Måndagsrapporten – och den underbara känslan av kontroll

Absolut BÄST effekt har såklart en “måndagsrapport” om den görs redan söndag kväll. Den underbara känslan av KONTROLL. Att någorlunda ligga liiiite i fas, eller i alla fall inte helt ur fas. Mmmm. Ljuvligt. Så nu unnar jag mig en stund med datorn och kalendern – vi har just kommit hem från söndagsmiddag hos svärföräldrarna och nu tänkte jag alltså samla tankarna, inför veckan…

MÅNDAG: Upp och hoppa, nu GÖR VI DETTA TILL EN BRA VECKA! Eller okej, jag fraserar om – nu gör vi detta till en så bra vecka som möjligt. Utifrån förutsättningarna. Känns lite mer rimligt… Det betyder i princip att jag håller tummarna för att alla håller sig friska här hemma, att inget ställs in eller kastas om på jobbfronten, ja ungefär så. Kort sagt, jag är oerhört glad och nöjd om att rullar på. Så det hoppas vi på, tycker jag!

Vi släpper nya Säker stil SVARAR-podden, precis som vi gör varje måndag, och jag äääälskar veckans frågor! Klockan halvnio kör vi måndagsmöte med Team Säker stil – bland annat utvärdera veckan som gick, med en härlig stilutmaning med tema: “And just like that…”. Lite mer Carrie, lite mer färg, lite mer modemod. Det var otroligt kul att se allt fint i flödet, så mycket kreativitet, stilinspo och pepp. Mer sånt! Ja, jag blev sugen på en vår fylld med peppande stilutmaningar. Förresten, du har väl inte missat att vi har en egen sida för Säker stil, på Säkerstil.com – där vi uppdaterar med stiltips och annat stilhärligt?!

Efter måndagsmöte ska Emilia och jag köra ett jobbpass, podda och planera och dividera – vi håller på med ett spännande Säker stil-projekt som vi förhoppningsvis snart kan dela med alla Säker stil-vänner därute. Men vågar inte riktigt i detta skede… Ja, vi återkommer till det.

På eftermiddagen kör Caroline, Ellen och jag iväg till Smådalarö Gård för en minikonferens för mitt lilla bolag och Ebba von Sydow Jewelry – vi ska lägga planen för våren och året, kommande lansering, Alla hjärtans dag (som ju är snart!) och pränta ner idéer och drömmar i största allmänhet och jag LÄNGTAR! Jag ska packa baddräkt, kanske blir det ett vinterbad och det ska tydligen finas något slags spa? Tusen tack för alla tips kring just konferens-ställen utanför Stockholm och runt om i landet. Verkar finnas många pärlor. Haha, skulle gladeligen åka runt och testa allihop och skriva en utförlig guide. Drömjobb!?

TISDAG: Hallå, att vakna upp i en hotellsäng, hur skönt?! Nyp mig i armen, måtte detta bli av. Efter frukost och ett jobbpass, hem från konferensen, jobba undan (får ju alltid en lång “to do”-lista efter att ha workshoppat, så misstänker att det kommer finnas att göra…) – och sedan har jag bokat in ett pass träning på eftermiddagen. Ska få ihop tre pass denna vecka + 70.000 steg och jag VET ju, det måste bokas in för att bli av.

Lugn kväll hemma, skööönt, hej soffan, hej preppa och packa lite inför morgondagen…

ONSDAG: …För då är det 2022 års första Säker stil-plåtning. Jag tror att vi kör på Emilias kontor och jag tror (hoppas!) att solen skiner och allt klaffar. Kul agenda för dagen, efter Säker stil-plåtningen ska jag jobba vidare lite till med mina smycken. Vi får nämligen äntligen – ta i trä – ett efterlängtat släpp av diamanthjärt-halsbandet Astrid. Har fått så många frågor om det, så jag läääängtar efter detta nysläpp. Förhoppningsvis i både vitt guld och gult guld.

TORSDAG: Frukostdejt med Emilia. Ja, man kan väl också kalla det möte – men trevligt att kalla det frukostdejt?! Inser nu att jag bara tänkt detta, ska få med Emilia på tåget också. Men jag tror att hon är game, som man säger, för sedan ska vi vidare till möte med Acast, gemensamt, för att prata Säker stil-podden och 2022.

FREDAG: Fredagstennis på morgonen. Svettigt, kul och underbart, det konstiga är att jag inte ens räknar detta som träning?! Egentligen den allra bästa träningen. Lite som en powerwalk med en kompis och en kaffe i handen, i januarisolen. Win-win-win. Ja, något av det senare blir det nog inte den här veckan – men vem vet, kanske går det att klämma in på helgen?!

Fredagseftermiddagen avslutar jag med träning, because I’m worth it. Slår mig fortfarande när jag skriver detta att… Det är jag som skriver detta. “Avslutar fredagen med träning”, som att det är en slags present till mig själv. Detta som tidigare var något fruktansvärt motigt, jobbigt och pestigt. Nu klarar jag mig inte ens en vecka utan endorfinkicken?! Ja, man kan ändra sig. Det är ett som är heeelt säkert.

LÖRDAG: Åh, vad är väl en bal på slottet… Ikväll skulle vi gått på födelsedagsmiddag – men det är framflyttat. Som så mycket annat. Men nu ser vi väl ändå ljuset i tunneln, eller? Det måste vi ju tro och hoppas på. Ja, i övrigt blir det stallet för dottern (som Johan brukar köra, han är betydligt bättre på hästar än jag!) och kanske lite tennis, ja, en härlig helglördag i min smak, helt enkelt.

SÖNDAG: Söndag hos oss? Köra, hämta, lämna, vad händer i veckan, vem gör vad, har vi koll, hur får vi ihop det? Jo, det får vi. Den här veckan också. Jamen, så tar vi farväl av januari och säger snart hej till födelsedagsmånaden februari. Jippie!!!

KOMMENTERA GÄRNA!

En reaktion till “Måndagsrapporten – och den underbara känslan av kontroll

  1. Älskar smyckena du gör! Så ledsen att jag inte längre kan ha örhängen pga allergi. Föreslår att ni utökar sortimentet med ett par clipsörhängen som är snygga, sköna och i bra kvalitet. Det utbudet är obefintligt på marknaden idag och jag tror att fler med mig skulle köpa direkt. Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.