Måndagsrapporten – the söndagskväll edition!

Jamen, jag vågar nästan yttra orden men: Jag ligger i fas! Eller, lugn i novemberstormen, vi ska inte överdriva, inte förhäva oss här denna söndagskväll – men jo, jag lägger på ett vedträ till på brasan här och kan ändå konstatera att… jag startar veckan imorgon i någon slags harmoni. Så himmelens skönt! Nu vill jag hålla fast vid det, en balanserad mellanmåls-ordentlig BRA hälsosam vecka! Men först! Helgens höjdpunkt? Jamen det var nog ändå:

Mycket (!) nöjd dotter. Ja, även jag och min kompis Jenny, vars dotter också var med, hade kul, haha! I fredags släppte vi också sista droppet av tennisarmbandet Elise före jul (kommer ett nytt släpp i vår) och allt har flutit på under helgen – full fart förstås, men under kontroll. För att verkligen bekräfta detta unnade jag mig en måndagsrapporten redan söndagkväll. Here we go, veckan startar med…

MÅNDAG: …Måndagsmöte med Team Säker stil på kontoret. Jag kör från mitt kontor på Nybrogatan 79 och där råder sådant maxat julmys nu, vi laddar upp inför det som komma skall i veckan! Vi ska gå igenom lite decemberplanering för Säker stil, stämma av läget – och sedan kör Emilia och jag vidare med poddjobb och annat. En BRA måndagsrutin, sedan en timma kul (och svettig, vet jag redan nu…) tennis och mer jobb på eftermiddagen.

På kvällen har jag en dubbelmatch i “damligan” där jag är med, med min grymma partner. Ska bli skoj! Och nervöst. Herregud, blir alltid nervös inför matcher, är så djupt avundsjuk på alla de som bara tycker att det är “kul”, jag blir skakig, nervös och spelar mesigt. Men det sägs ju att enda botemedlet är… Att göra det. Igen och igen. Och igen.

TISDAG: Tidig start i sminket. Produktionsdag, jul-glam och glitter är temat – och vi kör en härlig LUNCH-LIVE med Säker stil som grädden på tisdagstårtan! Direkt från Emilias kontor, kl 13.00, pricka in i kalendern… Svar på frågor, stiltips och helt säkert en och annan trevlig, inspirerande överraskning. Sedan stannar jag kvar på Emilias kontor, vi ska spela in “Säker stil SVARAR”-podden. Måste också passa på att tacka för alla roliga frågor som rasar in, varmaste tack. Älskar vår Säker stil-rosa frågelåda, ditt sällskap i lurarna varje måndag på väg till jobbet. Som en snäll människa sa idag, när jag var ute och lunchade med familjen och hon stod bakom mig i kön och sa “Jag kände väl igen rösten…”. Fick så fint beröm för podden och hon beskrev den som “en karamell”. Sånt blir jag så glad av!

ONSDAG: Tiiidig träning, har bokat ett pass 06.30 och fråga mig inte varför. Eller jo, för att jag ville få in ett pass på The Place med Megaformer och för att kalendern är späckad, det är ju svaret. Sedan ska jag äta frukost med en gammal kompis, Erica, 08.15 och det är ju en lyx förstås, men det unnar jag mig en vecka som består av såväl kvällsjobb som helgjobb…

På förmiddagen ska jag medverka på en digital konferens och bli intervjuad om min syn på incluencer-skapet, entreprenörsskap och nya möjligheter. Kul förfrågan, som jag såklart tackade ja till! På engelska, så jag får värma upp engelskan. Blir nog utmärkt för hjärnan att starta dagen med svettig träning…

Sedan på eftermiddagen och kvällen har vi lite spontant och trevligt julmingel med Säker stil för samarbetspartner, ja, the extended Säker stil Family helt enkelt. På mitt kära kontor på Nybrogatan dukar vi upp glögg, tilltugg och annat gott – och MÅTTE jag nu inte glömt att skicka iväg en inbjudan om detta till alltför många?! Puh, så är det ju jämt. Jaja, jag ska dra detta ett varv imorgon, det är ganska spontant och så ville vi också ha det. Blir oftast trevligast så ändå! Mina kollegor Elsa, Ellen och Caroline har gjort ett jättejobb med att få allt i ordning på kontoret, det har varit ett projekt kan jag säga. Heja dem!

TORSDAG: Tidig start återigen – för idag smäller det! Jag är ju ambassadör för Vichy och fick frågan om jag ville bjuda in till hudvårdsfrukost – och bjuda ett gäng gäster på mina favoriter och en härlig fransk frulle. Jotack, det ville jag såklart väldigt gärna. Så på torsdag dukas det upp på Villa Dagmar, ja, det är ju Vichy som bjuder in men jag får vara värdinna – och det ska bli så trevligt. Är ju helt ärligt lite ringrostig med event och grejer, men detta känns himla avslappnat och trevligt.

På eftermiddagen ska jag preppa ett stort uppdrag jag har NÄSTA vecka, där jag är moderator. Måste börja i tid, även det är på engelska. Hjälp. Men det blir bra! På kvällen är det föräldragrej med barnens skola…

FREDAG: …Och på fredag är det avstämningsmöte just om uppdraget nästa vecka, prestigefyllt sådant och jag MÅSTE leverera – och som alltid, nyckeln är ju god förberedelse. Så god att man i stunden kan släppa sargen, lyssna, följa med och engagera. Resten av dagen blir det skrivjobb och jobb med Ebba von Sydow Jewelry inför en lansering 1 december, då vi alltid helt nödvändigt prishöjer tennisarmbanden men OCKSÅ lanserar en väldigt rolig nyhet. Och sedan…

LÖRDAG: …Är väl målet då att andas ut på lördagen och även då känna att ja, det går ju. Jag ligger i fas. Jag hyser hopp inför denna vecka och att landa i lördagen med en skön känsla. kanske årets första pepparkaksbak? Ja, så får det nog bli.

SÖNDAG: Även pepparkaksbak-skillsen behöver nämligen värmas upp, för på söndag kör vi maxad julmys-LIVE här hemifrån på eftermiddagen. Mer om det under veckan, men ja, det blir en randig sådan och jag kommer där att få avslöja en stor (!) nyhet, för oss fans av randigt. Det är något… Ja, jag får inte säga för mycket (knappt något alls) efterlängtat. Oj, som jag längtat efter just detta. Mer inom kort. Nu ska jag ansluta till Johan i soffan, som ser på den där Palme-mördare-serien med Robert Gustafsson som jag inte är helt frälst i. Men Johan gillar den, säger att jag borde ge den en chans till.

Önskar dig en riktigt, riktigt bra novembervecka. Låt ingen – ingen – jäklas med dig!

En reaktion till “Måndagsrapporten – the söndagskväll edition!

  1. Lyssnar på Säkerstil svarar som alltid på väg till jobbet! OCH! Var hittar man en Prada backpack på 40% ?!!! Min drömväska och Jag har letat och letat i många år efter att hitta den till ett bättre pris. Vill så gärna ge den till mig själv i julklapp efter en jobbig höst!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.