Och så plötsligt (!) händer det

Just precis när det skiftade till augusti – så märkte jag det! Där var det! Det där som är så svårt – omöjligt nästan – att framkalla på beställning. Det där som tar TID. Som kräver sin tid – och sitt lugn. Som faktiskt vägrar att göra entré innan det är bäddat och klart. Det där… semesterlugnet. Det av mig så efterlängtade sommarlugnet. Överallt är det lugnare. Inte bara i mitt huvud, utan även på stranden, på bryggan, vid tennisbanorna, längs de vackra promenadstråken kantade av färgglada badhytter.

Nu är det här och som jag njuter. Njuter av stöket och smutsiga golv här hemma (ljusgrå-målade golv, hur tänkte vi?! Oh well…) och har till och med haft två Ipad-fria dagar för pojkarna. Inte för att det är nåt mått på sommarlugn kanske, men det kändes skönt. Fyllt dagarna med golf, tennis, stranden, prat, skratt, god mat och livet i kvällssol. Sa faktiskt till Johan imorse att detta ju är precis det vi längtat efter. Detta! Åh, jag älskar just detta livet. En bekymmersfri bubbla såklart men en kreativ sådan. För det är ju nu kreativiteten laddas upp, inför hösten. Välbehövligt. Bäst av allt, vi har nästan TVÅ veckor kvar härnere. Och…

…En annan sommarhärlig grej, som jag insåg igår? Jag har i princip haft på mig samma kläder varje dag. Inget smink, bara gympaskor eller sandaler. Bor i mina sportshorts och linne eller en härlig klänning som omväxling.

Med det sagt, ska jag nu strax iväg och spela en timma tennis och sedan plocka björnbär till kvällens efterrätt. Det är fokus just nu. Det är typ allt som står på “måste”-listan. Ja, nu hör ju. Hej sommarlugnet, bättre sent än aldrig!

KOMMENTERA GÄRNA!

2 reaktioner till “Och så plötsligt (!) händer det

  1. Verkligen fin semester! Och fin på bilden, ser lugn inifrån och ut! Vila vidare!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.