…Och programledar-kvartetten på Nobel

Sedan måste vi SÅKLART titta på de som syns bra i rutan, som sitter vid rodret och gör ett fantastiskt jobb exakt HELA kvällen – men där det alltför sällan finns bra bilder! Och jag vet ju varför, man HINNER helt enkelt inte. Så är det! Så trist ju!

Och ingen tänker på att få till en snygg bild, just innan sändningen när alla är redo – för då rullar allt liksom igång. Pang, sen kör man tills man sitter där med en varmkorv med bröd och ömmande fötter, lycklig men slut. Många timmar senare. Men detta lyckades jag i alla fall hitta på stjärnorna, SVT:s programledare Pernilla Månsson Colt, Jessika Gedin, Cecilia Gralde och Victoria Dyring.

Ursnygga var och en för sig, i looks som klär dem perfekt. Så snyggt!

Jag ÄLSKAR ju Jessikas frack-flirtande kreation, 100% WOW och så klockren – och även Victoria Dyrings vackert klarröda, som verkligen lös i tv-rutan när hon nyss, strålande bra såklart, intervjuade fina pristagaren Svante Pääbo.

Härliga tillsammans dessutom!

4 reaktioner till “…Och programledar-kvartetten på Nobel

  1. Tack för att du även uppmärksammar programledarna! Så kul att deras olika personligheter och preferenser får komma till uttryck i deras klänningsval! Vet du något om vilka som designat programledarnas klänningar?

  2. Bästa kvartetten. Så duktiga och så fina intervjuer med några av pristagarna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.