Säkert tecken på att det är höst är…

/ Inlägget innehåller affiliate-länkar från Apprl /

Ett säkert tecken på att det är höst? Alltså förutom löven, regnet, rusket, tända ljus och snoriga barn? KÄNSLAN av att man plötsligt vill ha härligt höstigt vinröda naglar! Pang, nu är man sugen. Jag gick från sommarens rödrosa korall-färg till den här perfekta greige från CND, i tonen “Rubble” (som jag hade hela september) till att nu byta till…

5a1a6276.jpg

…Köra en vinröd, senast lackade jag med “Shine Can’t Beet It” från OPI, som finns på Lyko. Nästa steg, typ i november? Då får det blir nåt i stil med “Black Cherry Chutney”. Sedan blir jag alltid inspirerad av Emilia, till att go crazy och våga mer. Men jag har insett att mina naglar och händer passar bäst med lite mer klassiskt, utan att  bli trist.

Sen måste jag tipsa om en ny favorit, när vi pratar naglar: Scratch Nails reparerande salva som Natalie, som jag fixar naglarna hos, tipsade om. Suverän!

Foto av Lisa Höök, när jag körde “Rubble”… Kommentera gärna!

7 reaktioner till “Säkert tecken på att det är höst är…

 1. Hej Ebba, sorry för att min fråga inte alls hör till inlägget men vet du om man kommer kunna se fredagens bröllop någonstans?

 2. Jag gillar vitt, beige, rosa, rött, mörkrött, mörklila. Ibland får jag för mig att köpa nåt annat – typ guld eller turkos eller knallorange. Men jag trivs inte i dem och de torkar in. När jag var yngre varierade jag mellan 30-40 färger!
  Jag brukade vara Essie-nörd. Sen OPI. Sen Malvala. Men sen flera år tillbaka kör jag Lidls billigaste. De har exakt mina färger. De torkar snabbt och håller bra. De kostar typ ingenting så jag har en uppsättning på jobbet och en hemma. 6 nagellack från Lidl. Tänk att jag skulle komma att koka ner mitt enorma nagellacksintresse till det. Men jag är nöjd!
  Vad gäller oljor, nagelbandspeeling, filar etc. är jag dock fortfarande snobb. Där har jag inte hittat billiga matbutiksersättningar.

 3. Hej,
  Jag undrar vem som vann britax-tävlingen,där vinnaren skulle utses här i bloggen den 18:e juli?! Har inte sett någon vinnare presenteras varesig här eller på Instagram. Även sett att andra frågat om detta?

  1. Hej SC! Jag undersöker detta, ske också se till att uppdatera tävlingen snarast med vinnare – ser att det inte är gjort. Tack för att du hojtade! Kram / Ebba

   1. Toppen! Då avvaktar vi lite till och håller tummarna.
    Allt gott!

 4. Grattis till proffsigt genomfört uppdrag!
  Med så minutiös planering kan det knappast gå fel!
  Ska verkligen se utställningen vid tillfälle.
  Hoppas på lite ögongodis från morgondagens bröllop!
  Hösthälsn. från Luleå.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.