Fem måndagstips

Okej, här kommer tre snabba måndagstips. Inlägget innehåller affiliate-länkar!

Första tipset? “The Good Wife” – OCH “The Good Fight” på HBO Nordic! Hur kan dessa löjligt bra dramaserier helt ha gått mig förbi? Chicago, välspelat drama, spänning, rapp handling och stilsäkra powerkvinnor till advokater. Tänker nu att jag ska spara det jag har kvar (rätt mycket…) till efter min fotoperation i nästa vecka.

Andra tipset? Ett reatips! Fått massvis med frågor om min ljusblårandiga skjorta med puffig ärm, den jag lagade mat i igår i rutan. Du hittar den här på Wakakuu och den är inte billig men otroligt bra kvalitet, är väldigt nöjd med min. Dessutom just nu 20% rabatt där, kolla in hos Wakakuu! Och spanar du efter blårandig poplinskjorta, kolla även in Arkets.

Tredje tipset? Älskar att kronprinsessan älskar detta mönster från Rodebjer lika mycket som jag! Här bär hon det på båttur i veckan, på Saigonfloden i Ho Chi Minh City. Så vackert.

…När jag var inne på Rodebjer för att kolla in vad som fanns kvar, så råkade jag också falla pladask för denna kaftan inför sommaren. Och plötsligt kände jag att kaftan-säsongen är i sikte, jippie!

Fjärde tipset? Två boktips. Fick precis hem Frida Ramstedts underbart fina “Handbok i inredning och styling” och jag längtar efter att läsa, bläddra och få nya idéer. Väldigt glad för Fridas skull, vet vilket jobb som ligger bakom ett sådant här välgjort, vackert och bra bokprojekt! Sedan längtar jag också ihjäl mig efter att plöja Denise Rudbergs nya

Femte tipset? Festklänningar! Gärna med Arkets army-jacka över, för att dressa ner lite lagom. Blev ju lycklig när jag plåtade den här från Kappahl i veckan. Skynda även in på H&M för att spana in den här drömmiga, den hallonröda – eller den här, lär ta slut snabbt.

Foto: Jonas Ekströmer / TT.

8 reaktioner till “Fem måndagstips

 1. Åh – The good wife!
  Plöjde hela serien när jag ammade min dotter, fick de där vakna nätterna att bli mindre plågsamma 🙂

  1. Ja den älskade jag! Svart härlig humor. Ser Glow nu, p kap bra. Har du tips på liknande på Netflix?

 2. Dina länkar leder bara till första sidan på hemsidorna, är det meningen?

 3. Hej Ebba! Var kommer din blus/skjorta ifrån du hade på nyhets morgon när du pratade om Prins Carl Philip? Så fin!!!
  Mvh
  Malin

 4. Jag tipsar om utställningen på Thielska galleriet om upphovskvinnorna till mönstret på Rodebjer-kläderna: systrarna Jobs! Var på den i helgen och den var mycket sevärd, håller på till 1 juni tror jag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.