Måndagsrapporten: mänskligt batteri, tåg och tennistävling

Jag tänker på solpanelerna på taket därnere i Falsterbo och att jag hade behövt ett inre batteri – för att LAGRA energin jag samlat under en vecka i värme, ljuset och solen. Men lyxigt mycket tid med familjen, underbart höga sömnpoäng och inte en endaste tanke på matlagning, hemmafix eller vardag. Ja, får skapa ett mentalt batteri helt enkelt?! På samma sätt som jag försöker jobba med den mentala papperskorgen. Alright, vi kör Måndagsrapporten!

MÅNDAG: Tidig start och rivstart på veckan, barnen har studiedag så lite fix med playdate och annat, för att få ihop måndagen på alla livets plan. Men det ska – ta i trä – klaffa! Stämma av allt efter söndagens lansering av tennisarmbanden, bara en handfull kvar och jag måste planera allt inför nästa släpp senare i november, för att ligga i fas. Kan typ inte fatta att jag nu lanserat ett sådant drömsmycke, stolt så jag spricker faktiskt.

Klockan 07.45 ska jag vara på Emilias kontor och vi ska stämma av, planera och komma i fas inför måndagsmötet 08.30 – vi startar veckan med att ses allihop på Emilias kontor, frukost och allt. Trevligt! Men istället för att komma med andan i halsen tänkte Emilia och jag alltså jobba en stund inför mötet. Mycket kul att gå igenom, så vi lär hålla på ett tag – vi kör måndagsmöten lite mer som ”arbetsmöten” ibland, ibland bara kortare avstämningar. Beror på läget och behov! 

Sedan har jag möte med Wakakuu, inför den roliga LIVE vi ska göra tillsammans i Göteborg senare i veckan. Den har planerats länge, det blir på plats från Wakakuus härliga Flagship Store i Göteborg, tillsammans med Maria Tollemark. Mer om det senare i veckan, nu är det alltså avstämningsmöte, för att spika och dubbelkolla allt. Kul!

Eftermiddagen fortsätter med Säker stil-måndagsträning med Emilia (yes, skönt!) och sedan planerar vi att podda – och vi HAR ATT PRATA om, om man säger så… 

TISDAG: Måtte nu höstlovsväskorna i hallen vara uppackade, om jag hade nån ork kvar på måndagskvällen?! Well, lite tveksamt, vi får se. Tack och lov har Johan en (edit: ytterligare en) superkraft som är att ta tag i saker som… Ouppackade väskor. Älskar honom för detta och väldigt mycket annat, förstås. 

Frisören, ser jag nu i kalendern! Halleluja, som jag längtat efter detta. Sjunka ner på Preston Hair hos Viktor och bara vara helt i någon annans proffsiga händer – och få en suuupergod stor cappuccino. Och en supertrevlig stund! På köpet blir man dessutom himla mycket gladare av att komma därifrån med nyfixat svall. Finns det egentligen något lyxigare än frisören?! 

På eftermiddagen blir det kontorjobb. En hel del admin och planering med smyckena nu, de närmaste veckorna är hektiska med tanke på julhandel, märker redan av frågor inför julen. Himla roligt, förstås, att tidlösa fina smycken tycks bli en populär julklapp! Måste nu bara se till att lagret räcker och att leveranser och allt kommer som planerat. Puh. 

Avslutar dagen med padel-lektion, ska se om den kan passera UTAN ett rack på näsan, eller i pannan. ”Slow and easy”, som tränaren Gabo säger. Lättare sagt än gjort, om man är… Gjord som jag. 

ONSDAG: Kontorsjobb på morgonen, med grymma kollegorna Ellen, Caroline och Elsa – sedan sticker Ellen och jag ner med tåget till Göteborg före lunch. Vi rullar in i Göteborg vid halvtvå och åker nog ganska direkt ut till Wakakuu, för att preppa inför kvällens Wakakuu-LIVE! Jag kan utlova nåt utöver det vanliga med denna LIVE, det blir en specialare med guidad ”House tour” på Wakakuu-högkvarteret och såklart även ett gäng ”Jobb-snygga looks”, som räddar vintern. För jobbet men också för glöggen, julfesten eller AW:n. Klockan 18.30 är ni alla varmt välkomna, tune in! 

TORSDAG: Mitt ”förra jag” hade stressat hem på kvällen, tillbaka till Stockholm. No more. Jag stannar i Göteborg, Ellen och jag bor över hos mamma och pappa på Överåsgatan och sen tar vi tåget nästa morgon, efter frukost. Skönt! Sådana grejer jag numera gör i ”balansens tecken”. Eftersom alltihop hänger ihop. Stressen, sömnen, kosten, träningen – alla pusselbitarna. Och såhär års har det en tendens att rasa ihop som ett korthus, så jag måste passa mig extra noga.  

Träning på eftermiddagen inbokat, 16.00. Efter en vecka med sparlåga på den fronten, så vill jag försöka få in ordentligt med träning den här veckan. Helst tre svettiga pass, får bli två på gymmet och ett bra hemma-pass med Get Vibes, kanske två?! 

Hoppas också komma iväg och se lite matcher på Stockholm Open. Måste ju komma nåt gott ur att min kära tennishall är stängd för vanliga spelare som jag och intagen av eliten. Det var sååå roligt att se all fantastisk tennis på ATP Challenger-turneringen på Teneriffa förra veckan, otroligt inspirerande. Så Stockholm Open vill jag inte missa, måste köpa biljetter bara!

FREDAG: Ganska lugn fredag i kalendern och så vill jag gärna att det ska förbli. Behöver jobba undan med smyckena, skrivande och i mailen. Och med bloggen, här, såklart! Har ju mina önskerubriker som jag nu sammanställt, många bra idéer men måste ju också ha tid att faktiskt skriva. 

LÖRDAG: Tennismatch för dottern i Åkersberga, blir kul! Har väl inte helt med mig Johan på denna pepp (!) så det blir jag som kör dit och hem, plockar upp lagkompis på vägen, skjutsar och hejar. Men det gör jag ju med glädje. Sedna lugn lördagskväll hemma, eller det som är kvar av den när vi kommer hem från tennisen vid åttasnåret… 

SÖNDAG: Fars dag, såklart! Pappa ska jag uppvakta på distans – och se till att barnen får hitta på något åt vår familjs pappa. Misstänker att han önskar sig en härlig helgfrukost med gott bröd, det ska nog gå att ordna. Kan också vara så att jag beställt något gult paket från favoriten CDLP, haha, en standard-farsdag-gåva här hemma. Inget fel med säkra kort, när det kommer till presenter tycker jag?! 

På kvällen ska vi bort på söndagsmiddag till min kompis Rim, blir en perfekt avslutning på veckan! 

7 reaktioner till “Måndagsrapporten: mänskligt batteri, tåg och tennistävling

    1. Louise, klicka bara på de olikfärgade orden i texten ovan, tex “tennisarmband” så kommer du direkt till webshopen och priserna👍 Visst är det smart ordnat!

      1. Hmm i min telefon syns inga länkar alls 🤔 och hittar inte till smyckessidan via menyn. Kanske jag som är blind. Om det funkar för dig kan du väl säga vad de kostar?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.