Det kom en fråga…

Någon undrade hur mycket tid jag lägger på vår, Johans och min, investering i Bookbinders Design? Bra fråga, inte minst såhär inför Stockholm Design Week, när det plötsligt blev FULLT i kalendern, då stan fylls med spännande lanseringar, event och annat för hela inrednings- och designbranschen. Där jag tidigare liksom spanat lite från sidan, som livsstilsintresserad journalist – men NU önskar att jag vikt dagar i kalendern, för att hinna med att inspireras, nätverka och hålla koll!

Men som svar på frågan: Johan jobbar nu heltid som VD för bolaget och vi flyttade till nytt showroom och kontor nu i januari. Superkul, det blir så fint med stora härliga skyltfönster utåt Kommendörsgatan mitt på Östermalm! Förra veckan samlade vi Bookbinders-medarbetare från vår verksamhet i Schweiz, Norge och Frankrike här i Stockholm för en tvådagars konferens. Viktigt för oss som nya delägare, viktigt för alla inblandade. Workshop, product council, genomgång av nyheter, marknadsplan och förstås också för att träffas. Jag fixade också middag här hemma på Narvavägen, vi var sexton stycken runt bordet och det blev himla bubbligt och trevligt. Visst kunde vi ätit på restaurang men det var roligt att få bjuda hem – också för att alla fick se “studion” där vi plåtar alla kampanjbilder, image-bilder och bilder för sociala medier: här hemma, vid skrivbordet och i vårt vardagsrum, haha!

Okej, fortfarande inget svar på frågan om hur mycket tid JAG då lägger på bolaget. Tja, uppskattningsvis… Tio timmar i veckan, ibland tjugo till och med, om man räknar in heldagars fotograferingar, samt tiden jag lägger på sociala medier och PR. Samt att jag dyker in på möten när jag kan, kollar in Bookbinders-butiken på NK så fort jag får tillfälle och sedan hjälper jag till med en del texter och småsaker, där jag kan bidra. Men på huvudkontoret här i Stockholm sitter ett grymt team som har stenkoll på produktion och ja ALLT. Så jag har ju en väldigt rolig roll, som går ut på att skapa kreativa idéer och visioner framåt för bolaget!

En annan sak jag älskar är att jag är med och arrangerar plåtningar, kreativa idéer och innehåll där JAG inte ens är med, haha. Ja, kanske låter fånigt men det är helt sant. Det är himla roligt att få vara med och bygga och driva ett varumärke som inte har något med mig att göra alls, egentligen. Även om det såklart har det. Också. Eftersom produkterna ligger mig så extremt varmt om hjärtat, eftersom jag tror på idén och valt att investera en stor del pengar jag tjänat ihop i mitt bolag i detta. Men ändå, här är det liksom ljussatt till tusen för nej, inte en människa, utan en… Underbar, vävd, vacker anteckningsbok – och jag ÄLSKAR det!

KOMMENTERA GÄRNA!

6 reaktioner till “Det kom en fråga…

 1. Du är grymt härlig och fin!
  En helt annan fråga…kan du tipsa om bra jeans som passar på en mamma med lite mammamage. Som inte är för tighta och lagom höga i midjan…
  Du har ofta så snygga på dig.

  Gärna i rimlig prisklass…

  Tack för en rolig blogg!

  1. Åhh, bra fråga. Vill också ha detta tips 🙂 Vet att du tipsat om mammakläder, men har du tips på efterfödselkläder? Kläder som är bekväma när man har en mage men ändå snyggt (typ jeans??)? Kan ni inte göra en podd om detta??? :DDD

  2. Hej, jag är inte Ebba, men har ett tips! Alla Weekdays` jeans, särskilt Weekdays Voyage! Underbar passform på mammor med lite mammamage 🙂
   /t

 2. Hej Ebba! En heeelt annan fråga – vad är det för naglack du har haft de senaste dagarna (gråskala)? Jag skulle bli oändligt tacksam för en liten hint! Tack 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.