Prinsessan Madeleines två Nobel-looks, vilken är din favorit?

Alltså jag är lååångt ifrån klar med Nobel, hoppas att ni känner detsamma, haha! För vi tittar vidare, på prinsessan Madeleine i Ida Sjöstedt…

Det var inte vara prinsessan Sofia som körde på skira, lite ljuva blomstrande temat igår – utan även svägerskan prinsessan Madeleine! Wow, så vacker hon är, älskar frisyren i all sin enkelhet. Funkar ALLTID. Roligt med svensk design också, heja Madeleine!

Mer vintrigt och klassiskt än den rosa Angel Sanchez-kreationen hon valde till själva banketten, tänker jag? Ja, helt enkelt två väldigt olika looks.

Foto: Christine Olsson / TT

KOMMENTERA! Hur underbart var inte detta? Hur tycker du att den här looken står sig med Nobelkvällens rosa? Vilken är din favorit?

16 reaktioner till “Prinsessan Madeleines två Nobel-looks, vilken är din favorit?

  1. Ida Sjöstedt klänningen 👏👏Wow Madeleine är ALLTID fantastiskt vacker

    1. Prinsessan Madeleine är så vacker i båda klänningarna, men Ida Sjöstedt klänningen är ändå helt oslagbar och ser fantastisk ut på henne!

  2. Älskar båda två! Tycker att prinsessan slår sin syster och svägerska bägge kvällarna. Fin att både Madeleine och Victoria hyllar Sara Danius

  3. Jag gillar den blommigt skira, väldigt vacker och vintrig på något sätt. Gillade inte den rosa nyansen på Nobelklänningen. För “flickig ” i mitt tycke.

  4. Ida Sjöstedt-klänningen är så fin, helt klart finast tycker jag. Jag tycker dessutom att hon är så otroligt mycket finare i den lite lösare uppsättningen än det stramare i förrgår. Slår de andra på festen med hästlängder 🙂

  5. Den starkt rosa såg så enkel ut? Kan man ens kalla det för “design” när det finns tusen likadana klänningar?

  6. Ja Madeleine är verkligen otroligt vacker, liksom Victoria och Sofia. De överträffade sig själva med klänningsvalen och lookarna i år. Tycker också vi ska vara stolta över att vi har så starka, smarta och självständiga prinsessor i vår kungafamilj. De verkar vara fina på insidan också.

  7. Victoria är verkligen så drottninglik man bara kan bli 👌 Maddes rosa tycker jag var vacker men hon borde tagit ut svängarna mer – älsk!! däremot på de rosa knapparna i ryggen! Och hennes Ida Sjöstedt klänning – WOW!! 🥰🥰 Sofia – alltid vacker….

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.