Konsten att välja rätt bilder

Hej fredag, hjälp så FORT den här veckan gick! Mitt kontor idag? Hemma! Sitter med datorn i knät och har just tankat ner bilder från en stor plåtning i förra veckan. Samtidigt som sminkösen Emike har börjat fixa, föna och styla mitt hår (alltid bra att börja med håret, för då kan jag jobba samtidigt…).

Alla dessa bilder, jag jobbar i Dropbox och strukturerar allt i mapp-system, utifrån olika samarbeten och andra uppdrag. Fotografen gör ett grovt urval men även då är det ofta över hundra bilder, där jag sedan jämför, kollar detaljer och väljer ut favoriter – och bilder som passar för uppdraget, givetvis.

IMG_7255

Typiskt nog är det lite grått ute idag. Attans! Hade verkligen behövt krispigt septemberljus för plåtningen vi ska göra idag! Amanda är också här, Amanda är en stjärna som jobbar för Säker stil med alla våra sociala kanaler, samt hjälper till och projektleder våra trendfrukostar och annat.

Och nu kom Tova just in genom dörren här, min nya assistent – mer om det senare! För nu ska jag pyssla färdigt med “Kungligt fredagsgodis” till bloggen, korrläsa Säker stils Weekly och ge feedback och korra en inbjudan inför en riktigt kul Säker stil-kväll i Göteborg i oktober…

8 reaktioner till “Konsten att välja rätt bilder

  1. Älskar verkligen kungligt fredagsgodis! Så roligt att det är tillbaka

  2. Längtar efter kungligt fredagsgodis och jan du avslöja datum på event i Göteborg?

  3. Så intressant! Har ni haft en fotografering då vid något tillfälle för att ha bilder till olika, ännu inte bestämda, syften?

    Blir du alltid sminkad och fixad av någon annan när det är fråga om jobb? Jag (som själv är urkass på sminkning osv) trodde att alla ni som jobbar med utseende i olika former var proffs på att sminka er själva?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.