Min stil-utmaning till dig!

Japp, här kommer den: En härlig stil-utmaning som jag skickar vidare till dig. Jo, just du som läser detta! Såhär. Jag har ju ett par favoritjeans från Levi’s som jag köpte lite för stora, i storlek 31 som jag jämt har MEN de är lite för lösa (ja, DET är en helt annan historia, att jag också äntligen trivs bra i jeans, mer om det i ett annat inlägg…) och jag är liksom lite för snål mot mig själv för att slå till på exakt likadana jeans, bara en storlek mindre.

Hur som helst. Jag måste väl ha pratat om detta i podden eller på Stories, för i veckan får jag DM från en otroligt schysst människa som i princip skriver att “Alltså, jag har precis den storlek du letar efter, de sitter inte alls lika bra på mig. Jag försökte sälja mina men utan framgång, vet du vad, du kan få mina!“.

Efter en del protester fick jag alltså jeansen, hämtade i en påse på stan och nu, denna lördag, sitter jag med dem på och älskar dem. Woho! Så himmelens himla snällt! Det inspirerade mig att i min tur skicka sådan här liten härlig vardagsglädje vidare. Jag gick hem och rensade i dotterns garderob, vi hittade en aprikos favorithoodie som blivit för liten, lite annat smått och gott, packade ner i en påse och gav till en kompis vars dotter blev superglad.

Utmaningen lyder alltså: Rensa ut någonting hemma och ge vidare till någon som kommer få nytta eller glädje av det. Från din garderob, från barnens, ja, vad som helst. Okej, en färdigläst bok kan också kvala in. Helt enkelt, någonting som gör någon annan glad. Lycka till!

KOMMENTERA GÄRNA!

16 reaktioner till “Min stil-utmaning till dig!

 1. I min trappa, lägger vi böcker vi läst i fönstersmygen. En är välkommen att ta en ny där.
  Läs lägg dit igen, så mysigt o recycling

 2. Verkligen ett härligt sätt att göra någon glad i höstmörkret. Hörde om jeansen i senaste podden och blev så glad att höra om en sådan osjälvisk gest. Fint. Vi behöver alla bli bättre på att sprida solsken. Tack för en härlig blogg.

 3. Ebba, jag har köpt likadana jeans och vi är i samma storlek, tack! Köpte dem i två färger!

  1. Så gör vi i vår lilla kompisgrupp. Framförallt kläder som barnen växt ur, men också leksaker som inte blivit lekta med, nån inredningspryl som inte riktigt gjorde sig, nån skönhetsprodukt som inte passade mig men som jag vet att min kompis pratat om, de där snygga tekopparna jag köpte men som aldrig kom till användning pga. älskar mina gamla fula tekoppar mer… osv osv i all oändlighet. Så när vi ses för fika brukar jag lämna över en påse med orden “varsågod, ta det du vill ha och skänk vidare resten” 😊 Vi har hållit på i några år nu och cirkulerat runt grejer. Bra grej, rekommenderar starkt.

 4. Gav bort en vinterjacka idag till en äldre dam med väldigt låg pension.
  Kan tipsa dig om jeans från Kappahl modellen heter Stella verkligen värda sitt pris

 5. Barnkläder – check! Toppen att få ärva och att ge vidare. Fin grej att lära sina barn tycker jag. För min del byter jag med min syster vilket är kul.

 6. Jag brukar ta med utrensat till jobbet. Väldigt uppskattat och också så att jag uppskattar att se kollegorna återälska mina gamla älsklingar

 7. Lämnade precis igår en påse med urväxta fina barnkläder till en vän som blev superglad <3

 8. Hade du skrivit samma inlägg om du hade behövt en storlek större på dina jeans?

 9. Din lila tröja är fantastisk! Vill du dela med dig av vart den kommer ifrån? Tack för en fin och peppig blogg!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.