Kungliga modematchen?

Blev uppringd och mailad här ikväll om den “kungliga modematchen” och huruvida jag kunde kommentera från det pågående besöket hos kronprinsparet i Danmark…

…Och jo, det kommer ett EXTRA kungligt svep om detta! Förstås! Men fick skippa kommenterandet. Kan ju inte tacka ja till allt som är kul – och tackar jag ja, så vill jag spana in varenda bild i minsta detalj, kolla upp designers och när plaggen burits tidigare, eller små subtila markeringar. Så jag sparar ihop till ett härligt svep att bjuda er på, här i bloggen, istället.

Redan nu kan jag väl dock säga att det ser rätt jämt ut i toppstriden, om det nu ens finns någon kunglig modematch här. Snarare ett jämbördigt mästarmöte.

Men okej, om DU fick välja: Lånar du Marys grå set, eller Victorias mönstrade klänning? Kommentera!

35 reaktioner till “Kungliga modematchen?

 1. Det är en ledig självklar elegans hos de danska. Jämför bara med viktorias tantklänningar och daniels sura uppsyn hela tiden.

 2. Jag trodde att du menade match som i att hans slips matchar Vickans accessoarer? 😀

 3. Wow vilket kvartett!! Tycker dom är så härliga tillsammans allihopa!!! 🤩😍

 4. Marys grå set alla gånger.Men klänningen är underbar på Viktoria. Men jag skulle inte känna mig bekväm i den.

 5. Victoria winner! Ja den som Ebba inte valde! eftersom den innehöll Little Liffners designikoniska väska som Victoria matchade sin midnattsblåa minileopardmönstrade stilsuccé med. Mary alias Mrs Simpsson bär bara sin “stiff upperlipp”…Stackars fredlige Fredrik – med denna osäkra Tasmanska.

 6. Jag skulle definitivt låna marys Gråset, så snyggt!!!

 7. Hade jag haft kroppen för det så hade jag definitivt valt Marys set! Även Victorias är snygg men Marys mer enkelt cool i mitt tycke 🙂

 8. Är besatt av Marys snygga gråa outfit! Men vart är den ifrån? Kan inte hitta att de skrivit de i någon media… Ser lite ut som Stella McCartney, men tänker att hon borde klä sig i danskt…

 9. Hmm svårt. Tycker att Victoria bär blommiga klänningar i samma stuk lite för ofta. Men hade nog valt den ändå.
  Hade varit kul att se något annat på henne även om hon bär upp allt med bravur.

 10. Tyvärr lånar jag nog gärna Marys grå set👍🏻👍🏻men Victoria är supersnygg i sin klänning 😍

 11. Kul att de kungliga sysslingarna Fredrik och Victoria matchade varandra så perfekt! Fredriks slips matchar ju Vickans skärp perfekt. Säker stil á la Emilia

 12. Tycker också att Fredrik var snyggast!! Vickan bär upp det mesta men hennes skärp till klänningen är så svårt att tycka om..

 13. Helt klart Marys grå dress! Är så trött på Viktorias blommiga klänningar, måste variera sin stil lite mer.

 14. Definitivt Marys gråa outfit . Tror den hade varit jättesnygg på Victoria också. Klänningen alldeles för tantig på en så ung och vacker kvinna som Viktoria.

 15. Marys dress är cool men jag hade lånat Victorias klänning.
  Men visst måste väl deras stylister kolla av med varandra vad de kommer att bära för de är ju otroligt välmatchade med varandra Mary och Victoria på många foton?

 16. För mycket tyg upptill på Victorias. Hon försvinner i den. Men hennes glada positiva väsen väger upp totalt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.