So far, so (very) good

Än så länge, så känns det här med 40 väldigt, väldigt fint. Och bra. Känner mig så lycklig, stark och peppad på… Ja, på så väldigt mycket! På min älskade familj, vår fina femma – och på nya projekt, på ALLT vi gör med Säker stil men kanske mest av allt på alltihop?! Det där som när man slår ihop det kallas livet.

En sådan bra grej att fylla år ändå. Underbart ju! Stanna upp och fiiiira. Sånt lyckopiller. Jag som oroade mig för vad det skulle bli av den här veckan. Så blev det bara så himla härligt, kul och bra. Trots att det ju inte alls blev som… det hade blivit annars.

Nu ska jag krypa ner i sängen och nej, hur mycket jag än letat så KAN jag inte hitta minsta lilla smula av ångest. Alltså över åldern. Jag har ändå letat de senaste veckorna, ska ni veta. Men icke. Kan bara hitta bubblande glada känslor av pepp, tacksamhet över allt fint, ljust och bra som finns här omkring mig. Ja, det enda skulle nog vara att det känns så bra att man blir lite rädd att det inte får lov att vara så?!

Men just nu, så njuter jag. Skål!

18 reaktioner till “So far, so (very) good

 1. Låter toppen Ebba! Det bästa att göra i denna ovissa pandemitid är att påverka det du KAN d.v.s. din attityd, din hälsa, DITT LIV helt enkelt. Det i sin tur strålar ut till din omgivning. Oro och ångest finns det tillräckligt av, vi kan inte ständigt leva i det, vi orkar inte det. Grattis än en gång till 40 år + 1 dag. Kram!

 2. Stort grattis Ebba! Låter som en alldeles perfekt födelsedag och en fin inställning 😀 man ser glädjen i bilderna!

 3. Stort grattis, Ebba!! Så härligt med firande och att vara lycklig på sin födelsedag <3 Kram!

 4. En sak som är bra med Corona är ändå att man inte behöver ha så höga krav och förväntningar på firanden. Det är möjligt att du hade haft värdens fest om det inte varit Corona men det kunde också blivit så att du inte alls hade hunnit eller orkat planera något och varit besviken över detta. Nu får man vara glad och tacksam för det som blir.

  1. Jag tänkte samma sak. En tacksamhet över det lilla och att inte behöva planera något stort som tar energi, ger energi till det som verkligen behövs och tar oss framåt i livet. Fest i vardagen med små guldkanter.

   Ebba, ett stort grattis i efterskott!

 5. Du är så vacker och delar så generöst med dig av både glädje och sorg. Jag själv gjorde misstaget att ordna alldeles för stor fest när jag fyllde femtio. Tyvärr var jag helt slut på kvällen och fick låtsas att det var kul.. men men nu har jag lärt mig den läxan <3 Grattis till dig!

 6. Grattis och härligt att du hade det bra👍 Det var ju huvudsaken.

 7. Tack Ebba för din spridning av positiv energi! Fortsätt så, du hjälper mig att finna glädje i en ganska grå vardag! Stort grattis på din 40-års dag, må du få sprida din glädje vidare i hundrade år!!!

 8. Älskar att vara 40+! Vi är smartare, klokare och snyggare än någonsin. Varmt grattis Ebba och välkommen på det (bättre!) andra sidan strecket!

 9. Stort Grattis på födelsedagen, om än lite i efterskott! Jag tyckte det var en Sådan Egoboost att fylla 40, det glädjer mig att du också upplever detsamma. Trots annorlunda tider. Njut! Och kör på med det du gör, för du gör det väldigt väldigt bra! Grattis Ebba✨🥂

 10. Först och främst, grattis – och vilka fina bilder! Låter som ett härligt liv.

  Du som känns miljöengagerad, och inne på hållbarhet. Här är en cool organisation jag sprungit på och gett lite pengar till, the ocean Cleanup!

  https://theoceancleanup.com/

  Med hjälp av båtar och annan teknik rensar de hav och förorenade floder på plast och skräp. Coolt och hands on! Tips till alla i kommentatorsfältet 🙂

 11. Grattis i efterskott. Jag fyller också 40år i maj. Välkommen till min blogg som heter bokprinsessan. Ha det bra kram Catharina
  *

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.