Kom förbi kontoret!

Igår när vi stod där i rutan, i direktsänd tv, inför hundratusentals tittare – så blev jag verkligen helt överväldigad, den där bubblande känslan inombords, av att vi får GÖRA detta tillsammans. Amy, mamma och jag, att vi faktiskt gör detta! Ja, och alla andra som är med på resan, vår lillebror August, pappa Oscar, alla som bidrar, är med på ett hörn. Det är många.

Framför allt att det sprider så mycket matglädje och inspiration. Det är verkligen lika underbart varje gång som någon skickar en hälsningar, taggar, postar en “blänkare” i en story från en lyckad kaka, sallad, ugnsomelett, chiasylt eller rimmad kyckling. Eller berättar hur en av recepten från nya boken räddat en middag, gjort succé på en lunch hemma, eller – som alldeles nyss – på ett barndop i helgen, där de serverade bara mat från nya boken. Riktig nyp mig i armen-känsla!

Sist men inte minst, lite reklam för boken – klicka gärna hem ditt eget ex, det är fortfarande kampanj på Adlibris för 199 kronor. Och är du i Stockholm och vill köpa signerade böcker direkt av mig på mitt kontor på Nybrogatan 79, välkommen förbi MÅNDAG 20:e MAJ, mellan 16 – 19. Då finns jag på plats, det går fint att swisha och alla får en goodiebag på köpet! Perfekt sommarpresent till lärare, mors dag-present till mamma, syrran eller bara sig själv…

13 reaktioner till “Kom förbi kontoret!

 1. Kan jag komma förbi och få en redan inköpt bok signerad?
  Ulrika

 2. Fel kommentar till denna bilden, men var köpte du din underbara blåa blus med gula blommor i nyhetsmorgon? Med vänlig hälsning, Linda

 3. Bakade era frukostfrallorna i torsdags i väntan på att förlossningsvärkar skulle sätta igång. Tog sen med två frallor till förlossningen, gjorde susen för lite välbehövlig energi mitt i natten. Nu är min lilla pojke här! Tror jag behöver en macka…. Fin bok och bra recept!

  1. Men alltså, wow Lisa!!! GRATTIS! Du behöver många goda mackor nu, haha 🙂

 4. Hej Ebba
  Jag vill verkligen tacka för de enkla och ändå nyttiga
  recepten på banankaka med chiafrön, havrekakorna
  var helt suveräna samt sylten som gjordes iTv.
  Det enda negativa var att extra banan på kakan
  kan jag tycka blev för blött. Men man gör som man
  tycker blir bäst själv. Fortsätt att jobba med alla
  nyttiga råvaror som Ni tillför vår dagliga föda.
  Bra med nytänk i vårt matträsk med vitt socker,mjöl
  och onyttiga fetter
  Kram
  Kerstin

 5. Hej,skulle vilja köpa signerad bok till min mamma på morsdag. Kan du skicka och vad skulle frakten kosta i så fall?

  Tack på förhand!
  MVH/Pia

 6. Hej! Jag och min sambo ska gifta oss i sommar efter två minst sagt tuffa år, då vår lilla treåring behandlats för leukemi. Nu är behandlingen äntligen snart klar! Tror du er mat kan passa att laga till bröllop?? Mvh Ellen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.