Kungligt fredagsgodis – och prinsessans utlämnande intervju!

Oj, oj, oj. När jag fick nys om detta strax efter midnatt igår så blev jag ju förstås tvungen att läsa. Hela den Vanity Fair-härligt långa intervjun. Med den norska prinsessan och hennes älskade shaman! Den norska prinsessan som jag själv intervjuat – och fått min aura läst av. Auran var stökig men vi hade väldigt trevligt och jag fick ett himla sympatiskt intryck av kvinnan som är fyra i tronföljden i vårt grannland (men inte längre en medlem av det kungliga huset, dock givetvis av den kungliga familjen).

Helt klart en utlämnande intervju och en hel del väldigt (!) intressanta saker som berättas…

Ja, herregud, vet inte om man ska börja med shamanens hela “stab” som han lever med? Med agenter, assistenter, advokat, mediachef och projektledare? Som i och för sig nog passar prinsessan ganska bra, med tanke på att hon trots allt haft en extremt “uppassad” uppväxt och ett privilegierat liv?

Eller ska vi prata om de långa, detaljerade, mycket märkliga avtalen man ska skriva på, inför en andlig “behandling” (som kostar från 12.000 kronor) som exempelvis kan hjälpa dig med fettförbränning (genom att helt enkelt säga – eller vråla – till fettet att börja förbränna) eller hjälpa dig mot barnlöshet, stress eller allvarliga sjukdomar?

Well, de ser onekligen lyckliga ut, trebarnsmamman till rebell-prinsessa och hennes shaman (Goop’s Goopiest shaman, som artikeln mycket korrekt beskriver honom som) som alltså jobbar med att driva ut onda andar, gifter ur kroppen och hela, bland annat då han talar i tungor. Paret träffades genom en gemensam bekant, blev vänner och slog sig sedan ihop som föreläsnings-kollegor, i en mycket kritiserad “show” som ledde till att Märtha Louise fick sluta använda sin prinsess-titel i dessa sammanhang:

Han berättar dock att han visste att han skulle gifta sig med en norsk prinsessa, eftersom hans mamma (som var ett medium) hade berättat för honom om denna profetia när han var 14.

Märtha Louise berättar också om hatet hon får uppleva, sedan hon träffade pojkvännen. Vilket givetvis är vidrigt och fruktansvärt på alla vis. Hon säger dock att det är bättre i Los Angeles, där de nu verkar ha sin gemensamma bas. Så, kommer de leva lyckliga i alla sina dar? Jamen man hoppas förstås det. Med betoning på lyckliga.

OCH jag hoppas dessutom att man får fortsätta följa paret, för den här intervjun gjorde i alla fall min vecka! Hey, DETTA är ett bröllop att se fram emot…

Här ser vi prinsessan med fina trion av döttrar, Emma Tallulah Behn, Leah Isadora Behn och Maud Angelica Behn:

Foto: Fredrik Hagen / TT, Terje Bendiksby / TT och ovan från VanityFair.com.

Jag avslutar med ett citat, från Durek, om när han tvingades vara ifrån sin älskade flickvän under Corona: “I cried and cried and threw up and had diarrhea and then I meditated with spirits because you have to face the pain of how much it hurts to be away from her“. Japp, känn på den Johan!

Nej förresten, ett härligt Vanity Fair-tips till, om hur Meghan fick prinsessan Dianas favoritklocka. Åh!

KOMMENTERA GÄRNA!

7 reaktioner till “Kungligt fredagsgodis – och prinsessans utlämnande intervju!

  1. Tror inte de har LA som gemensam bas. Döttrarna har ju studier i Oslo, och tror inte Märta kommer att flytta med tanke på förra årets händelse.

  2. Den snåle jäveln skulle aldrig säga så 😂 jag skrattade såååå mkt och igenkänning på allt!

  3. Hon är så flummig och verkar tro att hon har någon särskild förmåga att hjälpa folk via healing,men faktum är hon behöver all hjälp hon kan få själv.En riktig toka

  4. Jag tycker att det är för flummigt men har mött Märtha en gång. OJj vilken otroligt varm och klok kvinna, och hennes äldsta dotter Leah höll ett historiskt tal på faderns begravning som fick hela Norge att älska henne!

  5. Ebba! Du som har sån stenkoll på kungligheterna, jag är ju så nyfiken på Harry och Meghan. Hur går det för dem? Vad gör dem nu? Känns som dem gick helt under radarn efter dramatiken i januari, så tråkigt för oss som gillar att följa paret!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.