Jag ska gästföreläsa!

Att sitta med en djupt sovande, lätt snarkande 2-åringen i famnen i soffan när man är lite lagom trött efter intensiva dagar och en helg utan “break” är… Farligt. Speciellt om man hade ambitionen att ändå öppna datorn och dra igenom lite grejer inför morgondagen. Svara på några saker i de olika bubblande Whatsapp-slingorna och få iväg ett lass bilder.

Slingrade mig försiktigt ur det sköna hörnet i soffan. Där ligger han nu under en filt och sover gott, vår lille. Så, nu sitter jag istället här vid vår köksö, en kopp te och två brownies senare. Japp, det fanns rester i en låda i kylen. Kalla, sega brownies + trött Ebba = nu så, nu vaknade jag till. Inte det bästa kanske, men men. Gott var det!

Nu ska jag bara kika igenom upplägget inför veckans föreläsning, på onsdag åker jag nämligen till Jönköping. Med mig har jag min nya kollega Sofi (som började i mitt bolag för två veckor sedan, hurra!) och Ida, och här hittar du all information om föreläsningen. Väldigt glad och smickrad över att bli inbjuden som föreläsare, av Högskolan för lärande och kommunikation i Jönköping – och ser fram emot att prata om att driva eget mediehus i dagens medielandskap, mina lärdomar från en karriär inom tv, magasin, tidningar och stora mediebolag. Och såklart, drömmar framåt. Känner du någon som pluggar i Jönköping, passa på att tipsa! Efter föreläsningen…

…Så stannar jag kvar i Jönköping för att gästa ett spännande kvinnligt nätverk, dit jag är inbjuden som talare kring entreprenörsskap och sociala medier (och kommer att signera boken!) och sedan stannar vi kvar och äter middag och bor över, för att också hinna se lite av stan. Ser fram emot det!

10 reaktioner till “Jag ska gästföreläsa!

  1. Välkommen till vår fina stad – Jönköping!
    Vad synd att jag varken går på högskolan eller är med i det kvinnliga nätverket.

  2. Aldrig önskat så mycket att jag pluggade eller var med i det kvinnliga nätverket. Men välkommen till jkpg, och jag hoppas att jag stöter på dig ☺️

  3. Vilken pingla! Din outfit👌🏻, var kommer din fina kavaj ifrån? Hälsningar Anne

  4. Välkommen till stan! Ser fram emot att få lyssna och träffa dig i kväll! Samt kolla in boken såklart. 😊

  5. Jag skulle gärna lyssna på den typen av föreläsning, även om jag vare sig är student eller jobbar i din bransch. Bara för att det vore kul. Så fundera gärna på att ha liknande i Stockholm. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.