Tävla – vinn nya glasögon!

/ Inlägg i stolt annonssamarbete med @synoptiksweden #withSYNOPTIK /

Sugen på att uppdatera din glasögon-look i höst? Fortsätt läs! Nu kan du, kära bloggläsare, vinna ett par valfria glasögon från Synoptik (komplett par) inklusive gratis synundersökning vid behov, till ett sammanlagt värde upp till 5 000 kr.

Tre lyckliga vinnare utses. Dessutom proffshjälp av en utbildad glasögonstylist i din närmaste Synoptik-butik. Scrolla ner för att tävla

5A1A4199

Så (enkelt) tävlar du… 

1. Följ @synoptiksweden på Instagram!

2. Och KOMMENTERA ditt svar här nedan: Vilken glasögon-trend är DU sugen på att testa? Motivera kort! Alltså, typ, höstens röda trend, 70-tal, transparenta eller blått (läs gärna om höstens trender här).

OBS, glöm inte att ange i vilken Synoptik-butik du vill hämta ut din vinst! Eventuellt restbelopp kan ej tas ut i pengar. Tävlingen pågår t.o.m. 21/10. Bästa bidrag utses av en jury från Synoptik och kan ej överklagas. Tre presentkort ligger i potten. Läs om tävlingsvillkoren härOch – lycka till!

UPPDATERING  27 OKTOBER 2018. Tack alla som var med, vinnare i tävlingen är dragna. Grattis Frida P i Östersund, Susanna Petersson(som läser till florist) i Halmstad och Michaela i Västervik (som vill satsa på 70-talsstilen), som rimmade så fint. Maila mig snarast på [email protected] – tack!

230 reaktioner till “Tävla – vinn nya glasögon!

 1. Följer och gillar Synoptik👍🏻
  Vill gärna bli trendigare i glasögon i blått som är flott 💙

  1. Följer Synoptik på Instagram och testar mer än gärna
   höstens glasögonbågar i sköldpaddsmönster! Hoppas få hömta dom på Synoptikbutik i Sundsvall. A

  2. Skulle nog välja röda eller testa
   pilotmodell. Men tror jag tar hjälp
   av experterna hos Synoptik Arvika 😀
   Är pensionär så detta skulle vara stort <3

  3. Följer och gillar Synoptik 👓.
   Har alltid kört klassisk båge. Nu är det dags att förnya och bli mer trendig.

 2. Oops glömde… 💙 Mina blå glasögon vill jag gärna hämta på Synoptik i Malmö

 3. I höst vill jag testa rött🍁 Så snyggt! Jag väljer Synoptikbutiken i Ystad.

 4. 70-talslooken skulle jag vilja testa 🤓🕺🏼✨ Synoptik i Sickla, Nacka. Följer på insta osv 👍

 5. Blå trenden MEN jag är en blå-person så det kanske är lite för safe. Jag hoppas jag skulle våga den röda trenden. En vinröd, rektangulär båge hade varit ngt!!

 6. Åh jag är sugen på 60-tal! Men är det en trend? Synoptik i Malmö och Lund funkar finfint <3

 7. Har gått från att vara konstant linsbärare till att pga skallskada bära tonade glas inomhus och solglas utomhus oavsett väder. Det hade varit kul att kunna växla båge utifrån dagens outfit då det ibland känns som att bågen är så fel till klädvalet. Tror det hade varit så coolt att kunna kombinera med ett par tonade glas i 70-tals båge. Hade gjort allt för stilen!
  (Eventuell Vinst hämtas i butiken i Partille)

 8. Grå som en mus och ganska trista,
  vill så gärna ur singellivet få brista.
  Matcha en rosig läpp med en röd båge,
  är det recept för att få män med råge?
  Mer än tusen ord en blick kan säga,
  önskar gärna att Synoptik får välja!
  (Butik Synoptik Trollhättan, gillar och följer @synoptiksweden)

 9. Följer nu Synoptik på instagram.

  På min näsa tror jag att bågarna som är transparanta skulle bli de mest eleganta.

  Om jag har tur att vinna vill jag gärna hämta ut på Synoptik Mall of Scandinavia i Solna.

 10. Följer!
  Jag ääääälskar bågar som tar plats! Har ett par tjocka svarta, stora och ett par blåa/turkosa. Är därför ni grymt sugen på ett par i rött, som skulle passa fenomenalt till min nya röda kappa till vintern, samt alla orangea/bruna/murriga tröjor jag längtar efter att bära. Så kul att matcha efter outfit!

  Om jag vinner provar jag gärna ut glasögonen i Örebro

 11. Jag är så himla sugen på något färgglatt, i första hand blått men jag är öppen för förslag! Om jag vinner provar jag gärna ut glasögonen i butiken i Göteborg. Följer på instagram.

 12. Jag skaffade glasögon för ett drygt år sedan vilket innebar en stor förändring för mig. Jag har ett par som jag trivs bra med och har insett vilken grym accessoar ett par snygga glasögon är till en outfit. Jag skulle därför vilja ha ett par till som utmanar mig lite då mina andra par är ganska snälla. Jag skulle vilja prova den transparenta trenden, ett par stora glasögon. Vinner jag vill jag hämta ut dom i Jönköping

 13. Tävlingen kommer perfekt då jag precis ska skaffa mina första glasögon!
  Vinner jag skulle jag vilja testa den minimalistiska moderna trenden, gärna i någon brunaktig färg. Hämtar dem gärna på i Götegorg.

 14. Hej! Följer nu Synoptik… Vill nog prova 70-talstrenden känns så annorlunda och ”disco” 💃🏻 Om jag vinner så vill jag hämta ut glasögonen i Helsingborg, Väla 🤓😍

 15. Min dotter bröt i helgen av min båge på mina glasögon av pilotmodel. Skulle vilja testa ett par mörka mer markerad båge. Men som föräldraledig och en sjukskriven är inte ekonomin så bra så silvertejpen fick tyvärr åka fram. Inte snyggt med billigt.
  Provar gärna ut glasögon i Täby centrum eller Åkersberga

 16. 70-tals drömmar

  Jag vill visa min omgivning vem jag verkligen är: en snygg men framför allt en tuff och stark kvinna. Därför ett par glasögon som ger den där underbara här- kommer -jag- känslan!
  Sedan var jag för liten för uppleva 70-talet när det väl begav sig…
  Eventuell vinst hämtar jag ut i Kalmarbutiken.

 17. Jag testar gärna den röda trenden! Rött för att se rätt ut efter en sömnlös natt orsakad av en underbar (men alltför nattpigg) bebis på två månader.

  Eventuell vinst provas gärna ut i närheten av Amhult. Följer såklart @synoptiksweden på Instagram!

 18. Jag skulle vilja testa den transparanta trenden! Snyggt, enkelt och lättmatchat! Skulle vara fantastiskt med nya glasögon som kan göra att jag kan få se något klarare igenom dessa så annars sömniga och dimmiga dagar som småbarnsförälder. I

  Eventuell vinst provas gärna i Nässjö. Följer såklart @synoptiksweden på instagram!

 19. Jag måste helt klart prova 70-tals trenden för den kreativa och färgglada stilen kommer ge mig mod att våga ta nästa steg i karriären! 🤓👗
  Provar gärna ut glasögon i Stockholm.

 20. Ett par knallröda! Det är vad jag skulle slå till på, om jag vann tävlingen. Form har jag ingen aning om, men där tänker jag mig att den duktiga personalen på Synoptik i Lund kan guida mig rätt.

 21. Åh vad häftigt! Jag är precis i tagen att beställa mina första glasögon. Är sugen på nästan runda, svart båge… och hämtar gärna i Norrtälje!

 22. Jag jobbar som röntgensjuksköterska på en Mammografiavdelning. Kul, givande och meningsfullt! Enda kruxet är den begränsade variationsmöjligheten vad gäller kläder. Man får att satsa lite extra på strumpor, örhängen och…glasögon! Vore toppen att ha ett extrapar att växla mellan!

  1. Tillägg: jag skulle gärna testa ljusrosa eller blå i butiken nära vid St Eriksplan.

 23. Jag önskar mig ett par modigare glasögon, har kört med så osynliga som möjligt ett antal år nu och känner att nu är det dax för en förändring……..hoppas att personalen i Södertälje kan hjälpa mig.

 24. 1. Följer Synoptik
  2. Läser just nu till min dröm – florist- och skulle vilja ha ett par schyssta bågar i gröna toner som matchar min kommande arbetsplats & miljö! Alltid älskat grönt men har aldrig vågat…Nu vågar jag nog och skyller delvis på alla gröna sköna blommor & blad!
  Hoppas på vinst och önskar hämta ut den i Halmstads butik.

 25. Vill våga pilot-modell på glasögon för att det skulle vara en cool twist på annars klassisk stil. Följer @synoptiksweden och hoppas på vinst hos butiken i Jönköping!

 26. Ett par stora rejäla glasögon då sonen precis pajade mina vanliga tråkiga och jag nu är sugen på att testa nåt nytt. Hämta ut på Synoptik i allum, Partille.

 27. Använder (typ) bara blått men har inte vågat mig vidare från varma bruna toner på glasögonen så ja det blir blått då! Så kul!

  Butik får bli en valfri av de många i Gbg 👍🏻

 28. Som kvinnlig VD i eget företag vill jag gärna ha bågar som får ta plats och gör mig självsäker. Det hade varit spännande att hitta min röda nyans!
  Följer på Insta och önskar butiken i Lund.

 29. När jag var två år fick jag glasögon, när jag var tolv år fick jag linser och nu, vid 26års ålder har mina ögon börjat säga ifrån och jag måste gå tillbaka till glasögon – något som skulle vara fantastiskt att få göra i ett par rundbågade glasögon i en varm ton som gör att jag känner mig bekväm och fin. Därför hoppas jag på vinst från butik i Stockholm.

 30. Blev med glasögon för drygt ett år sen och känner mig fortfarande inte helt bekväm i dem. Men skulle gärna testa trenden med transparenta, lite större bågar.
  Vinner jag hämtar jag gärna ut mina glasögon hos Synoptik i Karlstad.Följer såklart på instagram 🙂

 31. Behöver verklighet nya glasögon, ser sämre! Och skulle gärna testa transparenta glasögon- coolt och snyggt och lär ju passa det mesta!
  Jag följer synoptik, vill hämta ut ev vinst i Örebro, butiken i Marieberg.

 32. Hoppas äntligen vid snart 70 års ålder få hjälp att hitta ” mina ” bågar. Älskar blått men skulle nog också vara intresserad av rött. Hämtar ut mina glasögon på Götgatan 83 i Stockholm- om jag vinner. Följer på Instagram.

 33. Behöver mitt livs första glasögon (fyllde 40 i fredags – sammanträffande?!) och skulle gärna testa den blå trenden om det går att hitta något som förstärker min ögonfärg. Synoptik i Jönköping är min affär!

 34. Följer Synoptik!
  Jag skulle vilja lämna min fyrkantiga mörka “go to” båge och testa en ljust rosa/ transparent rundare båge.
  Om jag vinner skulle jag vilja ha hjälp av ett proffs på synoptik på vågen galleria i Örebro.

 35. Insikten om att jag sitter och läser det här inlägget med det ena ögat stängt får mig att inse att jag borde plocka fram mina, under föräldraledigheten, undanskuffade bågar ur sin låda. Men med 6 år på nacken är de varken de bästa för min syn eller min look. Är sååå sugen på hela 70-tals stilen nu i höst och skulle väldigt gärna plocka ut ett par nya bågar hos Synoptic i Trollhättan.

 36. Jag är sugen på att få en ny look med nya glasögon går bara med endagslinser för jag inte känner mig fin i glasögon och vill nu har hjälp att hitta ett par som passar mig😊

 37. ÅHH skulle så gärna vilja ha ett par plastigt genomskinliga bågar. Så fint! Om jag vinner hämtar jag ut glasögonen i Synoptik Östersund.

 38. Kör ofta på lite ”safe” när det kommer till glasögon . Jobbar på bank och tar inte ut svängarna. Jag skulle bli strålande glad över ett par glasögon som ger lite attityd, lite 70-tal. Stora bågar, som syns och tar plats! En ev vinst hämtar jag gärna i Jönköping!

 39. Följer på Insta👍
  Har inga glasögon idag men känner att det är dags,hde nog fått börja med något snällar näf man inte är van men de får gärna va mörka, stora och ta plats.
  Hade blivit dubbel lycka att både få se bättre och få en fin accesoar .
  Synoptik Kristianstad hade jag allt att kolla glasögon i .
  🙏🙏

 40. Skulle helt klart vilja testa röda bågar! Och om jag vinner så skulle det vara toppen att få hjälp av kunnig personal på Synoptik i Luleå!

 41. Jag måste kolla min syn nu för det var nio årsedan sist..🙈 Redan då skulle jag behövt glasögon mest av min vakna tid, hade då svårt att acceptera detta men nu är jag redo för något färgglatt på näsan gärna 70-tals style..

 42. Jag har haft mörka glasögon så länge jag kan minnas. Jag vill gärna våga mig på den transparenta trenden och hämtar iså fall ut brillorna i Nordstan. Förövrigt med den trevligaste och mest kunniga personalen i stan!

 43. Följer Synoptik på instagram. 😊

  När man fyllt 47 har det blivit dags nu.

  Står i val och kval vad det ska bli för båge och hoppas hitta glas som passar mina åldersstigna ögon. Vill känna mig snygg och cool i en trend som passar min profil. Tänker mig ett par större bågar i 70-talsstil.

  1. Och skulle väldigt gärna hämta dem hos Synoptik i Göteborg. 😊

 44. Chanseb att se ännu bätte ut ……..tar jag gärna! Är så sugen på den transparanta trenden kanske även vågar mig åt den runda hållet, varför inte både och. Hämtar isåfall ut brillorna i Synoptik Norrköping centrum.

 45. Jag kommer behöva köpa mina första glasögon någonsin! På grund av synförändringar under min graviditet får jag äntligen investera i denna snygga accessoar. Jag skojar alltså inte, tycker glasögon är så snyggt och alltid velat bära ett par, men tyckt att det känts lite fånigt med bara fönsterglas.
  Jag är sugen på några som sticker ut och har lite attityd, så jag vill nog haka på 70- talstrenden!
  Kommer vilja hämta ut mina glasögon i Jönköping. Följer synoptik på insta👍🏼
  Kram!

 46. Hej! Jag skulle gärna vinna ett par bågar i en varm ton som du skrev om, kanske i kombo med den transparenta trenden, från Synoptik på Fridhemsplan! Kram Anna

 47. Jag är ju så himla feg när det gäller glasögon så jag skulle verkligen vilja få hjälp att våga ta ut svängarna med mitt nästa par! Antingen tunna metallbågar eller transparenta tycker jag ser supercoolt ut, det gäller bara att jag får lite pepp av en kunnig person. Vilken butik som helst i Uppsala funkar bra, Gränby t ex. Följt på Instagram!

 48. Älskar glasögon som sticker ut men fegar alltid ur, nu är det dags att bli mer modig och slå till på en i färg.

 49. Åååå vilken chans att äntligen ta tag i det där med ögonen. Haft linser i över 20 år och aldrig tagit hjälp med att hitta rätt bågar. Skulle behöva lite proffshjälp med att tordas slå till på något som ändrar min stil. Nya glasögon som gör ett statement. Färglooken lockar…
  Närmast ligger Lindén i Norrköping 🤓

 50. Behöver uppdatera mig och tänker att blått skulle vara fint. Butiken i Luleå gäller för mig.

 51. Man kan ju faktiskt vara fin utan att lida pin
  i bågar som visar att man vågar!
  Jag följer Synoptik på Instagram och är sugen på 70-talstrenden
  hos Synoptik i Umeå.

 52. Jag har nu under min mammaledighet upptäckt Mad Men! Vilken serie, hundra år efter alla andra, men nu är jag fast! Och grymt inspirerad av det underbara modet i serien. Så jag skulle vilja hitta ett par sköna 60-talsinspirerade bågar att rocka i vinter.

  Jag skulle vilja hämta ut dom på Synoptik i Luleå.
  Följer på IG!

  Kram Pia

 53. Jag vill testa de transperanta. Har haft glasögon sedan jag var 4. Är idag 40 år. Men då jag har rätt mycket synfel så blir det ofta ett par klassiska jag väljer då de brukar bli rätt dyra. Hade varit så kul att få chansen att testa nåt nytt.
  Kalmar är min hem butik

 54. Som höggravid så blir det att jag är begränsad till ett fåtal kläder som passar, både nu och efter födsel. Då passar det fint att pigga upp med ett par glasögon! Jag ser mig i något med färg nu under det mörka vinterhalvåret när kläderna oftast går i svart och grått. Vore superkul att få möjlighet att testa något nytt när jag behöver det som mest.
  Följer synoptik under mitt instanamn @engstromfia

 55. Som höggravid så blir det att jag är begränsad till ett fåtal kläder som passar, både nu och efter födsel. Då passar det fint att pigga upp med ett par glasögon! Jag ser mig i något med färg nu under det mörka vinterhalvåret när kläderna oftast går i svart och grått. Vore superkul att få möjlighet att testa något nytt när jag behöver det som mest.
  Följer synoptik under mitt instanamn @engstromfia och närmaste butik i Stockholm

 56. Då jag har ett hopplöst glasögonansikte hade jag verkligen vart i stort behov av den kunniga personalen på Synoptik Frölunda torg för att välja ut ett par snygga blå eller kanske transparenta bågar att varva med mina standard svart!

 57. Jag skulle vilja prova sekreterarnlooken, alltså lite större bågar. Har inte vågat ha glasögon som sticker ut, men nu är det dags att förändras. Jag gillar Synoptik och är kund i Stenungsund.

 58. Nya bågar står högt på önskelistan. Svarta markerande bågar älskar jag. Butiken i Skövde 👍🏻

 59. Alltså den transparenta trenden är så cool men färg är så mycket coolare 😍 Jag är hopplöst förälskad i den persikofärgade bågen från Burberry! De är kaxiga och stilsäkra plus att en blir så glad av dem. Jag trånar verkligen OCH håller tummarna!

  Kram

  (Följer på Instagram och Kristianstad är närmst för mig 🤓)

 60. Jag behöver ett par glasögon som fungerar till jobb-looken och fest. Är sugen på en sofistikerad men kaxig look.
  Kram

 61. Jag vill testa blå trenden! En färgfegis som jag behöver färg. Följer sedan länge synoptiksweden på Insta:) Skulle gärna hämta ut mina glasögon på Synoptik Hötorget (Slöjdgatan 4).

 62. Följer på Instagram, synoptik i Sundsvall och jag är sugen på att haka på det mer minimalistisk modet med en tunn båge och runda glas efter många år av mörka, stora plastbågar. Eftersom jag undervisar är de ett måste med fungerande syn så en undersökning vore också på tiden… Håller tummar och tår!

 63. I höst vill jag lägga mina sköldpaddsfärgade bågar på hyllan och istället plocka fram Burberrys ljusrosa karameller. Med dessa på min näsa kommer jag få en ännu mer säker stil🍬

  Vill hämta ut dem på butiken på Drottninggatan i Stockholm.

 64. Åh får jag chansen att ha ett par glasögon att växla med så skull jag satsa åt det röda/ rosa hållet. Perfekt sätt att få en färgklick. Jag hoppas på 🍀
  Jag besöker gärna Synoptik i Täby centrum👓👓

 65. Följer på Instagram
  Jag har både glasögon och linser men använder mer och mer glasögon. För mig har glasögon blivit en accsesoar, det handlar om att både se och synas! Jag skulle vilja testa ett par transparenta snygga bågar till mitt ganska runda ansikte.
  Alla mina glasögon inklusive solglasögon är köpa på synoptik, tänk lyxen att få gå in och inte betala för nästa par! ( nu kryddade jag historien lite ett par har jag köpt på specsavers men då väggarna var runda genom glasögonen, därför användes de inte speciellt länge gör aldrig om det igen!! )
  Om jag vann skulle jag hämta ut min vinst i Jönköping.

 66. Så att jag kan fortsätta köra bilen så får Synoptik i Märsta gärna hjälpa mig att säkra stilen.
  Är flexibel när det gäller trender, hoppas ni ett vinstbesked sänder.

 67. Några transperenta bågar skulle gärna få sitta på min nästipp i höst och gärna utprovade på Väla, Helsingborg. Glasögon är en sådan grej man MÅSTE våga prova ALLT och inte bara de bågarna som man “tror” man passar i eller gillar.
  Följer såklart synoptik på insta.

 68. Jag provar gärna den transparenta bågen i höst, de känns fräscha.
  Men jag behöver hjälp och råd om de passar på min näsa.
  Kanske är det röda eller blå
  Som passar bättre på.
  Vilken lyx att få hjälp att prova dem alla
  På Synoptik Kungsgatan i Uddevalla.

 69. Följer nu Synoptik på instagram. Sen har jag fastnat helt för 70-talstrenden. Så enligt min mamma går jag just nu runt med likadana bågar som min morfar gjorde på 70-talet, och jag älskar det! Vill gärna hämta i Norrtälje.

 70. Jag vill gärna testa den röda trenden- tänker att ett par fräsiga röda bågar kan pigga upp både mig och omgivningen under den långa mörka vintern vi har framför oss! Dessutom känns det som en snygg matchning med röda bågar och rosa hår!

  Jag vill hämta glasögonen på Synoptik i Alingsås och följer självklart Synoptik på Instagram!

 71. Följer synoptik på instagram!

  Åh, jag skulle gärna vilja uppdatera mig om min mammastil med en par stilsäkra, transparenta bågar. Vilket lyft det skulle bli! Är gravid i v 40 med bf om 3 dagar så det skulle bli som en liten present till mig själv! 😍

  Har jag turen att vinna vill jag gärna hämta ut vinsten i butiken i Mall Of Scandinavia.

 72. Hej! Har aldrig kommenterat förr men jag skulle sååå gärna vilja vinna ett par nya glasögon! Har precis fått min första baby så ett par nya brillor att se snygg ut i (och att se i!) hade varit toppen. Är supersugen på att testa ett par blåa bågar. Älskar din blogg! Kram
  (Jag bor i Falun)

 73. Plastbågarna blir allt tunnare i säsongens kollektioner, detta vill jag testa! Är fast i de lite tjockare… Skulle gärna också testa trendigt blått, jag har inte riktigt vågat färg tidigare men min mamma kör färg och rockar det!
  Norrköpingsbutiken
  Kram och tack för all inspo Ebba!
  /Helen

 74. Är världens tråkigaste när det kommer till glasögon. Alltid samma form och färg. Har haft glasögon i 35 år och är så redo för en förändring ! Är öppen för ALLA nya förslag ! Hit me with your best shot !! ! Synoptik Kristianstad är min butik. 😀

 75. När som helst en bebis ser dagens ljus, undrar om mina ögon ser annat än brus. För att mina dagar framöver ytterligare kan förgyllas, ska såklart glasögonen från Synoptik hyllas! För vem blir inte glad av ett par med sköldpaddsfärg och lejon på bågen, ett par Gucci och mamman skulle bli glad i hågen (och snygg)! 😍 Om jag vinner vill jag hämta glasögonen i Västervik 🙌🏻 Kram

 76. Jag skulle gärna besöka Synoptik i Luleå för att uppdatera stilen och mina sju år gamla glasögon med ett par glamourösa retrobågar!

 77. Jag skulle vilja våga prova blåa bågar. Behöver vägledning och mod till det. Synoptik i Huddinge centrum är min butik.

 78. Jag skulle vilja testa lite större bågar, gärna transparenta eller i blått eller varför inte glitter? Som student vågar man inte riktigt ta ut svängarna men skulle jag vinna så skulle jag gärna vilja göra det! Jag skulle vilja besöka butiken vid st Eriksplan.

 79. Åh vilken rolig tävling! Jag är i starkt behov av ett par nya glasögon, köpte mina senaste 2010.. min syn har dessutom ändrats. Måste ta tag i detta! haha!
  Då min stil är väldigt skandinavisk och minimalistisk vill jag köra på ett par glasögon á la Jenna Lyons. Större, coola, svarta eller kanske ett subtilt djurmönster (leo)

  1. Åh glömde skriva att jag vill hämta den i Malmö. På Triangeln eller Caroli 🙂

 80. Är sugen på att få hjälp att hitta bågen som passar MIG, trivs inte alls i bågarna jag har nu. Vilket resulterar i att dem inte används.
  Skulle vilja hämta ut vinsten i någon utav synoptiks butiker i Lund.

 81. Hurra vad kul! Som den glasölonorm jag är så vore det såå kul att få vinna nya härliga bågar. jag är mycket sugen på ett par med retrokänsla. Gärna någon härlig färg. Skulle passa så bra med min stil. Umeå är min butik. Kram från Clara

 82. Det skulle vara fantastiskt att få hämta ut ett par nya glasögon i rött från Synoptiks butik på Drottninggatan 33 i Sthlm.

  Just nu kan jag bara använda linser, då mina glasögon har fel styrka.

 83. Jag skulle vilja prova 70tals trenden med lätt pilotbåge, hämtas gärna i Hammarby sjöstad/ Sickla. ✨

 84. Jag följer nu SYNOPTIK på instagram, så mkt fina glasögonbärare! 🙂 Jag är så sugen på att testa trenden med ljusa, pastelliga glasögon! Är dock rädd för att det ska bli för ljust till mig som är ganska ljus så det hade varit guld med ett proffs som guidade mig 🙂 ( tinnie.h på insta). Jag vill hämta ut vinsten i Liljeholmen eller Hornstull.

 85. Jippi vilken rolig tävling! Som en trogen och inbiten linsbärare så tar jag nu chansen att förhoppningsvis testa glasögon. Mina ögon skulle må bra av det och jag skulle helst säkert vara smashing i 70-talsstilen för med ett presentkort skulle jag ju faktiskt våga frångå linserna ☺️🤓 Jag följer och inspireras så klart av Synoptik på insta och håller nu tummarna för att få hjälp med en höstlook med säker stil.
  PS: butiken som jag önskar är Synoptik i Lillänge, Östersund
  // Frida

 86. Jag är supersugen på ett par nya glasögon som passar mig och min ansiktsform! Jag vill hitta ett par i färg, gärna någon röd nyans. Jag använder mest linser idag då jag känner mig mest bekväm med det. Hämtar ut vid Fridhemsplan.

 87. Eftersom jag inte tycker att jag är fin i glasögon.
  Känns detta som ett strålande tillfälle att våga ta hjälp
  om turen är på min sida.

  Tacksam för hjälp på Västra Mårtens gatan i Lund.

 88. Jag skulle vilja testa 90-talstrenden med tunna stålbågar. Dock är nya glasögon alltid läskigt för man ser ju så konstig ut än det man är van att bära 🙂
  Hämta på Synoptik på Kungsgatan i Umeå.

 89. Jag vill ta hjälp av en stylist för att känna mig säker på att hitta rätt form, material och färg. Det känns alltid överväldigande med alla bågar i butikerna! Jag väljer GBG.

 90. Skulle vilja testa någon av Skagas modeller som är melerade i brunt eller rött.. Har haft glasögon i många år men har svårt att hitta rätt modell. Skulle gärna vilja ha hjälp med detta. Om jag vinner vill
  jag hämta vinsten i Växjö.

 91. Jag har alltid gillat glasögon och tycker alla är fina i det. Så när man själv har behövt det sen en tid tillbaka vill jag verkligen investera i ett par bra, nya. Jag är väldigt intresserad av 70talsstilen i pilotmodell! Många har sagt att jag skulle passa i det. Gärna i ljusfärgad båge som vitt.
  Blir det vinst vill jag hämta i Linköping!^^
  /Eveline

 92. Jag skulla villa testa tränden med pilotglasögon. Jag tror den modellen passar min ansiktsform bra. Har funderat på det länge men inte vågat. Får jag ett presentkort vore det läge att testa något nytt och annorlunda och inte bara ta det säkra svarta/bruna som jag har kört på i alla år. Hämtar i så fall i Strömstad.

 93. Åh bästa tävlingen på länge!
  Jag har varit sugen på ett par röda bågar länge nu, gillar färg och mina turkosa som jag har nu är alldeles repiga och borde blivit utbytta för ett bra tag sen. Är just nu mammaledig med en liten baby och en trotsig 3 åring. Ett par nya trendiga glasögon skulle verkligen pigga upp och kännas sådär lyxigt nu till hösten. Hoppas hoppas!
  Önskar att hämta i Västervik
  Kram från Malin

 94. Har länge tänkt att nu när jag har haft samma bågar sedan 2010, så är det minsann dags att byta! Men varför har jag inte kommit väg och skaffat nya då? För jag har ju ingen aning om vad jag skall ha istället! Behöver uppenbarligen en expert!!!
  Följer Synoptik på Insta och hoppas få besöka dem på Frölunda Torg, Gbg🤓

 95. Nya glasögon på näsan hade suttit som en smäck
  och varför inte med en båge som är läcker och fräck.

  Önskar hämta i Kalmar
  Carina

 96. Jag har inte Instagram men hoppas att jag kan tävla ändå. Mina nuvarande glasögon börjar vara väl nötta så jag skulle bli jätteglad om jag fick vinna ett par nya. Kanske ett par stora, coola men i diskret färg väntar på mig på Synoptik i Uppsala?

 97. Jag älskar att ha en liten glasögongarderob att ta till när jag behöver styra min look åt ett eller annat håll. Just nu är jag så sugen på ett par riktigt iögonfallande par bågar, gärna glittriga! Annars behövs ett par i transparent plast, inte för tunna, i min basgarderob för glajer.

  Hämtar gärna ut i Härnösand el Sundsvall!

 98. Jag vill gärna ha ett par RÖDA bågar så att min extroverta personlighet kommer fram mer! Men skulle gärna ta hjälp av en stylist när det kommer till form för där är jag osäker på vad jag passar i.

 99. Efter att ha fött två små guldklimpar vill jag nu tillbaka på jobbet lyfta fram mig själv igen. Jag vill hitta mitt modemod igen, våga lite mer med hjälp av en proffsig stylist, våga lite rött eller testa modern minimalism. Jag följer på insta och håller tummarna för nya brills. I Synoptik i Nacka forum skulle det passa toppen!

 100. Jag vill framförallt hitta ett par bågar som jag trivs i, efter att i femton år bara smugit med mina fula glasögon hemma och varit konsekvent linsbärare bland folk. Färgtrenden är ju jättekul, men vågar jag? I butiken i Borås vill jag hämta en eventuell vinst!

 101. Jag älskar retro-trenden som finns och har en längre period varit sugen på ett par transparenta plastbågar som komplement till mina brunmelerade. Hade varit helt fantastiskt med ett extra par glasögon att byta av med ibland beroende på dagens look 🙂 Följer på Instagram.

  Går gärna till Synoptik på Kungsgatan i Trollhättan.

  Mvh Mikaela

 102. Hej! Haft glasögon sedan högstadiet, men aldrig provat några med lite färg i glasen. Det hade varit kul att testa!! Jag bor i Ängelholm, så det är närmst för mig 🙂
  Kram Cecilia Åkesson

 103. Skulle vilja våga prova 70-tal jag som skulle vilja våga sticka ut mer ur mängden och hitta min egen stil.
  Synoptik Åmål

 104. Följer 🙂
  Saken är den att jag är lite feg… Gillar retro-trenden, men frågan är om jag vågar satsa på en snygg båge som sticker ut? Mina gamla sjunger på sista versen så det skulle verkligen behövas.
  Synoptik i Örebro, vore perfekt att prova ut dem på.

 105. Hej! Jag vill ha röda glasögon! Alltid tittat på röda men sedan gått till mer neutrala, men nu, NU ska jag våga röda! Ska matcha det med röda blommor i min hand! Butiken i Borås

 106. Jag är lätt till 70-tal! Älskar stora glasögon och färg! Är säker på att min syster också är till 70-tal 🙂
  Hon förtjänar nya glasögon.
  Vi bor över 100 mil ifrån varandra, men är det något så är hon här på några timmar. Hon är fantastisk! Hon får mig att skratta tills jag får ont i magen av allt skratt men hon är också den som kan irritera mig mest i hela världen. Jag älskar henne ändå!

 107. Följer synoptik på Instagram ✔️

  Har kollat lite på pilotmodeller och hoppas på att vinna så jag kan få hjälp med att prova ut ett par som passar mig av den proffsiga personalen i butiken i Kalmar ✊🏻🤓

 108. Så fantastiskt det skulle va,
  att nya brillor få ha.
  Så många bågar att välja på,
  en nyhet av svart slag jag hade sett på!
  Till Synoptik i Mora jag kör
  och hoppas att jag ”du har vunnit” hör!

 109. Åh så passande med en glasögontävlig! Ska precis få mina första glasögon och provar olika modeller så fort jag går förbi en optiker. Har fastnat för de mer runda modellerna och gärna i brunt eller blått för att framhäva mina blå ögon. Vill att glasögonen ska märkas och vara lite vågade nu när jag äntligen behöver glasögon🤓
  Hoppas att få hämta ut ett par i Mörby centrum

 110. Åhh ett par transperanta 👓 skulle vara superkul att testa, försöka och komma ut komfort zonen och med kunnig personal känns det fullt rimligt. Hoppas på att kunna åka till Hallarna i Halmstad ⚡️

 111. Gröna bågar till mig vore en härlig guldkant på en annars trist strålbehandlingsmånad👊💚
  Synoptik på Frölunda torg

 112. Wow ett par nya härliga bågar gör hela outfiten för hösten. Kanske ert par oversize guldfärgade runda. Eller Ysl största svarta med tonade glas, så mysigt.

 113. Efter många år med “snälla” och vardagliga glasögon skulle jag vilja testa på något nytt. Gärna en rundare variant med lite retrokänsla som jag inte vågat mig på innan. Det hade varit roligt att få gå till Synoptik i Lund och prova loss bland bågarna!

 114. Följer så klart Synoptik på instagram. En upswept båge med blåljusglas som är väldigt komfortabla. Då de behövs hela dagarna, skulle det vara kul med en nyhet bland glasögonen! Hade gärna besökt Synoptik i Kalix med deras kunniga personal!

 115. Jag skulle gärna vilja testa trenden med transparenta bågar, eller kanske ett par riktiga statement-bågar med extra bling.. Synoptik Linköping skulle gärna få hjälpa mig att välja ut ett par passande bågar.

 116. Jag har alltid haft sköldpaddsfärgade bågar,
  men nu är jag den som vågar.
  Det är dags för något nytt,
  och med transparens blir jag som förbytt!
  Håller powermöten med än mer stil och klass,
  innan barnen får kvällsmat toppad med glass 😊

  Min hembutik är Synoptik Uddevalla.

 117. Jag är jättesugen på ett par härligt röda bågar såhär i höstmörkret för att lysa upp min annars ganska gråa vardag. Att hämtas hos Maria B på Kungsgatan i Sthlm. Sveriges och Synoptiks bästa glasögonstylist.😊 Följer självklart bästa optikerkedja Synoptik på Instagram.

 118. En båge i någon nyans av brunt som funkar till mina färger. Dessutom snygg till den bruna koftan som någon inspirerat till och som står högt på önskelistan 😉 följer synoptik på insta och testar gärna bågar i Kalmar! 👩‍🏫

 119. Åh vilken bra tävling. Har oftast linser men har nu blivit inspirerad av dig Ebba som är så snygg i dina olika bågar och nu måste jag använda glasögon mer. Skulle vilja vinna ett par rektangulära kattformade glasögon i blått eller svart.
  Synoptik i Kristianstad skulle få hjälpa mig och jag följer Synoptik på Instagram.

 120. Vilken fantastiskt bra tävling! Jag är i stort behov av nya glasögon då jag allt som oftast drar mig för att använda mina nuvarande 🙈
  Jag är sugen på att haka på trenden med transparanta bågar a la 70-tal style! 🕺🏻 Synoptik i Borås skulle få hjälpa mig att välja ett par och jag följer även Synoptik på Instagram ☺️

 121. Jag kan tänka mig ett par statement glasögon som verkligen sticker ut och blir det där lilla extra till varje outfit. Min butik är synoptik i Skövde

 122. Har aldrig vågat att köpa glasögon med någon härlig färg. Så därför skulle jag vilja vinna ett par röda glasögon och visa för mig själv att även jag kan ha färg på glasögon.

  1. Glömde skriva att butiken är Kungsgatan i Göteborg

 123. Jag skulle gärna vinna nya bågar från en av Synoptiks butiker i Borås.
  Klassiskt och stilrent känns mest som jag dock kanske min känsla för trend är något vag. Trendigt borde vara tidlöst och stort med fokus på hållbarhet och omtanke kring vårt klot.

 124. 70-tals modellen med lätt pilot utan tvekan!
  Med vänlig hälsning, @youaremyfavoritefeeling

 125. 70-tals modellen med lätt pilot utan tvekan! Hämtar ut ett par gärna i Täby.
  Med vänlig hälsning, @youaremyfavoritefeeling

 126. Jag tycker att du Ebba, va så snygg i 70-talsmodellen med lätt pilot och ljust tonat glas! Hoppas själv få chansen att gå runt i dessa bågar! Synoptik i Göteborg Kungsgatan

 127. Är helt kär i 70-tals trenden och skulle sååå gärna vilja ha ett par att glänsa runt i till mitt röda hår 😍😁 samt vända min otur i att aldrig vinna nånting 🙄😂
  Och vill isf hämta ut på synoptik i Birsta city.
  P.s följer och gillar er på instagram!

 128. Hrmm, finns ju så många tuffa glasögon nu. Pilot har jag haft ett par år, likaså blå markerade. Men ett par lite mer vågade letar jag alltid efter, gärna lite runda & med någon extra detalj som sticker ut lite 👍🏻. Vid ev vinst hoppas jag få hjälp av proffsig personal . Jag skulle verkligen behöva uppdatera glasögon-garderoben.

  Kungsgatan – Gbg – om jag skulle ha sådan tur ✊🏻🙏👍🏻.

 129. Nu föll jag med råge, för en 70-tals båge! Så läckert med tonat glas, hoppas min dröm inte går i kras!

  Förhoppningsvis hämtar jag ut mina nya brillor på Frölunda Torg, Göteborg.
  Följer såklart @synoptiksweden på Instagram!

 130. Jag är så sugen på ett par bågar i färg! Rött hade jag inte tänkt mig då jag ofta känner mig som Dame Edna när jag får på mig alltför starka bågar, men kanske ändå om de är i rätt nyans. Var inne på Synoptik i våras och provade ett par härliga bågar i blått, men då jag var höggravid litade jag inte riktigt på min stilkänsla. Det händer något med min klädsmak när jag väntar barn. Har garderoben full med ”coola” plagg som jag köpt som gravid. Inte lika coola nu dock…
  I trollhättan skulle jag vilja hämta ut nya bågar och definitivt få hjälp av en glasögonstylist så jag får rätt form på bågen.

 131. Gillar @synoptiksweden 😁 Har en pilotbåge som är favoriten men är sugen på en mer markerad variant nu till hösten. Varför inte en djupröd – vore nog en hit! 😊

 132. Jag skulle välja ett par från den klassiska linjen, kanske bruna.
  De skulle jag i så fall hämta ut hos någon av Synoptiks affärer i Kalmar

 133. Följer Synoptik på Instagram. Skulle vilja testa de transparenta. Eftersom jag är ganska färgstark av mig själv 😀 Synoptik i Kristianstad.

 134. Amningshjärna, sömnbristögon, ser i kors! Kanske en transparent båge kan hjälpa mig att se klart? Vill i så fall gärna bli guidad på Götgatan i Stockholm.

 135. Jag älskar den röda trenden, ser mig själv bli en chick pantertant som ser bra ut i nya röda glasögon och ser bollen bättre på golfbanan. Vill bli guidad på Ö storgatan i Kristianstad eller på C4 i Kristianstad

 136. Så sugen på ett par nya transparenta glasögon till mitt krulliga och burriga hår. Hjälp mottages tacksamt i butiken i Stenungsund. Följer självklart Synoptik!😄

 137. Dags att byta glasögon, det börjar bli svårt att läsa det finstilta med de nuvarande. Kommer att bli bågar i min favoritfärg lila eller blått denna gång. Min butik finns i Mariestad.

 138. Drämmer om färgglatt och trendig modell, som funkar både dag som kväll 🙂
  Jag tar gärna experthjälp om jag kan få, det blir ofta så mycket bättre då!

  Hämtar gärna eventuell vinst i Synoptikbutik i Stockholm. Följer självklart Synoptik!
  PS länken i inlägget “vilken Synoptik-butik” går till en konkurrent till Synoptik….

 139. Jag köpte ett par urläckra bågar från synoptik för snart ett år sedan när jag var gravid. Kändes helt perfekta till mitt gravidsvullna ansikte. Nu? Inte riktigt lika wow. Drömmer om att komplettera med ett par helt transparenta plastbågar. Såna som min storasyster hade på 80-talet. SÅ coolt.

  1. Jag gånger gärna i butik i Stockholm. Och följer på IG förstås.

 140. Älskar retro och därmed givet med 70-tals bågar! Student och tvåbarnsmor är i stort behov av ny energi, att vinna skulle ge mig just det.

  Hämtar gärna i Umeå.

 141. Följer Synoptik på Instagram!
  Jag älskar vinrött så det skulle definitivt bli en succé med nya bågar i den färgen!

 142. Följer Synoptik på Instagram!
  Jag älskar vinrött så det skulle definitivt bli en succé med nya bågar i den färgen!
  Går gärna på Synoptik på Allum i Partille!

 143. Efter att ha haft samma bågar i snart 10(!) år är det dags att ta språnget och testa något nytt. Glasögontrend med hög komfort passar både kontorsmiljön på dagtid och kladdiga barnfingrar hemmavid. Hoppas era stylister håller med. 😉
  Butiken i Eskilstuna.

 144. Det här med att det ska finnas en röd nyans för alla alltså, klart sugen på att testa sanningen i det! Fegar alltid och väljer säkra kort, det här vore utanför min comfortzone där det riktiga livet sägs börja…! Skulle hämta ut på Marieberg, Örebro! Håller tummarna 😊

 145. Efter att ha haft blåa bågar ett bra tag känns det helt rätt att hitta sin röda nyans.

 146. Jag älskar färg och skulle verkligen vilja uppdatera mina glasögon. Höstens färgtrender är färger jag alltid älskat så nu vill jag bara frossa i alla fina färger och då vore det underbart att få lite mer färg på bågarna. Butiken i Vänersborg.

 147. Följer på Instagram och hoppas på vinst! Skulle jag ha turen att vinna så skulle jag välja transparenta!
  Ev vinst vill jag hämta ut i butiken i Strömstad.

 148. Följer Synoptik. Jag skulle absolut testa den röda trenden. Tror att det skulle kunna bli supercool till mitt röda hår.

 149. Älskar höstens alla färger i kopplar, rött och senapsgult. Men har ALDRIG vågat mig på glasögon i någon färg, men tror det skulle göra pricken över i:et och passa mig mycket bättre än vad jag tror. Skulle därför testa den röda trenden. Proffshjälp får jag alltid på butiken i Härnösand så de skulle även denna gång få hjälpa mig! 🙏🏻

 150. Följer Synoptik på Instagram. Jag skulle gärna testa glasögon i röda toner i en butik i Västerås

 151. Åhh, skulle vara perfekt att kunna läsa text på nära håll igen, så skulle jag vilja prova tuffa svarta bågar..undrar om en vågar…vill nog ta hjälp av expertis, på alla sätt å vis!Synoptik!
  Kan vara flexibel i hämtningsbutik, Göteborg, Borås eller Trollhättan går finfint!

 152. Åh, följer! Jag skulle vilja testa transparenta (igen!) Hade det på man första bågar som åttaåringar å va väl inte supertrendig just då, hehe. Men nu, vilken revansch 😉 //hälsningar Frida (som gärna besöker synoptik i kristianstad!

 153. Röda!!! Wow…det skulle vara perfekt att vinna ett par extra glasögon som också kan vara extra vågade. Skulle vilja ha coola och fräsiga glasögon vid tillfällen som fest eller de dagar jag vill sticka ut lite extra!
  Synoptik Märsta är min närmsta butik! Tjing!

 154. Efter att tidigare haft perfekt syn, har jag nu sedan ett par år läsglasögon. Hittills har jag klarat mig på vanliga sådana från Ullared och liknande, men nu behöver mina ögon mer hjälp och riktiga glasögon och riktiga bågar.
  Jag tycker det är spännande med alla olika glasögontrender och är faktiskt öppen för alla möjligheter. Ofta är ju butikspersonal så kunnig och kan nog nästan genom att se på mig och mitt ansikte komma med bra förslag som skulle passa mig perfekt.
  Synoptik på Västra Mårtensgatan i Lund är min närmaste butik. Cykelavstånd såklart, som det mesta här i Lund. (vi är precis nyinflttade hit)
  Nu håller jag tummarna att jag får gå dit och prova ut ett par fina ordentliga glasögon och bågar.

 155. Jag skulle vilja testa glasögon med färg, kanske röda eller blå. 80% av min garderob är svart inklusive mina glasögon och ett par färgglada glasögon kanske kan piffa upp i höstmörkret.

 156. Den här tävlingen är något för mig! Jag har nyligen blivit daglig användare av glasögon och inser hur himla kul det är med olika glasögonbågar! Kör just nu en blå pilotbåge, skulle vara kul att testa något mer. Kanske röd eller transparent?
  Synoptik Kringlan Södertälje är min närmaste optiker.
  Hoppas på tur!
  👓

 157. Jag skulle så oerhört gärna vilja testa…. en trend! Efter ett år av föräldraledigt har jag, tyvärr, missat allt vad trender heter! Försöker läsa ikapp men tiden, den är det ont om för trendspaning! Så jag skulle fantastiskt gärna vilja vinna och få uppdatera jobbstarten med ett par trendiga, nya bågar ( de senaste från 2011….) 🙌🏻

 158. Vilken tävling!
  Något jag verkligen skulle behöva. Få hjälp av en stylist. Har alltid haft svårt att hitta rätt båge för min ansiktsform. Skulle gärna vilja ha en trendig båge som har karaktär, ett par lite mer vågade.

 159. 1. Jag gillar synoptiksweden på instagram (twalnna)
  2. Jag skulle gärna vilja prova och hitta ett par BLÅA stora glasögon i HÄSSLEHOLM. Min motivering är: Efter graviditet och amning är både garderoben och synen lite avdankad samt att plånboken är lite skralare. Det skulle kännas gott att få komma i nya snygga brillor till jobbet efter årsskiftet.

  /Towa

 160. Wow! Ett par röda kattögonformade glasögon skulle jag vilja ha när jag kommer tillbaka till kontoret efter mammaledigheten. Närmaste är Kungsbacka.

 161. 1. Följer
  2. Skulle vilja hitta en tunn, smal och lätt modell för mitt lilla ansikte a lá modern minimalism. Vill testa spräcklig, sköldpaddamönstrade bågar! Vilken spännande tävling, inte hört om ”glasögonspecialist” som kan hjälpa dig att hitta något för din ansiktsform. Skulle vara kul att bli överraskad!!! 🙂
  Vill tävla i linköping

 162. Jag suktar efter ett par transparenta bågar för att utmana mig själv. Har just nu gröna bågar och även om de är härliga skulle det vara spännande att äga ett par som inramar ansiktet utan att ta över all uppmärksamhet.
  Väljer Synoptik i Valbo.
  Följer på Instagram.

 163. Jag hade så gärna velat ha transparenta bågar. För mig är glasögon verkligen en accessoar! Kanske skulle jag slagit till på någon härlig färg…

 164. Röda vill jag absolut prova men mer sugen på transparenta, vore fantastiskt att få välja ett par som inte är helt safe då jag slipper tänka på kostnaden!! Synoptik Sundsvall Storgatan eller Birsta

 165. Åh så fantastiskt det skulle vara att vinna. Jag skulle välja ett par glösogon i färg eller som sticker ut. De där glasögonen jag alltid drar mig till min inte vågar köpa då jag är rädd för att tröttna. Jag tror dock att jag kommer trivas så bra i just i den typen av glasögon. Hjälp mig att ta klivet att våga! 🤓💕

  Önskar hämta ut vinsten i butiken vid Hötorget.

 166. Sååå svårt att hitta glasögon jag trivs och passar i. Tycker egentligen inte att jag klär i några, men kan inte ha linser. Om jag har turen att vinna skulle glasögonstylisten få fria händer att ge mig en ny glasögonstil. Vore underbart att få hjälp med att hitta ett par glasögon som jag faktiskt kan känna mig riktigt fin i!

  I Synoptik-butiken i Allum, Partille, skulle jag gärna hämta ut en ev vinst.

 167. Jag följer nu på deras Instagram och har tillgång till butik i Malmö.
  Om jag vinner kommer jag bli överlycklig men framförallt kommer jag börja se bättre.
  Jag har skjutit på det hela tiden ar skaffa glasögon så nu får jag en möjlighet att faktiskt ta tag i det och ännu bättre få proffshjälp!
  Jag vågar verkligen gå efter trender och ser framemot att kunna använda glasögonen som en del av outfiten.
  Så det moderna 70 talet vill jag testa !
  Håller tummarna!

 168. Oj, vilken trend… ja, bara att bli trendig vore gött,
  Gärna i nåt orange eller höstens rött
  Gillar Synoptik på Insta och får inspiration
  Hoppas sen på “ögon” med bättre funktion
  Får nog krypa till kors med dubbelslipade glas
  Bara att inse – det är inte en fas
  I Katrineholm finns min Synoptikbutik både bra och nära
  Att vinna glasögon där vore en ära!

  Trevlig helg! 🙂

 169. Följer på Instagram skulle helt klart välja ett par kattformade röda.
  Butik i Visby

 170. Då jag är född i slutet på 60-talet och fick glasögon som barn har jag upplevt det häftiga modet på 70-talet, de var stort, färgglatt och häftigt men tyvärr fanns det inte i barnglasögon. Det skulle jag vilja ha nu. Självklart följer jag på Synoptik på Instagram och en ev vinst hämtas i butiken i Borås

 171. Åh vill gärna testa tranparanta bågar! Villhöver verklige än ett till par, kul att variera ju.
  Om jag vinner går jag gärna till Synoptik Alingsås

 172. Pilotbågar vill jag våga testa! OM det passar mig förstås! Det viktigaste är att jag hittar ett par glasögon som passar just MIG, inte vad som är på modet just nu. Men jag tror, och hoppas, att just pilotmodellen passar mig. Hälsningar/ hon som har illasittande specsavers bågar. Ps1. Vill gärna gå till Synoptik i Sollentuna centrum, men överallt i Sthlm fungerar. Självklart följer jag Synoptik på instagram. Ps2. Varför är det så krångligt att skriva inlägg här… Man ska registrera sig och lösenordet fungerar inte och sen försvinner allt… Ahhhh! 3:e gången gillt nu!

 173. Åh jag skulle nog vilja prova något rostig höstfärg, mot det röda hållet! Är rödhårig så brukar inte våga mig på rött, man jag borde definitivt testa! Skulle vara så härligt att få nya glasögon att ha på universitetet 😍💁‍♀️
  Synoptik i Linköping funkar fint!

 174. Efter att ha haft stora mörka leomönstrade glasögon i några år så är jag så sugen på att prova transparenta vita eller i någon ljus färg med rundad form. Följer självklart Synoptik på Instagram. Butiken i Enköping skulle passa mig perfekt.

 175. Åh jag hade gärna testat ett par pilotbågar då jag älskar den modellen – eller ett par med lite färg, kanske vinrött eller ljusrosa? Allt för att kunna unna mig lite enkel stil-variation i vardagen! Jag hämtar gärna i Sollentuna C.

 176. Ett par 70 talsbågar eller pilot hade varit kul att testa,kliva ur min comfort zone men ändå hålla säker stil 👌 hämtas gärna ut i Stenungsund 😊

 177. Ny glasögonbärare. Vill ha ett par trendiga glasögon som passar till det mesta och håller en säker stil över tid. Besöker gärna Synoptik, Lindens köpcentrum Norrköping om jag blir en av de lyckliga vinnarna🤗

 178. Följer nu på insta, fint med mer glasögoninspo! Går klädd i landstingspyjamas i mitt jobb på BVC. Vore kul att växla mina svarta pilotbågar med några mer personliga bågar i en fin färg. Kanske skulle våga testa rött? Eller orange.. Behöver definitivt en coach 😀
  Karlstadbutiken är min hembutik.

 179. Behöver verklgen byta styrka i mina glasögon som är minst 20 år gamla men som faktiskt ändå känns moderna. Säker stil… Kommer nog gå på några liknande, fyrkantiga. Men kanske någon annan färg än grafitgrå. Hämtar dem gärna i Sturegallerian.

 180. Glasögon 💖. Som förstärker ditt yttre men förmedlar ditt inre och ditt dagliga mood och känslor

  Jag skulle välja ett par färgade då jag alltid prövar färgade när det det är dags för nya brillor men aldrig vågar välja det.
  Ett par färgade pilot skulle passa bra i min kollektion av glasögon för att passa in mina moodswings och dagliga klädval. Samt förstärka min personlighet med en klick färg.

  Hämta o Sollentuna eller Sturegallerian

 181. Jag har börjat få problem med synen och jag skulle gärna vilja ha ett par spräckliga 90-talsbågar som mina första glasögon!

 182. Transparent! Jag har alltid haft kraftiga mörka bågar, så detta är ett stort steg. Men är verkligen sugen på att testa något nytt! Har precis gjort synundersökning hos Synoptik, nu sparar jag pengar för att kunna köpa glasögonen. Det vore otroligt att få vinna ett par!

  (följer redan synoptik på Insta)

 183. Har idag fastnat för två par olika bågar på Synoptik i Karlskrona. Synkontroll bokad nästa vecka. Valet blir troligen ett par svarta Marc Jacobs i lite 90-talsstil och ett par brunmelerade Heritage i rektangulär form. Båda mycket coola och gångbara till både jobb och fest!

 184. Vilken (nästan läskigt) perfekt tävling! Jag var hos ögonläkaren för några veckor sedan och han blev nästan upprörd över över att jag inte skaffat glasögon än! Haha.
  ___________

  Motivering:

  Då jag själv har ett rätt kantigt ansikte fick jag, när jag testade solglasögon, tipset att köra på ganska runda former för att mjuka upp mina linjer, vilket kändes helt fel! Jag vill hellre “embracea” min kantighet och framhäva den, alltså Paulinas råd #3!

  Jag skulle hemskt gärna hämta ut ett par glasögon hos Synoptik på Nygatan 19 i Linköping!

  ___________

  Jag är student och ser fånigt nog fram emot att få addera ett litet extra “professionellt element” till min look, hur ytligt det än må låta så kan ju faktiskt ett par snygga bågar verkligen bidra till, inte bara pondus utåt, men också ett extra boostat självförtroende!

 185. Drömmen för mig skulle vara att få vinna ett par klassika ray ban glasögon. Tack för möjligheten Ebba!
  Jag skulle stolt välja ut dem i Malmö.

 186. Bästa tävlingen! Följer såklart på insta och det ger så mkt inspiration. Är en fegis som kört safe, safe hela min glasögonperiod. Nu är det dsgs för förändring och jag är sugen på att testa bågar i blått. Dem skulle jag glatt välja ut i Kristianstad.
  /Catarina

 187. Önskar mig en liten make-over och med ett par nya glasögon får man genast en ny stil. Skulle ta hjälp av personalen på någon av butikerna i Uppsala för att hitta en båge som passar mig – gärna en lätt båge i varma toner.

 188. Efter att mina glasögon blev stulna och jag köpte ett nytt par identiska för enkelhetens skull så skulle jag vilja få testa den röda trenden. Var nära att våga något nytt, men det bara inte blev så. Dessutom tycker jag att jag passar sjukt bra i rött, trotts att jag i stort sett bara har svårt på mig.
  Jag skulle hämta ut vinsten på synoptik i nordstan i Göteborg.

 189. “Se bättre ut!” i båda bemärkelserna: se omvärlden bättre samt få bättre look själv.

  Följer på IG
  Dragarbrunnsgatan 31, Uppsala (eller varsomhelst i Uppsala)

 190. Glömde mina glasögon på planet till London så skulle verkligen behöva ett par nya. Jag skulle gärna testa ett par snygga glasögon i blått efter utprovning med hjälp av personalen i Uppsala.

 191. Sedan jag började driva eget som korrekturläsare för ett år sedan är ögonen ett mycket viktigt arbetsredskap. Jag ska nu beställa glasögon och det vore underbart att få testa den glammiga retrolooken för att känna mig fin på möten med uppdragsgivare och samtidigt ta hand om synen.

  Följer såklart Synoptik på Instagram. Om jag vinner vill jag gärna ta hjälp av personalens expertis på Synoptik i Hammarby sjöstad i Stockholm.

 192. Åh ROLIG tävling!
  Jag känner mig inte hemma i mina nuvarande glasögon! De är rektangulära, mörkbruna och helt enkelt lite… tråkiga. Jag vill ha ett par glasögon som tillför något till min look, jag älskar kläder och sticker gärna ut lite med min klädstil, behöver ett par glasögon som gör detsamma! Är sugen på alla möjliga olika sorter.. transparenta är SÅ snyggt! Men jag tror att jag mer är inne på ett par större, lite rundare i formen.. lite ”nördiga” 🙂 håller tummarna!!! Kram och tack för en härlig blogg!

 193. Jag tänker mig ett par klassiska svarta bågar men med en liten twist. En glasögonstylist på Synoptik i Kungsbacka får gärna hjälpa mig att välja ut rätt par för mig.

 194. Efter att ha levt i mina nuvarande glasögon i alldeles för många år känner jag mig redo att testa något nytt, hoppas att jag vågar mig på den lite tunnare runda bågen.
  Får gärna hjälp att hitta den perfekt bågen på Synoptik i Linné.

 195. Fint tävlingserbjudande!

  Har haft glasögon sedan skolstart. Aldrig riktigt trivts. Sett dem mer som ett nödvändigt ont. Bortsett från att jag sett bra… I dag är jag 33 och vi har fått ett bättre förhållande. Fortfarande är det som om jag vore bättre utan dem, än med dem. Har inga problem att hitta fina kläder men fina glasögon (på mig) är svårt. Finns många fina på Instagram, men inte blir jag klokare för det. Önskar ett par som lyfter min person och någon som har förmågan att se vad som passar mig – snarare än vad som är inne och modernt just nu.

  Bor (i närheten av Hultsfred) en bit från en Synoptik, skulle gärna besöka en större butik. I en stad…

 196. Vill hitta den trendiga båge som passar min ansiktsform. Senast jag köpte båge var jag gravid med rundare ansikte och efter graviditeten passade såklart bågen inte min smala ansiktsform 😩
  Butiken i Sickla om det blir vinst. @synoptik

 197. Åh röda trenden såklart, tappade mina fina röda i sjön i somras & saknar dem sååå, färg är så härligt & Gustavsbergs synoptik besöker jag gärna
  Mvh Åsa Frostensson

 198. Jag vill bara lite skämtsamt påpeka att anledningen till min väldigt korta motivering (Transparenta, Synoptik sturegallerian), bland alla välskrivna formuleringar, var att jag drog slutsatsen att jag, som den enda som faktiskt lyckades följa instruktionerna, bör var en given vinnare! 😂

 199. Skulle vilja prova röda trenden men skulle gärna ta emot tips och råd av personalen på synoptik i tyresö, där jag skulle vilja hämta ut glasögonen. Som småbarns mamma har jag inte varit hos optikern på alldeles för länge (säkert 2-3 år) trots att jag är linsbärare. Glasögon är det minst 6 år sen jag köpte nya och de ser jag inte alls i längre 😅.

 200. Jag har aldrig lyckats hitta ett par glasögon som jag trivs i men nu kanske det ska hända! Eftersom min stil är ganska klassisk o halvtråkig kanske jag skulle hotta upp den med ett par bågar i rött. Jag bor i Falkenberg

 201. Glasögon är den ultimata accessoaren som adderar stil, skarpsynthet och trollar fram det mest smickrande med min ansiktsform. I glasögon blir jag min bästa version av mig själv! Synoptik Nacka Forum.

  1. Jag vill uppdatera minaglasögon med färg till våren.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.