Nej, jag borde inte – men jag måste!

Nej, okej, Johan är inte ÖVERFÖRTJUST över att jag nu känner ett stort behov av att gå igenom denna heeeelt makalöst wow-faktors-späckade Oscarsgala med er i bloggen! När Tel Aviv väntar på oss. Men alltså…

sdltda49049_normalpreview.jpg

Vil-ken ga-la! Helt otroligt mycket fina klänningar. Jag åker hem imorgon och får då ge er ett fullständigt svep med mina favoriter, detaljer och de bästa bilderna, men ett litet smakprov. Jag menar, Helen Mirren!

sdltda487df_NormalPreview.jpg

…Och okej, EN favorit till i nattens färg – rosa – nämligen, Kiki Layne, 27-åriga skådespelerskan som slog igenom förra året i romantiska dramat “If Beale Street Could Talk”…

sdltda4aad2_NormalPreview

Alright, 60-åriga “Black Panther”-stjärnan Angela Bassett också. Kommentarer nästan överflödiga på denna bubbelgumsrosa kreation av Reem Acra! Det räcker med tre bokstäver: WOW!

sdltda49cfa_NormalPreview.jpg

Och spana in coola lilla väskan! Och den långa maffiga hästsvansen!

sdltda483bf_NormalPreview

Foto: Jordan Strauss / TT, Richard Shotwell / TT, Charles Sykes / TT.

Hade du några favoriter från nattens gala? Kommentera gärna!

20 reaktioner till “Nej, jag borde inte – men jag måste!

 1. Härligt Ebba!
  Helen Mirren, hur gör människan…så snygg och naturlig 😉

  Ha det bäst med mannen i TelAviv 🌿🌹🌿
  /Mona

 2. Är man besatt av vissa ämnen så är man. Själv bjöd jag maken på en hel i Göteborg för ett antal år sedan, vi hade småbarn och skulle njuta av lite tid i en annan stad. Visade sig vara samma helg som Carl Philip och Sofia gifte sig så vi blev tvungna att ta en eftermiddagspaus på hotellrummet framför tv:n. 🙂

 3. Helen Mirrens klänning! Färgen, tyget, modellen, bara så fin! Från det lilla jag har hunnit se från kläderna verkar det vara rätt påklätt. Alltså inte så mycket bar hud. Den trenden gillar jag just nu!

  1. Amy Adams! Kanske hade varit finare med lite mer klassiska Hollywood-vågor i håret, men kändes samtidigt lite mer modernt med den beach wave:iga frisyren.

 4. Helen Mirren helt fantastisk! Håret och styling och underbara färger. Allison Janney! Snygg smokingklänning, men halsbandet skulle varit stora örhängen istället. Lady Gaga! F snygg klänning, vacker frisyr och långa handskar i skinn!! Kalkonpris till Glenn Close och Whoppi Goldberg.
  Berätta gärna om Tel Aviv sen! Vilket hotell bor ni på?

 5. Klänningarna finns i de flesta av dagens tidningar så du kan vara lugn. Jobbar Mannen också de få dagar ni har tillsammans i Tel Aviv är det väl Ok.

 6. W o w på alla tre! Älskar nyansen på Kiki Laynes klänning! Sen tycker jag Kacey Musgraves tylldröm är jättefin!! Jag föredrar verkligen de mer romantiska plisserade klänningarna. Jag såg även en gul plisserad jag tyckte var så fin!

 7. Bästa Ebba! Undrar om inte du skulle kunna tipsa om dina favoriter bland babyklädesmärken? Ernst har alltid så himla fina kläder, tycker jag. Tack på förhand!

 8. Jaaa Helen Mirren! Jag oooooohh-ade rakt ut när jag såg den i Elles flöde. Så himla snyggt – färgerna, passformen, plisseringarna. Helt underbart.

 9. Jaaa Helen Mirren! Jag ooooohh-ade rakt ut när jag såg bild på henne i Elles flöde. Så himla snyggt!

 10. Glenn Close i sin guldiga kreation var bara så maffig! Hon har alltid en pondus men är samtidigt ödmjuk på något vis! Gillar henne starkt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.