Nya bilder från bröllopet!

Jamen jag tänkte väl det, nu kom det ut ännu fler bilder på de nygifta och den lilla ceremonin. Underbart! Sagolikt vacker bröllop detta, blir nästan sugen på att gifta mig igen?! Dessutom kommer nu bilder som bjuder oss på en ännu bättre titt på bruden Beatrices ljuvliga look

Senast ingift i engelska kungafamiljen, hej och välkommen Edoardo “Edo” Mapelli Mozzi. Som dock är hyfsat van vid liknande kretsar, då han själv är född italiensk greve – och familjen är sedan många år goda vänner med prins Andrew och Fergie.

Här på bilderna – som delas av kungahusets Instagram – ser vi bättre hur klänningen sytts om för att passa prinsessan Beatrice av York – men också för att passa till bröllop. Man har adderat en skir liten puffärm, med matchande brodyr vid ärmslutet…

Klänningen är verkligen precis lika ståtlig då, på 60-talet när Normal Hartnell designade den åt drottningen, som idag, 2020. Design som håller.

…Och ÄNNU fler bilder bjöd brudgummen på, via sitt egen ganska parsmakade Instagram-konto:

Love, love, love! Eller förlåt, amore! Man får ge den italienska greven och fastighets-miljonären att han bredde på härligt mycket med känslorna i sin caption: “You will never be alone my love, my heart is your home. Hand in hand, today, tomorrow and forever“. Mmmm!

En bättre bild på ringen fick vi i samband med förlovningen, då paret också berättade att den designintresserade affärsmannen Edo själv designat ringen:

Det var i september förra året som paret gick ut med förlovningen och bröllopsplanerna. Bröllopet skulle stå i maj men en pandemi kom i vägen. En rolig detalj med de här bilderna är att de är tagna av systern, prinsessan Eugenie:

Men åter till bröllopet i helgen. Gästerna då? Det var “close family” enligt hovets kortfattade uttalande – och jag hoppas fortfarande att få se en bild på syster Eugenie… Kommentera gärna om någon sett detta i flödet? Eller på Edos son (4-årige Christopher Woolf “Wolfie” Mapelli Mozzi) från hand tidigare äktenskap, som tydligen var brudnäbb på bröllopet.

Vi avslutar med att titta en gång till på detta härliga gäng och bilden, som är som en tavla. Den 99-åriga (!) prins Philip och paranta, stilsäkra 94-åriga drottningen. The Queen. Ändå ganska så otroligt häftigt:

KOMMENTERA GÄRNA! Vad tycker du om brudklänningen?!

29 reaktioner till “Nya bilder från bröllopet!

 1. Klänningen är helt ljuvlig! Äntligen någon som vågar återanvända i det engelska kungahuset. Hoppas på mer sånt.
  Tack för en superbra blogg Ebba!

 2. Gaaah älskar klänningen, diademet, blommorna, drottningens outfit. Såå fint allting! Och älskar dina uppdateringar om kungligheterna 😍

 3. Men så rart, men också lite tragiskt att de står två meter ifrån drottningen och prinsen (naturligtvis helt förståeligt och klokt). Det är märkliga tider!
  Fint ändå med lite kärlek mitt i allt hemskt.

 4. Älskar att jag kan lita på dig när det gäller såna här kungliga saker! Tack för att du alltid skriver så bra till med lagom mycket fakta!

 5. Nystartat insta är väl lite att ta i, finns bilder från minst tre år tillbaka 🙂 men SÅ fina bilder!

 6. Så vacker men diademet lite väl ”hårt” mot en sådan romantisk look och utsläppet hår, passar bättre med stram uppsättning till sånt diadem, eller..? Ett lite mindre, ”gulligare” hade kanske passat bättre. Men nu är jag väldigt petig 🙂

  1. Tänkte precis på samma. Det ser alldeles för stort ut i helheten och dessutom sitter det snett och varken styling av hår eller diadem passar ihop med klänningen. Häftigt med bilden i skugga/motljus dock!

   1. Fast jag gillar lite att det är liknande mönster i tiaran som på klänningen och tycker att det kanske kunde blivit lite för gulligt med något mindre. Jag kan också känna att hon tvingades till ett mindre bröllop när alla släktingar fått ha jättestora och då är det lite kul att hon ändå kör på med jätteblommor och megatiaran. Det borde ändå vara något som hon hade planerat sedan tidigare? Jag tänker att hon ändå måste haft ganska gott om tid att fundera på vilken tiara hon velat ha bland de som finns att välja på. Det är antagligen inte bara vad som är finast utan handlar också om tradition precis som på Victorias bröllop. Är det någon som egentligen tycker Victorias val av tiara/krona när hon gifte sig var det finaste? Hade inte en diamantrings varit finare? Det handlade mer om budskap och tradition i det valet och jag gissar att det gjorde det här också.
    Fast visst måste det vara lättare att få en tiara att sitta stadigt i en hårdare håruppsättning?

 7. Bellissimo!!! Blir rörd och glad av all skönhet- å greven ser djupt förälskad ut, så underbart att se.

 8. Kan du ändra texten i föregående inlägg då den innehåller faktafel. Flera som kommenterat om det.

 9. Väldigt häftigt med återanvändning och en otroligt vacker klänning. Men jag måste nog säga att jag tycker att drottningen ”wore it better”. Det är något med de där puffärmarna som får mig att tänka på en klänning hämtad ur en Disney-film. Tycker också att kanten/fållen nedtill får den att kännas lite mer daterad jämfört med den mer voluminösa nederdelen som den hade när drottningen bar den. Men förmodligen hade den blivit för kort för Beatrice annars.

  1. Ja jag håller med, tänkte genast på Askungen när jag såg puffärmarna 😅 Annars är ju klänningen jättefin.

  2. Ja, jag håller helt med! Otroligt häftigt att få bära drottningens klänning och bröllopsdiadem MEN ärmarna blev inte så bra, enligt mig. Dessutom tycker jag det ser ut som att drottningen hade en underkjol, vilket gav klänningen mer volym, mycket snyggare. OCH sedan håret… Kunde hon inte gjort en uppsättning åtminstone?? Jag låter jätte neggo, förlåt, hela grejen med detta lilla bröllop och farmors lånade grejer är jättehärligt men…

  3. JA! Jag har också svårt för puffärmarna. Men annars, en otroligt vacker klänning. Också så kul med kungliga bröllopsbilder som inte enbart är stela porträtt som fotas rakt framifrån.

 10. Underbart att vara 94 och 99 och jobba på och partaja med, vad det verkar, full energi.

 11. Jättefin naturlig look och jag tycker att klänningen gjorde sig bättre såhär!

 12. Jag älskar klänningen! Hon är så vacker! Och så fint att hon använder en av drottningens gamla klänningar! Så glad också för att de gifte sig nu istället för att vänta tills de kunde hålla en enormt stor fest.
  Jag är barnsligt förtjust i bröllop och kungligheter och älskar verkligen att läsa dina kungliga nyheter, Ebba! <3 Blir så glad varje gång du har kungliga uppdateringar. Jag har följt din blogg länge. Tack!

 13. Hon är så vacker i klänningen, jag tycker att den var finare utan ärmar dock, men en otroligt vacker brud, och mycket symbolik i valet av klänning, det var fint gjort <3

 14. Jag tycker att klänningen blev alldeles spot on! En brittisk kunglig brud kan inte gifta sig med bara axlar, de är rätt konservativa i deras kretsar. Jag tycker också att de lyckades oerhört bra med fållen på klänningen, den ser härligt vintage ut. Tycker också att hon kunde valt ett annat diadem men inget som stör.
  Bågen med blommor utanför kapellet är en dröm.

 15. Fantastisk bild när de kliver ut genom rosenportalen! Inga örhängen och halsband gör att det ser så naturligt prinsessigt ut. Dock tycker jag inte nederkanten på klänningen var så fin, bättre innan.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.