Kashmir-frågor, kängorna och kappan

/ Innehåller affiliate-länkar, produkter valda av mig /

Dyker in här på lördagen, för att svara! Eller, jag sitter ändå på kontoret eftersom jag har packat upp fem flyttkartonger med prover och annat från Bookbinders, som hamnade här hos mig i och med flytten till nya butiken på Karlavägen 67. Puh. Hur som helst. Det rasslade in frågor om mitt kashmir-set i mossgrönt. Det kommer från Soft Goat och jag har deras “Oversize hoodie” med matchande jogger-byxor. Så snygg i denna mörkgrå nyansen, eller i härliga “Ink Blue”, matchande byxan finns här

Min hoodie i kashmir i ljus gråbrun är denna cashmere hoodie från Filippa K Soft Sport! Jag har size L men den är rejält oversize, välj en mindre storlek för en mer “slimmad” / rak passform.

Snyggt med ankelboots i skinn, som detta kap från H&M – själv kör jag ju mina TredTray-kängor från ECCO!

…Och den beige kortare kappan jag haft senast är denna, från Wakakuu. Japp, just en sådan jag pratade om i villhöver-podden, när vi pratade om “Garderobens bucketlist”! Den längre kappan i taupe fick jag också frågor om, det är en gammal säsong från Acne Studios MEN helt snarlik denna från Filippa K. En herrkappa men både Emilia och jag föll pladask för den under vår #säkerstilLIVE – saftigt pris men helt otroligt snygg. Liknande i en annan prisklass? Denna rock från &M Premium Quality, en fodrad vadlång kappa i italiensk ullkvalitet.

KOMMENTERA GÄRNA!

4 reaktioner till “Kashmir-frågor, kängorna och kappan

  1. Din randiga klänning i alla mot alla var fantastisk. Varifrån? 🙂

  2. En fråga: är ni nöjda med er gråa soffa i vinkel och har du lust att dela med dig var den kommer från?

  3. Hej! Jag är nyfiken på hur de här super mysiga plaggen från softgoat är i storlekarna.. Normala som i att du har? M?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.