Stilsäkra göteborgare

Gomorron torsdag. Bjuder på en bild från i förrgår, när solen strålande över Stockholm. Idag regngrått. Tidig uppstigning imorse, tassade upp före klockan sex och bara den lättväckta dottern vaknade. Blev en mysig morgonstund, vi pratade om skolan och körde några mattetal! Jo, jag är kanske en liiite hetsig mamma men det var på hennes initiativ. De har börjat med gångertabellen och jag tycker ju att det är rätt skoj… Så vi körde på.

Nu är vi på väg mot Göteborg – Emilia, vår projektledare Camilla och jag. Senare idag ska vi ha inspirationskväll för 100 stilsäkra gäster. Det ska bli superkul, alltid roligt att komma iväg och träffa de som lyssnar på podden, följer och löser. Hinner dessutom träffa mamma en kortis! Mamma och jag gjorde för övrigt ett roligt uppdrag ihop nyligen, ska visa er mer snart. Fick lite mersmak – och en bokidé… Vi får se vad det leder till.

Sen hinner vi med sista tåget hem ikväll. Vi är framme vid midnatt men det är det värt. Inte minst för att jag imorgon bitti ska spela första fredagstennisen med opererade foten. Ska bli härligt men också innerligt sorgligt, eftersom vi har en tom plats på banan.

Hoppas att ni alla får en fin torsdag!

13 reaktioner till “Stilsäkra göteborgare

 1. Hoppas du får en givande kväll med dina gäster. Så otoligt snyggt tecknade o designade frimärken. Förstod jag dig rätt att du skulle få posters på frimärksmotiven? I så fall undrar jag om nämnda posters kommer att finnas till salu. Nordposts satsning på dessa modeteckningar är verkligen en fullträff i fråga om marknadsföring av svensk mode! Gudrun Sjödens glädjegivande mode säljs även internationellt o bidrar därmed till svenska exportinkomster – och det behöver sverige.Ditt engagemang i frimärksrådet är toppen!

 2. Ska tänka lite extra på dig i morgon. Det har gått ett år sen min morfar dog & ibland är platsens tomhet så påtaglig att jag knappt kan andas. Tänker att det är ännu mer för er eftersom min morfar var gammal & hon så ung.
  Hoppas kvällen bir kanon!

 3. Kungligt fredagsgodis? Nähä – för nu har slynan Meghan visat sin rätta Harlem-sida – igen…!

  1. Men usch hur du uttrycker dig !! Sluta !!!,….behandla alla människor som du själv vill bli behandlad

 4. Fina snälla Ebba, går det inte att göra bågot åt kommentarsfunktionen? Jag läser din blogg med stor behållning, men vissa återkommande kommentarer den senaste tiden är så vidriga att det nästan känns obehagligt att läsa här just nu. Exempelvis de 2 ovan.

 5. De vidrigt oförskämda kommentarerna som en person med många namn sprutar ur sig är mobbing av Ebba och påverkar starkt min lust att läsa bloggen. Hoppas du Ebba kan ordna så någon förhandsgranskar kommentarerna.

 6. Det gäller att ha tålamod! Estetica, Restetica med fler alias vet inte hur snabbt den digitala utvecklingen sker. Därill har hon blivit fartblind! Det brukar inte sällan sluta med en hård kraschlandning.Dessutom är hennes namn o adress bekant för flera läsare! Det gäller att ta det lugnt! Inte kommentera i anslutning till hennes inlägg, då det triggar henne till en ännu vidrigare, mer hatisk och lögnaktigare svar! Låt oss stödja Ebbas fina, balanserade blogg och ignorera och inte läsa klart de vedervärdiga inläggen! Det ger sig med tiden!

 7. Det är en trevlig blogg du har Ebba! Och du är så duktig och kompetent på det du gör. Härligt! Vi är många som med glädje läser det du skriver. Ha det gott!

 8. Den godaste Brownie jag ätit!!! Vart är tröjan i från? Du hade på dig nya skor/boots på
  dig förra veckan,var är dom köpta? Älskar din blogg!!!! ha det bra

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.