Söndag, eller hur var det nu?

Vaknade imorse och njöt av lördagslugnet. Trodde jag, i alla fall, tills jag insåg att det var söndag?! Hur som helst, en mysig sådan. Igår åkte Johan till Skåne, för att gå på födelsedagskalas. Vi skulle båda åkt men bestämde att jag stannade med barnen, blev lugnast så för alla. Man kan inte göra allt. Sedan åker Johan vidare på en sedan länge planerad resa och kommer hem fredag eftermiddag. Men jag har bra kontroll på veckan. Inga event, har främst möten och flexibla dagar, samt två hela ”skrivdagar” vilket är min största lyx. Älskar sådana dagar.

Efter lugn morgon – som alltså var söndag – blev jag plötsligt barnfri! Pojkarna följde glatt med farmor och farfar till ett stall, dottern fick följa med kompis familj till hinderbana ute på Lidingö. Så jag unnade mig en joggingtur. Eller så blev det ju inte, eftersom foten strejkade direkt när jag kom ut. Mycket dans i fredags och mycket av ALLT den här veckan…

…Men men, jag var glad ändå, över en skön powerwalk i det fina septembervädret. Tror att hälsenan spökar, inte foten egentligen. Stackars hälsena, är väl lite chockad efter veckans två löprundor. Så jag lyssnade på kroppen och det blev bra detta också. Imorgon blir det löptur med min kompis Hanna, vi har spikat måndagskvällar 18.00 hela hösten och MYCKET ska till för att det ska ruckas på.

Nu ska jag in i duschen, ikväll 20.00 kör jag PRIMETIME! Sååå skoj, var ju med och gästspelade i våras med gips och allt, haha. Älskar ju quiz och frågesport, så ikväll kör vi. Häng med i appen! Lovar extra mycket kungligt och mode…

3 reaktioner till “Söndag, eller hur var det nu?

  1. Du ser strålande ut! Känn efter ordentligt hur din fot mår i morgon! Tänk på att fötterna ska hålla i många år! ❣️

  2. Wow du ser så ung och fräsch ut!! Önskar jag hade det glöder också 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.