Mina fem solglasögon-favoriter (och ett superbra erbjudande)

/ Samarbete med Synoptik, kod EBBA30 ger 30% på alla ordinarie priser till 4 maj /

Okej, ett hett tips kommer här – om du funderar över att uppdatera med nya solglasögon! Koden EBBA30 ger just nu 30% på alla ordinarie priser – och här kommer tips på FEM favoriter, eftersom ni är många som efterfrågat länkar till specifika modeller…

KLASSISKA GUCCI-BÅGAR: Jag älskar ju alltid en bra Gucci-båge som DESSA, modell större. Och DESSA (som jag har haft ett bra tag och har på mig jämt, får alltid frågor om dem). Lyxigt glammig båge, perfekt för oss som vill ha större, maffigare bågar – och du vet väl att du kan prova online hos Synoptik, in och testa själv. Så smidigt!

PERFEKTA VERSACE-BÅGEN. Jag pratar förstås om DESSA – och du ser dem på bilden nedan. Behöver jag säga att jag är kär?! Så coola, ändå klassiska och jag älskar detaljen på sidan. Bruna bågen gör dem lite mjukare mot ansiktet, de har en lätt “cat eye” utan att vara för extrema. Dessa slår jag till på…

REKTANGULÄRA PRADA, MODELL STÖRRE. Ett säkert kort, som passar de flesta, är DESSA Prada. Diskret lyxiga och en sådan där båge du kan slänga på till VILKEN outfit som helst – och du känner dig genast mer stilsäker.

STILSÄKRA SAINT LAURENT. För dig som är sugen på att investera i en feminint elegant, klassisk båge – så måste jag rekommendera att spana in Synoptiks fina urval från Saint Laurent. De har verkligen plockat ut ett gäng ursnygga bågar. Dessa är nästan (redan?) slutsålda, men om du lyckas haffa ett par, grattis!

REKTANGULÄRA BURBERRY-BÅGEN: Utmana dig själv lite grand och testa trenden med en mer rektangulär form. Jag lovar, det gör massor för looken! Dessa (som jag har på mig nedan) från Burberry, är perfekta, om jag får säga det?! In och prova online hos Synoptik, ja, eller dyk förbi närmaste Synoptik butik – MEN koden gäller alltså enbart online.

Tack Synoptik! Och koden EBBA30 gäller alltså nu på ordinarie pris, så länge lagret räcker och fram till 4 maj, så passa på…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.