Spännande nyhet – om färre nyheter!

/ I stolt samarbete med Polarn O Pyret /

Jamen, ni VET känslan av en älskad T-shirt, som man haft år ut och år i. Som har den där mjuka, sköna känslan? Som man aldrig vill göra sig av med. Just så är det med barnens favoriter från Polarn O Pyret. Som den blårandiga pyjamasen som gått från storasyster, vidare till lillebror, till minstingen Ernst. Det är en av anledningarna till att jag är en mycket stolt Polarn-ambassadör.

En annan anledning? Att jag VERKLIGEN kan skriva under på det ambitiösa målet ”tre barn i varje plagg”

Eller förresten, tre barn räcker inte. Nu i senaste sorteringen som åkte iväg till lillkusin Wille, som fyllt ett, hittade jag ett par av Mariannes rödrandiga gamla POP-byxor = nu inne på fjärde barnet. Välanvända men underbart sköna och fina. DET är hållbart, för mig.

Hållbarhet bygger också på hög kvalitet, slittåliga plagg som samtidigt är sköna och lekvänliga (viktigt!) med design som håller. Läs gärna mer om Polarn O Pyrets hållbarhetslöfte HÄR! Och visste du att…

Redan 1987 introducerade Polarn de första plaggen i ekologisk bomull i sitt sortiment – och 2020 är all produktion i bomull ekologisk!

I vår görs dessutom ännu fler förändringar hos Polarn O Pyret, utifrån deras hållbarhetslöfte och deras höga ambitioner. Bland annat…

…Så minskar de kraftigt mängden kläder som producerar per år. Jo, du läste lätt: Minskar! Redan 2019 reducerades antalet producerade plagg med 26% – 2020 minskar de med ytterligare 12%.

För oss som kunder, så innebär det lite färre “nyheter” i butik och att plaggen får ett längre liv på hyllan. Jag blev också himla glad över att andelen älskade klassiker – som jag gillar allra bäst – kommer ÖKA! Heja!

Japp, de här mjuka jeansen med BÄSTA passformen (Ernst favoriter) är en sådan klassiker. Stretchiga, slitstarka och lekvänliga, dessutom i 100% ekologisk bomull.

Ett annat syfte med att satsa på klassiker är förstås att minska rean. Redan till hösten, så satsar Polarn O Pyret på att halvera antalet plagg som reas ut vid säsongens slut…

Heja er, Polarn O Pyret – jag håller tummarna för detta initiativ! Och ja, här på bilden diskuterade vi att Ernst behövde klippa tånaglarna men “vi gö’ det imorgon, mamma” sa han. Standardsvaret för ALLT från denna lilla människa just nu. Gäller allt från att duscha och tvätta håret till att pilla i sig minsta grönsak, somna snällt i egen säng och… Ja, det mesta helt enkelt?!

19 reaktioner till “Spännande nyhet – om färre nyheter!

 1. Älskar PP för just detta, 100% rätt och beundransvärt tycker jag, flera borde haka på!!

 2. Bästa tipset du nånsin gett, smashbox contour. Köpte den och är så GALET nöjd!!! Fortsätt gärna med massa bra sminktips. Alltid spännande vad folk använder i verkligheten. En helt annan fråga, har du ngt bra tips på ngn som gör naglar runt Östermalm? Eller om ngn annan har det? Vill inte gå till stora opersonliga salonger med löpande band.

  1. Sorry för förlusten ikväll i Alla mot alla Ebba. Man riktigt kunde känna din frustration i slutet😊 Kram

 3. Önskar så att de även hade baströjorna för vuxna, för vi vuxna vill också gärna ha tröjor som håller över tid. Älskar deras vita t-shirt o den långärmade i vitt.

   1. Ja! De har haft trosor k vuxenstorlek också, gissa om de var suuuuper, skulle köpa ett tiopack direkt🤗

 4. Tycker det är härligt att sätta på vår minsting sin Polarn-skaljacka. Den har burits av hans storasyster innan, deras två kusiner och mina tre kusiner. Alltså sjunde barnet på en 15 år gammal jacka. Mycket bra 👍

 5. Minska nyheter, satsa på klassiker och minska rea är jättebra åtgärder. Sen håller jag inte med om att kvaliteten är riktigt så god i alla deras plagg. Jeansen är bättre än HM jo visst, men barnen nöter hål på knäna efter en säsong i alla fall.

 6. Mina två söner (numera 25 och 30) helt enkelt levde i PoP kläder under hela sina barndom. Lillebror fick ärva allt. Själv hade jag många underbara kläder av deras märke, bland annat en hel kostym som jag bara älskade. Saknar damkläder i deras kollektion.
  Varma hälsningar,
  Beata

  P.S.
  Ebba, var kommer din fina tröja ifrån?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.