Måndagsrapporten – hej maj! Eller?!

MÅNDAG: Hej hallå maj, är vi redo för maj – eller?! Ja, nu kör vi. Hoppas att du haft en bra start på veckan. Ofattbart att det är typ sex veckor kvar till skolavslutning. Men det är sex väldigt späckade veckor med mycket kul, så jag känner mig taggad och inspirerad. Idag kom ÄNTLIGEN en mycket efterlängtad leverans av mina kära smycken, så imorgon hoppas jag att vi kan släppa det… Ja, om allt faller på plats. Så pirrigt och sååå roligt! Nu sitter jag hemma i köket och Marianne skär fruktsallad i “baren” och pojkarna tittar på tv. Johan är iväg och spelar tennis i den vackra vårkvällen. Snart blir det nog lite “Robinson” och sen läggdags vid halvnio. Oftast är det Johan som läser saga för barnen, just nu en rysare av Ingelin Angerborn.

Måndagen i övrigt bestod av digitala möten på rad och sedan en härlig poddinspelning i studio på eftermiddagen. Vet inte hur mycket jag kan berätta, får hålla det lite hemligt ett tag till – MEN kan väl i alla fall avslöja att vi har en gäst i Säker stil-podden! Jo! Åh, ska bli kul att släppa detta. Imorse släppte vi något annat, nämligen…

…Säker stil-SVARAR som avhandlat botox! Bali! Emilias nya affärsidé som jag hetsar henne att dra igång med! Ja, du måste helt enkelt lyssna och ja, vi har väldigt roligt när vi spelar in. Jag tror att det hörs väl just denna måndag, haha…

TISDAG: Kors i taket, ska börja morgonen med yoga! Jag, Ebba, en mycket icke-yogisk person utan något som helst yoga-lugn. Tror att det kan finnas där inom mig i och för sig, men just nu är jag inte “där”. Jag har fullt sjå att få in träningen, då menar jag styrekträningen, och tennisen som är mitt mest lustfyllda just nu. Eller okej, först ska jag ta med Klas till tandläkaren (tidigt på morgonen) men sedan – yoga. Har haft tusen anledningar att boka av men nej, icke. Det ska bli av. Borde jobba med Ebba. Jewelry och en massa annat men nej. Skriver det nu även här för att verkligen se till att jag inte ställer in.

ONSDAG: …Och den här morgonen är det tidig träning som gäller, jag måste komma ihåg att be Johan lämna och få iväg barnen för jag planerar att köra ett pass med min kompis Lotta klockan 07.30. Sedan är det ett par timmars jobbpass bokat med min kära Emilia. Kul! Så tacksam för allt roligt vi gör tillsammans med Säker stil.

På eftermiddagen ska jag medverka vid Female Start-up Day i Uppsala, digitalt givetvis. Ska bli kul att prata mod, entreprenörsskap och att våga satsa på sina idéer, speciellt när målgruppen är studenter. Ser det alltid som att JAG passar på att lyssna och lära av dem, som en extra bonus liksom. Spanade in agendan och det var verkligen en spännande eftermiddag fylld med entreprenörstips, såg bland annat att Lena Patriksson Keller ska tala efter mig. Lena (som bland annat grundat och är VD för Patriksson Communications, medgrundare till Jeanerica och en rad andra tunga, spännande uppdrag) är en kompis och en sådan där kvinna jag ALLTID blir så inspirerad av, när vi ses. Grattis alla studenter som anmält sig och får lyssna på Lena.

På kvällen är det dags för en efterlängtad LIVE-sändning med solglasögon! Så, boka in 19.00 i kalendern redan nu, bänka dig och njut av en maxad dos inspiration. Ska visa säsongens favoriter, trender, klassiker och har dessutom med en hemlig expert på området…

TORSDAG: Apropå sol: MÅTTE DET BLI OKEJ VÄDER! Det ser ju nu inte… Direkt ut så. Men på schemat står nämligen fotografering utomhus. Det får helt enkelt inte regna. Det får bara inte det. Fullmatad produktionsdag står på schemat, mycket roligt jobb som står på “att göra”-listan.

På eftermiddagen blir det uteträning i Humlegården, ja oavsett väder faktiskt. Får ta med något av barnen kanske, det får lösa sig, vet att det är så himla skönt efteråt!

FREDAG: Hurra, fredagstennis startar som vanligt dagen. Mitt lilla fredagsgäng och jag har faktiskt börjat smida planer på en höstresa för att kanske kunna åka iväg och spela tennis ihop, på något varmare ställe. Vi får se. Vore så himla roligt. Men som sagt, vi får se. Man vågar ju inte göra några sådana planer i nuläget.

Mamma och pappa kommer upp till stan, jippie! Mamma och jag ska faktiskt ha ett gemensamt möte efter lunch, vi hade såklart kunnat ta det digitalt också men när hon ändå är här – vaccinerad – så blir det kul att göra det ihop. Tänk att det är en lyx att ta sådana här möten ihop, i samma rum?! Har sagt det förut men nej, jag tror aldrig att vi går tillbaka till samma möteskultur som innan.

LÖRDAG: Stallet för dottern och annars ganska lugnt. Skönt. Cykeltur. Lunch- eller fikastopp någonstans på Djurgården kanske. Känner att jag verkligen vant mig mig dessa underbart oplanerade helger och lediga lördagar, haha. Kommer blir SVÅRT att vänja till av med det?! Och det är nog faktiskt något bra, tänker jag.

SÖNDAG: Pappa fyller år i veckan som kommer, så vi ska försöka fira honom denna söndag. Kanske blir det någon form av söndagsmiddag, kanske ute, ja, vi får se helt enkelt. Ska bli trevligt hur som! Måste förresten hitta på någon present till pappa, en bok kanske… Fast han har ju Storytel så nej. Hmm, kanske ett par strumpor eller två?! Eller något från Bookbinders förstås, ja, så får det kanske bli. Vi är inte så “presentiga” i vår familj men mest för att det är roligt, barnen får skriva ett fint kort. Det är nog det allra bästa egentligen.

KOMMENTERA GÄRNA!

6 reaktioner till “Måndagsrapporten – hej maj! Eller?!

  1. Kan du inte avslöja din hemlighet hur du orkar med så lite sömn som det verkar? Träning kl 7:30 trots att du hinner titta på tv på kvällarna – jag vill också det!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.