Min helg (i fem bilder)

Vad fastnade i mobilkameran i helgen? Åh, vi hade en sån otroligt skönt “obokad” helg. För att vara oss. Efter en hektisk vecka, så sjönk vi liksom alla ihop i ett lugnt tempo och maxade att vara ute i solen. Eller, vi maxade inte heller, för det kan också vara stressande. Fredag kväll blev svettig för mig (kanske var det den STARTEN på helgen, som gjorde att jag kände att den blev så bra?) och sen somnade jag såklart för fyrtiofjärde gången innan jag sett åtta minuter av “Line of Duty” på SVT Play. Då älskar jag ändå den serien. Men tröttheten vann. Igen.

Lördag förmiddag plockade och fixade vi hemma. Jag hade plåtning i veckan, så det stod grejer överallt i sovrummet. Ehm, okej, kan nog inte skylla det på plåtning egenligen, det står ALLTID mina grejer överallt i vårt sovrum. Högar, kläder, väskor, prylar. Som har en plats i lådorna men som liksom inte hinner dit. Sen hittar man ju alltid skatter (!?) som gamla nycklar. Som jag har exakt noll aning om vart den leder. Hmmm?!

…Men hur som helst. Just nu, efter helgen, nååågot bättre på den fronten. Sorterade in, plockade, vek och grejade. Skönt! Likaså i dotterns rum, vilket hon var lycklig över. “Åh, nu blir det äntligen riktigt fint, mamma”.

Min lillebror, hans fru och deras lille Wille kom också förbi på frukost och vi drack kaffe länge när barnen lekte. Bästa leksaken var såklart söta lilla kusinen, de rev fram tåg, gosedjur, madrasser och allt möjligt som underhållning. Mycket gulligt gäng.

Sen cyklade vi ut på Djurgården, som ligger ett stenkast från vårt hus – ja, om man kan kasta en sten hela vägen längs Narvavägen ner till Djurgårdsbron.

Klas byggde små uppfinningar med pinnar och blad, Ernst chillade på en stock – och sen cyklade vi förbi massorna som sprang Tjejmilen. Jag blev imponerad och lika mycket inspirerad. Målbild för mig att kunna springa nästa år!

Efter lugn kväll hemma i typ exakt samma anda som fredagskvällen, med rester från ostbrickan till middag – minus springtur – så blev det cykeltur även på söndagen…

Jag fixade matsäck med smörgås, bulle och kaffe, vi cyklade förbi hästar till Ernst stora glädje. Sen avslutade vi på Kampementsbadet. Sista dagen för säsongen på det fina utebadet. Snyft! Så trist att de inte kan anpassa efter väder, hade ju varit härligt att kunna hänga här även i september. Men men, planering och personal såklart, jag fattar…

En halvtimma efter att den här bilden togs, så började regnet vräka ner från en askgrå himmel, dunder och blixtar. Hej hösten kände man då! Och plötligt kändes det här inlägget högaktuellt.

KOMMENTERA GÄRNA!

5 reaktioner till “Min helg (i fem bilder)

  1. En fråga (och eventuell följdfråga: visst har du en ”hövding” runt halsen? Om det nu är det: kan du berätta lite hur den känns att ha? Försöker samla lite upplevelser av den (information finns det gott om) – den är ju ändå ganska mycket dyrare än en vanlig.

  2. en sån otroligt skönt ”obokad” helg. För att vara oss.

    Måste du alltid lägga till kommentarer som”för att vara oss”. Kan du inte bara vara nöjd!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.