Bildregn, feedback och färre felköp

Såhär på internationella kvinnodagen tänker jag på hur tacksam jag är över att varje dag omges av kvinnor som inspirerar mig. Som sporrar mig, stöttar, diskuterar, imponerar, överraskar – och som jag skrattar med. Mycket.

Jag tänker också på alla Säker stil-vänner, följare och poddlyssnare därute. Och är väldigt stolt över det vi gör med Säker stil. Helt enkelt, att inspirera till att hitta DIN säkra stil, för att förenkla vardagen. För att spara tid. Men också för miljön, genom att uppmuntra och tipsa kring att investera rätt, välja klokt och göra färre felköp.

Detta pratade vi också om i onsdags kväll, när vi bjöd in till trendkväll hos Kvänum i Stockholm. Fotograf Anna Mårtensson var på plats, jag passar på att bjuda på ett litet bildregn…

060319_SAKERSTIL_KVANUM_044

Jag hade på mig en garderobsfavorit med tre år på nacken, en midnattsblå klänning i “min” längd – stylad med guldskorna från Prada som jag klickade hem på slutrean, eftersom jag visste jag skulle få massvis med användning för dem. Alltid tänka PPA! Alltså, pris per användning.

Apropå kvinnodagen, det är också väldigt fint att ha ett jobb där man har möjlighet att samla så mycket kvinnor – och bjuda dem på en lyxig stund, där det är fritt fram att bubbla loss om stil, garderoben och livet! Stort som smått…

060319_sakerstil_kvanum_627.jpg

Och inte BARA en härlig stund, utan också påfyllning med inspiration – och ett prisregn som liksom aldrig tycktes ta slut! Här kammades det hem ett par Säker stil-rosa skinnhandskar från Hestra, till exempel.

060319_sakerstil_kvanum_507.jpg

…Och så visade vi fem vårtrender, pratade om sidensjalen och vårens vackra färgmixar. Som rosa och orange, att mixa in gult och att satsa på färgklickar till accessoarer.

060319_sakerstil_kvanum_423.jpg

Emilia och jag passar också alltid på att få feedback på podden. Vilket är så himla värdefullt. I nya avsnittet “Lovefool” mixar vi ju till exempel en trendspaning från modeveckorna – med en nostalgitripp som gör mig lite rörd!

060319_sakerstil_kvanum_222.jpg

Japp, här ser ni en som älskar sitt jobb. Haha! Ja, både på bilden ovan här – och nedan. Är också lite extra peppad på Säker stil nu inför det här året, när vi äntligen ser till att ett par av våra viktiga drömmar för Säker stil blir verklighet. Följ gärna Facebook-sidan för att inte missa nyheter, även om jag såklart skriver här i bloggen också.

060319_sakerstil_kvanum_674.jpg

Så, tack alla ni som kom i onsdags för en urhärlig kväll. Här andas vi ut efter en väldigt lyckad kväll, tillsammans med Per Fernholm och Marie Malmenskog.

060319_sakerstil_kvanum_655.jpg

…Och här ser ni stjärnan Camilla Hedström som jobbar för Säker stil och är en nyckelperson i teamet, kvällar som denna.

060319_sakerstil_kvanum_710.jpg

Nu ska jag strax fila klart på “Kungligt fredagsgodis”. Hoppas att ni alla har en riktigt fin kvinnodag. Som någon skrev, “grattis” är väl egentligen inte så passande. Utan snarare: Upp till kamp! KOMMENTERA GÄRNA.

7 reaktioner till “Bildregn, feedback och färre felköp

 1. Internationella kvinnodagen!
  Så fint att det uppmärksammas mer av oss kvinnor oxå 🤗
  Vi är som bäst när vi stöttar varandra, vet inte riktigt varför jag ville uppmuntra dig men det var säkert att dina ord gick rakt in i mig.
  Så Ebba enjoy bara och glid lite på en våg av support och glädje över att vi finns här just nu för varandra.
  Hoppas på en lugn och mysig kväll för dig med familjen och är det i stället party varvat med jobb så njut bara av vad som 🥂🍾💃
  /Mona

 2. Du säger alltid det, men sedan kommer det ändå inte något Kungligt Fredagsgodis. Varför säga att det ska komma på fredagar om du ändå inte lyckas hålla det? Fredag är det varje vecka, så borde inte vara svårt att planera. Men gör det lätt för dig och säg att det kommer när det kommer. Punkt.

  1. Jag vet. Så ofta.
   Jag väntar fortfarande på oscarsklänningarna. Men de lär väl inte komma. Det har varit likadant tidigare, tyvärr. Att jag väntar på nåt som enligt Ebba ska komma men som sen aldrig dyker upp.
   FAST samtidigt så gillar jag ju även detta på nåt konstigt vis. Att Ebba känns mer riktig, att hon lever en vanlig vardag med tre barn och tusen grejer att göra och för en annan blir det ju så här ofta (att tiden inte räcker till) så det är klart att det måste få bli så även för Ebba. Och att det måste få vara okej.

   1. Hej Ellinor! Tack snälla du, ja, du vet inte hur glad jag blir över att läsa detta… Så skönt att det får vara liiite okej att vara obotlig tidsoptimist?! Stor kram och ha en fin helg! Nu ligger det uppe i alla fall, läs och njut!

 3. Ja, vem är perfekt?! Det är skönt att se att det är fler som inte alltid hinner med allt med jobb, familj och vardag, men vi gör vårt bästa! Vill passa på och tacka dig, Ebba, och Emilia för att ni alltid är så trevliga och inspirerande. Det är alltid lika kul att gå på era event! Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.