Matcha höstlöven – tre stiltips!

Innehåller affiliate-länkar, alla produkter valda av mig /

Rivstartade dagen med trendfrukost med Acast, bolaget som vi jobbar med Säker stil-podden med. De distribuerar, ser till att podden finns överallt och ja, att allt funkar smidigt helt enkelt. Acast hade bjudit in ett gäng kunder och kompisar till höstfrukost, Emilia och jag pratade trender! Jag hade på mig stickad tröja i en av de finaste höstfärgerna jag vet, nämligen…

uppdaterad2

Tips 1. Vinrött! Här på bilden favoriten från Indiska, med den matchande ljuvliga sjalen till (måste förresten köpa till mamma, hon lånade min och älskade den). Gillar alla brända nyanser just nu, Indiskas senapsgula likaså. Till och med (!) sugen på att piffa upp hemma med linnekuddar från Sköna hems nya kollektion (som släpptes igår) i den här nyansen… Alltså, jag gillar ALLTID de här tonerna – men i höst är det dessutom helt rätt. Stickat med “struktur”, också superfint. Jag har den här från Acne – och måste tipsa om Soft Goats snygga “chunky” variant, som också finns i V-ringat.

Tips 2. Stickat + bling = bra. Fin kontrast, alltid. Stylar här med armbandet från Sophie by Sophie, gillar också min “tvåfärgade” cuff från samma märke – perfekt till vardags. Hade jag haft hål i öronen hade jag gärna gått loss på dessa med röda stenar! Eller Thomas Sabos HELT galet fina örhängen!

Tips 3. Skippa svarta byxor. Alltså, inte alltid – men ibland är det himla fint med till exempel grå kostymbyxan, till vinrött och senapsgult. Kolla in Filippa K-byxan i perfekt loose modell med mellanhög midja här. Eller Filippa K:s snygga olivgröna, perfekt till grå stickad tröja.

Nu ska jag jobba järnet inför avresa till Kina imorgon, hjälp. Lite resfeber faktiskt, kände jag nu?! Kommentera gärna!

14 reaktioner till “Matcha höstlöven – tre stiltips!

 1. Åh tokgillar dessa inlägg!! Tumme upp också att du blandar dyrare märken med mer budget! Kram och trevlig resa!

 2. Jag är så sugen på den tröjan men undrar hur den är i storlek och inte minst, är den väldigt varm? Kan man ha den in9mhus utan att svettas 😬

  1. Hej Anna-Maria, tröjan från Indiska är ganska rejäl i storlek. Om du tvekar mellan två stl, välj den mindre. Jag har min inomhus t.o.m. med vit skjorta under och det är helt ok trots att jag är ganska varm av mig.

 3. Ebba – serietips!! The Split på SVT Play! Sex avsnitt och en slutscen som verkligen berörde. Och en huvudkaraktär som är så oerhört fint gestaltad.

 4. Tack! Nu vet jag vart jag kan hitta den fina gröna stickade tröjan och att den även finns i vitt.
  Vill även berömma dig för att du uppdaterar bloggen ofta – alltid bra läsning!

  Kram
  Sofia 😊

 5. För info, så kan du komma åt Facebook och Insta i Kina. Du måste bara skaffa en VPN. Jag använde Express VPN som app. Det funkade jättebra!
  Ha en underbar resa!
  Karin

 6. Måste bara säga WOW, så snygg du är i tröjan- färgen klär dig tokbra!

 7. Älskar tröjan, en sak jag undrar över är dock det här med byxor. Jag känner mig allra finast i kostymbyxor i palazzomodell. Kruxet är bara att jag bor i ett område där det gärna kommer två meter snö, regnar mycket och ptja kort sagt: klimatet funkar dåligt med byxor där fotlinningen svävar 0.5-1 cm över marken. Hur GÖR folk för att hålla byxlinningen snygg när det är dåligt väder? Jag fattar ju att man kan stoppa in byxorna i stövlar på väg till jobbet men jag vill ju känna mig fin utomhus också. Någon som har några idéer?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.