Meghan & Harry väntar barn

Nämen, ÄNNU mer babynytt i den kungliga världen – sååå kul! Hurra! Meghan och Harry annonserade idag att Archie (som fyller två i maj) ska bli storebror, senare i år…

…OCH paret delade med sig av en svartvit bild där babymagen syns tydligt. Meghan skrev ju ifjol en krönika i New York Times om missfallet paret drabbats av i somras – en text som med all rätt hyllades. Viktigt att använda sin röst till sådana frågor!

Okej, liiite trist att vi denna gång inte kommer att få följa en sådan underbart snygg KAVALKAD av gravid-looks, som när Meghan var gravid med Archie.

För oj, oj, oj vilken gravid-garderob Meghans stylist hade satt ihop!

Verkligen ett tips om du är på jakt efter gravidstil-inspiration. Klassiska basplagg, som hon i och för sig ofta stylade med hemskt höga klackar men snyggt är det. Älskar looken här nedan, med tubkjolen och vita skjortan:

Paret jobbar nu med sin nybildade stiftelse Archewell, och de diverse mega-kontrakt de skrivit på, bland annat med Spotify och Netflix. Och nu får de alltså ytterligare ett tillskott till familjen…

Och jag får ett kommande babynamn att spekulera om, haha!

Foto: Owen Humphreys / TT, Henk Kruger / TT

KOMMENTERA GÄRNA! Kanske har du REDAN en idé om namn?!

En reaktion till “Meghan & Harry väntar barn

  1. Hej, jag är inte så insatt i det kungliga men tycker om att läsa dina texter om det mellan varven. Och jag har funderat, vad vet man om relationen mellan prinsarna iom Harrys agerande att lämna kungahuset?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.