigt ju. Det KAN ju bara inte vara hälsosamt. Jag bor sen 30 år i New York och känner så himla väl igen just den där typen av stress som folk här ofta skryter lite med. Det blir liksom någonting som visar på hur viktig och oumbärlig man är och det återspeglar hela samhället, alla springer hit och dit för ingen har tid att gå, det finns inte stolar och bord på Starbucks, för alla tar sitt kaffe “to go” fast egentligen “to run”, och ingen tar lunch, för det finns det helt enkelt inte tid tid. Jag har länge misstänkt att det där faktiskt inte riktigt är sant, och ofta bara ett spel för galleriet. Allt är inte bara jobb och pengar, även när det är kul.

 4. Hej! dina svarta cykelbyxor, var kommer dom i från? du säkert fått frågan 100 gånger tidigare,,,, men de ser så sköna ut 🙂
  hoppas på svar, ha en underbar Torsdag

 5. Ser fram emot en dubbel dos av Kungligt fredagsgodis idag (fick ju inget förra veckan). Victoria har ju haft en del snygga outfits på sig, senast i går kväll på Konserthuset.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.