Men varför minns jag detta?!

img_2204.jpg

Ja, ibland undrar man. Varför det är så svårt att komma ihåg roten till alla världens konflikter, eller alla sabla lösenord till ALLT. Men med lätthet minns jag Brandons stormiga romans med Emily Valentine, hur hon spetsade hans drink – och hur pappa Jim och mamma Cindy Walsh reagerade?! Och stackars rika flickan Kellys demoner? Hur hon blev indragen i kokainmissbruk av skumma pojkvännen Colin? Eller de tuuusen turerna mellan Donna och David?

I nya podden minns vi Luke Perry, som i veckan tragiskt gick bort efter en stroke, bara 52 år gammal. Så sorgligt, man får liksom inte ihop det. Dylan McKay får ju inte bara dö. Hoppas att han ler i sin himmel när han ser alla hyllningar, minnen och hälsningar till West Beverly High och världens stora tonårs-crush, som han gestaltade med perfektion.

Det kändes också bra att ändå få användning av detta selektiva minne i nya podden, där vi också listar rykande färska trender från modeveckorna som vi längtar efter att plocka fram ur garderoben. Ja, för det handlar som så ofta inte om att shoppa loss, utan om att styla gamla favoriter på nya vis! Viktigt – men det vet ni ju! Kommentera gärna!

5 reaktioner till “Men varför minns jag detta?!

  1. Var är din snygga tröja på bilden från? 😍.
    Åh håller med, jag och min storebror satt bänkade framför Beverly Hills när vi var yngre.., så sorgligt.. kram

  2. Älskade Bevery Hills, kan fortfarande känna känslan när jag kröp upp i soffan med min tjejkompis för ett nytt avsnitt. Jag var lite kär i Brandon, Dylan var lite för farlig för mig, haha.
    Jobbar med några 90-talister och de förstod ingenting när jag ropade ut att Dylan är död…. tänk alltså vad de missat!

  3. Dom här ungdomsserierna som man såg på en bestämd tid på en av de få kanalerna vi hade, det var LYCKA. Ingen som växer upp idag kommer o förstå det. Alla såg vi samma program o pratade om det i skolan dagen efter. Som man trånade efter dåtidens filmstjärnor. Jag är lite äldre än dig o såg nån serie med en Amerikansk drömkille som hette Shaun Cassidy. Som vi trånade o drömde om Kalifornien ( som verkade helt ouppnåeligt). Pga att jag bildade familj o skaffade eget företag tidigt har det varit svårt med långresor men om 4 v blir rundresan i USA av. Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.