Nämen där kom det!

En bild från Köpenhamn, när fotograf Lisa Höök och jag smet ut och plåtade lite streetstyle efter en lång arbetsdag för att… Är man i Köpenhamn så kan man liksom inte låta BLI! Så fint att plåta där.

Jag frågade i mitt flöde idag om de flesta är på semester – eller om vissa har börjat jobba? Majoritet svarade semester, några tycks ha börjat jobba. Då slog det mig att jag äntligen hittat det. Där kom det! Semesterlugnet. Mitt mellan aktiviteter, gäster, härliga kompis-besök och annat, så infann sig ett slags lugn.

Jag kände det tydligt av två anledningar. För det första, noll stress i kroppen. Har spelat kort med barnen, bakat chokladmuffins med Marianne och hennes kompis, hängt på stranden till halvåtta och njutit. I kaoset som är med tre barn men ändå. De små stunderna finns ju där om man bara tittar tillräckligt uppmärksamt för att se dem.

Den andra anledningen? Att Johan kom hem igår efter att ha jobbat i två dagar och hade en superbra idé på en ny bok. Som jag nu inte kan sluta tänka på! Den kreativiteten och lusten att skriva har liksom framför allt handlat om den här bloggen och podden senaste månaderna. Men nu så. Åh, jag riktigt längtar efter att komma igång!

13 reaktioner till “Nämen där kom det!

  1. Jag är ute efter en fin vit v-ringad t-shirt, gärna tunnare med lite struktur, någon du kan rekommendera?

  2. Var är gilla-knappen här? Härligt Ebba! Jag har läst i din bok små stunder – tänkte rekommendera den till dig med! 😉

  3. Heja dig! Varifrån kommer den fina kaftanen?
    Med vänlig hälsning,
    Cecilia

  4. Åh! Måste få veta var du hittat kaftanen/koftan. Bara måste ha den i höst känner jag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.