Amaryllistips, julbukett och Blommogram

/ I samarbete med Interflora, foto Lisa Höök /

En paus i Nobel-klänningarna för att tipsa om något annat. Som i och för sig är precis lika vackert. Och som verkligen är en räddare i decemberstressen. Vill nämligen slå ett slag för att göra någon glad genom att skicka ett Blommogram nu i december!

Så uppskattat, härligt och enkelt. Sparar tid i julstressen (DET kan behövas!) så skäm nu bort bästisen, mamma, släktingen eller vännen du inte hinner träffa – men ändå så gärna vill skicka en tanke – med en blomstrande julhälsning och ett Blommogram.

Jag ska faktiskt skicka iväg ett juligt vackert Blommogram NU, efter att jag skrivit klart detta. Vet precis till vem. Antingen, så blir det…

…Den här, “Floristens julbukett”. Alltså, Interfloras kunniga florister får fria händer att skapa en vacker, handbunden bukett i juliga färger.

Eller den här favoriten, “Vinterfest“, som är en nyhet:

Pampig amaryllis i krispigt vitt, vita nejlikor (som jag älskar, inte bara för att de står så länge) och vit alstromeria. Och som alltid hos Interflora, handbunden bukett och leverans samma dag inom Sverige.

Den här buketten blir också det självklara valet till min kära Säker stil-partner Emilia. Vet att hon kommer älska “Vinterfest“!

Du kan skicka en klassisk julkrans, en julgrupp eller helt enkelt två amaryllis. Blomman som ju med all RÄTT kallas julens drottning. Bästa tipsen för att få snitt-amaryllisen att hålla, som jag lärt mig av florist-proffsen när jag jobbat med detta i tv?

  • Snitta stjälkarna diagonalt och placera i en vas med KALLT vatten, tar du hand om dem håller de upp till två veckor
  • En hög vas är bäst för att ge stabilitet åt stjälken
  • Håll koll och ta bort vissna blommor ur buketten efterhand
  • Byt vatten (gärna varje dag) och ge stjälken ett nytt snitt, så lever den längre!
  • Ställ den gärna svalare under natten så håller den också längre

Visste du förresten att du kan skicka blommor utomlands? Interflora levererar till 150 länder. Jag ska skicka en bukett till USA och min syster Amy, som jag VET har en miljon saker omkring sig, och kommer bli sååå glad för en röd bukett på köksbordet i Philly. Jag uppdaterar!

Tack Interflora för en julräddare som sprider så mycket glädje!

2 reaktioner till “Amaryllistips, julbukett och Blommogram

  1. Vackra buketter! Min 4 åriga son älskar din bok Kungligt snyggt och vi satt och bläddrade i den häromdagen, verkligen fin och vore så kul om du ville göra en till. Lite med uppdaterad med dom svenska Prinsessorna, Kate och Meghan etc 😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.