Mina Cyber Monday-favoriter (och min önskelista)

/ Innehåller affiliate-länkar, alla produkter valda av mig /

Okej, på begäran kommer här min önskelista och mina favoriter på helgens Black Friday-rea, som nu gått över i Cyber Monday. Liksom många andra hade jag en lista, en plan och jag har faktiskt följt den hyfsat. Lägger dessutom till några supertips. Alright, here we go! Och kom ihåg, tänk igenom noga, håll dig till din lista och vad du verkligen behöver. Eller verkligen villhöver.

Fylla på med hudvård. Jag klickade hem dessa glow-favoriter (använder slut JÄMT!) från Lyko på 25% – också på hela Vichy-sortimentet (måste rekommendera ampullerna, jag använder morgon och kväll!). Även denna mask som jag precis klippt upp (!) hemma för att skrapa ur sista. Peelar, friskar upp och ger glow till vintertrött ansikte. Perfekt. Har du inget “headband”? Älskar mitt. Klicka med, när du ändå köper.

Ett hudvårdstips till är den här fantastiska “natt-oljan” från exklusiva Sunday Riley (och den här C-vitaminoljan) som finns hos Sephora. Vår makeupartist Erica Monteiro jobbar bara med detta märke och japp, man blir frälst. Såg även att Sephora har 40% på denna ansiktstvätt från Ole Henriksen som är GRYM! Tips, tips!

Uppdatera med träningskläder. Herregud som jag behövt utöka min “träningslåda” hemma senaste tiden, det är ju ett härligt besvär. Men nu räcker det liksom inte med en uppsättning. Så det unnar jag mig, det blev ett par nya leggings och nya strumpor. Här finns mina nya tights från Nike från Wakakuu (5% extra med kod EBBA5) och från Casall klickade jag hem dessa svarta. Återkommer med recension!

Okej, ett supertips, som jag dock inte behövde själv? Basplagg (som Toteme-jeansen, den här ljuvliga vita Rodebjer-blusen eller min bruna kashmirkofta, love it) från Wakakuu, där det dessutom blev 5% extra med kod EBBA5 – yay!

Julklapps-listan? På min lista står en del saker för hemmet, spana in Emilias och min lista HÄR hos Nordic Nest som just nu har suveräna erbjudanden, exempelvis på denna dröm-ljusstake från Georg Jensen. Så vacker…

Till barnen då? Marianne behövde nya långbyxor, så det fick dessa röda i manchester (på 30%) från Babyshop och deras Black Friday-rea. Check!

Och “villhöver”-listan… Det blev ett (mycket) efterlängtat designerköpMatches Fashion och från Net-A-Porter, i form av en klänning och en topp, som kommer att bli perfekt. Hoppas jag. Gulp. Sådana där “pieces” som helt enkelt kräver rea (på Net-A-Porter var det upp till 50%) för att det ens ska vara tänkbart, men som sedan får ett långt liv i garderoben. Visar när jag får hem detta!

KOMMENTERA GÄRNA!

7 reaktioner till “Mina Cyber Monday-favoriter (och min önskelista)

  1. Jag har också fyllt på med hudvård, perfekt ju med lite rabatt!🙂 Jag undrar vart ditt svarta “mys-set” är ifrån som du har på dig här? 😍

  2. Passade på att klicka hem ett helt gäng julklappar plus en tröja til mig själv jag suktat efter länge!

  3. Fyndade rejält på Bookbinders! Det blev både bra påfyllning av pärmar och tidskriftssamlare som vi verkligen behöver samt en superfin villhöver-present till mig själv i form av ett magiskt fint läderfodral till datorn 🙂

  4. Alltså Nike tightsen One! Du kommer aldrig vilja ha på dig några andra, sååå sköna!

  5. Kan du snälla sluta skriva ”på begäran”, hänvisa till att du fått så himla många frågor om X osv så fort det är reklaminlägg?

  6. Tycker Vichy-ampullerna låter så spännande! Ska kika runt och se om jag ska slå till på något 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.