Sommartankar, skrivandet & en välbehövlig paus

…Jag såg att någon undrat om glesa uppdateringar här på bloggen! Och ganska tyst. Ja, det stämmer – som synes. Jag behövde helt enkelt en paus under några veckor. Hämta hem lite grejer, hämta hem kraft, få ordning på saker som snurrat väl mycket (och snabbt) i mitt huvud – och en av mina kanaler fick då gå på sparlåga. Det fick bli min kära blogg. Jag försökte ungefär fjorton gånger formulera mig vettigt kring det, men… Det gick inte nåt vidare. Fick inte ur mig de rätta orden, eftersom jag var… Mitt uppe i det.

Jag börjar underbart nog få bättre ordning på det, och bäst av allt: Jag har ju LÄNGTAT efter att skriva här. Saknat det! Jag har bloggat sedan urminnes tider (jo, faktiskt) och för mig är det ett så viktigt sätt att just SKRIVA. Att underhålla det. Att låta skrivflödet fortsätta.

Passar också på att skicka ett ENORMT stort hjärta – och ett ett tack, till dig, dig och dig därute som följer, skickar glada DM, tillrop, tankar, idéer och kommentarer. Inte minst konstruktiva, kul idéer på grejer ni vill se MER av i mina kanaler. Det är ju mitt jobb trots allt, att inspirera och förhoppningsvis komma med kul inspel om läget, stilen och livet. Jag blir lika glad varje gång och uppskattar det något alldeles enormt!

Här kommer helt enkelt ett enormt far med solvarma skånska jordgubbar till dig, digitalt men ändå:

KOMMENTERA GÄRNA!

20 reaktioner till “Sommartankar, skrivandet & en välbehövlig paus

 1. Välkommen tbax Ebba!😊 Ha en skön start på veckan.☀️ Kram❤

 2. Du är så KLOK! Glad sommar, tack för jordgubbarna 🍓🥂☀️

 3. Älskar din blogg, så härlig blandning av stort och smått, djupt och ytligt, lättsamhet och allvar! Och alltid så ärligt och personligt!
  ❤️

 4. Hej! Jag läser ibland lite bland kommentarerna här och det verkar som att vad många saknar, när du inte bloggar, är de kungliga uppdateringarna. Jag tror du skulle tjäna på att slimma bloggen. Kanske hålla dig till ett eller max två ämnen. Om jag får bestämma så skulle det då handla om kungligt fredagsgodis samt film/serie-tips nån gång emellanåt. Det är där jag tycker du levererar som bäst. Måndagsrapporten…nja. Personligen läser jag aldrig den. Satsa hellre smalare och du kommer bli vassare!

  1. Åh, det är ju blandningen som är det härliga! Jag önskar mig inte en slimmad blogg – älskar alla delar (utom serietips, men då scrollar jag enkelt förbi!).

  2. ÅH nej! inte slimma, blandningen är ju det bästa! 🙂 Allt från kungligt till TV-serie tips till det personliga och vardagliga. Älskar det!

 5. Åh!! Kul att du är tillbaka
  Jag liksom många andra, saknar de kungliga uppdateringarna 🤗

 6. Välkommen tillbaka! Föredrar kungligt men läser allt, ombyte förnöjer.

 7. Håller med om att måndagsrapporten är kanske något små-tråkig att läsa, känns mer som en todo lista som man skriver för sig själv och inget som skall inspirera någon annan. Men med det sagt så scrollar jag helt enkelt förbi och läser gärna de andra inläggen i ställe. Kram!

 8. Hej! Jag har följt din blogg länge och tycker det mesta du skriver om är superkul, kungligt, tv-serier, familjeliv, jobbet, måndagsrapporten toppen osv. Men, det har blivit glesare och glesare med inlägg länge nu och en majoritet av de inlägg som blir är reklam. Min ärliga undran (som jag hoppas tas emot som en genuin fundering från en läsare och inte bara avfärdas som allmän kritik) är: Vad är ditt syfte med bloggen? Måste du ha den kvar för att just göra reklam för era egna verksamheten men egentligen saknas lusten och framför allt tiden för de där regelbundna inläggen om allt och inget?

  För ja visst, man kan ju tycka det är jättekul att skriva i allmänhet men om det bara blir en ont måste som man sällan orkar eller hinner eller vill prioritera, ja då kanske det inte är det man ska lägga tiden på. Och då vore det ju schysstare att stå för att du inte kommer uppdatera så ofta istället för att ha läsare som klickar in regelbundet men ändå inte hittar något nytt.

  Helt enkelt, kan du lite ärligt skriva vad syftet (NU 2022) är med bloggen? Och var den passar in i ditt arbetsliv?

 9. Hej! Tack för en fin blogg. Önskar mig att det är max 5 inlägg per sida och inte att man skrollar i infinity. Jag läser sporadiskt och det blir lättare för mig som läsare att gå tillbaka till äldre inlägg om dom är indelade i ett maxantal inlägg. <3 Önskar dig en jättefin sommar!

 10. Hej,
  Hur skickar man in en fråga till podden? Jag har inte facebook eller instagram, men finns det någon email adress man kan skicka in till? Har följt er blogg ett tag och tycker den är enormt hjälpsam och väldigt insporerad 😊

 11. Var hittar jag den klänning som jag skymtar under jordgubbarna? Märke?
  Jag gick bakom en tjej igår i Göteborg som hade denna på sig och den var sååååå snygg. Kunde inte med att gå fram o fråga men så såg jag den skymta förbi hos dig. Hjälp mig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.