Osminkad tisdag

Tisdag = poddinspelningsdag! Emilia och jag hade massvis med grejer att göra med hela Säker stil-projektet, utöver podden, så jag packade ner en glad Ernst i vagnen och han fick följa med till kontoret. Har en låda med leksaker där, och en barnstol, så det funkade fint.

Emilia och jag parkerade oss med varsin filt (minusgraderna gjorde mitt kontor iskallt) och stooora koppar kaffe. Blev en riktigt mysig dag. Och så himla skönt att ha en osminkad heldag på kontoret, bara podda, prata och bocka av en massa grejer.

20140514_BTS__328

Inte minst eftersom veckan rivstartade igår med en heldags plåtning hemma hos mig. Eller kanske just därför. För att bli piffad och sminkad en måndagsmorgon är förstås superlyxigt – men åh, så härligt det OCKSÅ är att ha en 100% osminkad tisdag, helt utan kamerablixtar. Skriva, prata, podda. Samtidigt är det ju mixen som är det roliga – och det jag älskar med mitt jobb. Hade jag haft alldeles för många osminkade dagar, så hade jag förmodligen LÄNGTAT efter lite glow, fix och piff…

Nu sover barnen, Johan och jag sitter med varsin dator i soffan och nu ska vi kolla in nya avsnittet av “Bonusfamiljen”!

7 reaktioner till “Osminkad tisdag

  1. Vill bara skicka en pepp och tack för att du har börjat blogga så flitigt igen. Det är superkul att det, mycket mer stadigt, trillar in inlägg om stort och smått. Heja dig, keep it up!

    1. Håller med Kattis! Kul! Gillar din nya blogg – samtidigt som jag känner igen mig! Bra kombo! Har följt dig länge! Heja dig! Bra jobbat!

  2. Så kul att du börjat blogga mer! Tycker det är illa att du ska behöva få så mkt kritik om olika saker , bl a om barnpassning. Hemskt att du inte ska kunna skriva ärligt om det, hoppas du vill göra det mer framåt, uppskattar din personliga/lite mer privata sida. SUPERFINT foto på dig i soffan! Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.