Mitt sommarprojekt…

Åh, jag fick precis ett väldigt, väldigt, väldigt, väldigt… Ja, ni fattar! Ett väldigt kul besked om ett projekt som blir av. Det kommer att innebära en del jobb i sommar men främst planering och väldigt kul sådan. Det gör mig verkligen inget att sitta lite med datorn på kvällen ibland, eller när Ernst sover på dagen och barnen är nöjda i trädgården (och stör mig varannan minut – “mammaaaa, mammaaa” – men som sagt, det är faktiskt helt lugnt). Och nu är ju Johan här också, liiite jobbtid på kvällen kör även han då och då på semestern.

Det är väl en del av min vardag som entreprenör helt enkelt, får man “go” på ett kul projekt så kan liksom inte en sommar stå i vägen för det.

5A1A0008.JPG

Foto av Lisa Höök. Nu har jag lagat ugnsomelett till lunch och pannkakor till barnen, fem barn totalt utfodrades till lunch här hemma – och nu tog Johan med dem ner till stranden. Det kliar i fingrarna på mig med att sätta igång och strukturera inför projektet men samtidigt är det måndag = vill så gärna komma ut och springa åtminstone fem kilometer. Hmm…

2 reaktioner till “Mitt sommarprojekt…

  1. Hej Ebba
    För några veckor sedan visade du några väldigt fina påslakan på din instastory (tror de var mönstrade vita och gröna, kanske klöver?). Var kom de ifrån?
    Kram från Sanna

  2. Men åh vilken söt blus! Vart kommer den ifrån? Bara måste ha 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.