Ny #säkerstilchallenge

Hurra för en ny #säkerstilchallenge som vi knåpat ihop och hoppas kan inspirera! Sju dagar – sju färger. Busenkelt. Ett sätt att ja, sätta lite FÄRG på veckan men också för att utmana din garderob. Haka på, det är superkul! För du tolkar fritt och det ska bli så skoj att följa. Första dagens utmaning, imorgon måndag, lyder BLÅTT…

Jag funderar på en blå skjorta MEN det kan också bli mina himmelsblå mjukis-kläder?! Jeansblått duger såklart jättebra – liksom marinblått. Plocka fram en favorit, eller bara en detalj. Helt upp till dig. Nu kör vi, jag är så taggad på detta!

4 reaktioner till “Ny #säkerstilchallenge

  1. Scrollade igenom kategorin “Kungligt” då jag missat lite… Hamnade på prinsessan Beatrices bröllop, som ju måste vara inställt, eller? Hur funkar det att ställa in ett (halv) kungligt bröllop?

  2. Hej Ebba, hur har det gått med tandställningen, orkade du fortsätta? Är det ett betalt samarbete eller helt på egen hand. Är sugen på att testa men väntar kanske till efter Corona (för det finns väl ett efter?) för jag inbillar mig att det kanske är lite jobbigt för kroppen och nu vill jag vara så snäll som möjligt så att immunförsvaret är på topp.
    Tack för bra blogg och podd. Kram!

  3. Ebba! Såg den himmelsblå hoodien som du nämner här skymta förbi i dina stories i helgen. Tänkt på den sen dess… var har du köpt den?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.