Sånt jag inte GÖR

Åh, låter sååå roligt MEN får inte ihop det…” – är mitt standardsvar när det gäller härliga saker som tjejhelg och liknande. Så till den milda grad att kära vänner och bekanta nog i härligheten och ärlighetens namn typ gett upp hoppet, på en hopplös typ som jag. Som alltid har nån himla jobbgrej, inspelning, nåt pusslande med nåt projekt, på hemmaplan eller med någonting annat. Jo, jag vet. De allra flesta har fullt upp. Det är INTE mer synd om mig än någon annan. Absolut noll synd om mig. Men jag är usel på att prioritera sådant här, eftersom jag tenderar att gå upp i jobbet. Jag ÄR ju mitt jobb. Addera sedan livet, barnen, numera träning (!) och well, dygnet har 24 timmar. Även om man försöker kalla dem “en snabb timme bara” ibland.

Så när frågan dök upp i en Whatsapp-slinga med ett padelgäng jag kom in i för ett tag sedan, så blockade jag GENAST i kalendern, gjorde upp med Johan och sa till mig själv att: Nu gör jag det. Nu ska det bli av. Ska icke boka av. Bara att tacka ja var ju något av en skräll. Och nu är jag alltså nyss hemkommen från detta underbart härliga minidygn, med ett gäng underbart härliga kvinnor. Sportande i form av tre timmar svettig padel! Skratt! Prat! God mat! Kul middag! Och en goood natts sömn i hotellrum?! Man säger ju “nyp mig i armen” men imorse kände jag faktiskt att det var läge att nypa till, för att det var så ljuvligt lyxigt. Ja, verkligen LYX i ordets rätta bemärkelse. Hade inte bara träningsvärk i stela benen utan också i mungiporna, ett mycket bra betyg.

…Och vi hann till och med “före middagen”-bada vid en stenig strand, i den ljumma kvällen. Iskallt och uppiggande var det och riktigt skönt för att vara ett icke-salt bad! Nu sitter jag här hemma efter en…

…Härligt solig lördag med barnen. Cykeltur ut till stallet, spelat vändtia med barnen, lunchat i solen, spontanfika med familjekompisar och nu vankas det nog middag som vi tar med ner till gården. Njuter. Känner mig dessutom som världens gladaste mamma som har ork och energi att förlora i kort OCH “Gris”-kastning med barnen.

Hoppas att du därute också njuter av en soligt härlig helg. Det är vi alla så värda!

6 reaktioner till “Sånt jag inte GÖR

  1. Underbart! Omväxling kan göra under och få en att bli sugen på vardagen. Jag behöver städa men blir inte sugen finns det nått tips?? Tack för att du delar med dig av ditt liv 🥰❤️

    1. Tänk ut en belöning innan som du får / kan göra när du är färdig 🙂

      1. Ah bra tips! Jag fick städat. Det bästa tycker jag att någon ska komma förbi för då städar jag…:)

  2. Hej Ebba! Kommer dina vackra halsband komma i produktion igen? Hoppas, dom är såååå vackra och stilrena.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.