Jobba med oss på Bookbinders Design!

/ Reklam för egen verksamhet – arbetsannons från Bookbinders. Maila ansökan till [email protected] /

Är det dig vi söker? Eller känner du någon som skulle passa PERFEKT för detta roliga jobb?! Kom och jobba med oss på Team Bookbinders Design, på HQ på Karlavägen 67 i Stockholm! Nu söker vi en stjärna till tjänsten som Digital innehållsansvarig (vikariat). Start: Senast augusti / enligt överenskommelse.

Ok, vad letar vi efter? Vi söker en digitaltt innehållsansvarig med placering på Bookbinders Designs huvudkontor, centralt här i Stockholm. Tjänsten är ett vikariat på cirka 12 månader. Rollen är fokuserad på att skriva och publicera inspirerande, härligt innehåll – och att sköta vår kommunikation i digitala och sociala kanaler (uppdatera, producera material, sköta och ta intiativ kring Instagram, samt övriga sociala kanaler).

Vi vill att du är självgående, noggrann och en skicklig skribent med erfarenhet av digital marknadsföring. Det är nödvändigt att du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Avgörande är att du har en god språkkänsla och ett intresse för vårt fina varumärke och Bookbinders sortiment…

Så, vad kommer du att göra?
Skriva, utvärdera och optimera våra nyhetsbrev, produkttexter och kategoritexter.
Säkerställa en konsekvent tonalitet i våra digitala kanaler.
Uppdatera och optimera våra sociala kanaler – och öka engagemanget!
Ihop med andra medarbetare jobba med kampanjmanér, ta fram underlag till kampanjer och implementera bolagets kampanj- och marknadsplan.
Du jobbar primärt med Bookbinders Design men även i mindre utsträckning med vårt systerföretag Insjöns Väveri.


Vi är ett litet företag och hjälps ibland åt sinsemellan med andra arbetsuppgifter.
Du kommer att rapportera direkt till VD, Johan Kleberg.

Vilka egenskaper och erfarenheter söker vi?
Den viktigaste egenskapen för rollen är erfarenhet av och en passion för att uttrycka dig i text. Du brinner för hantverket och vet hur man skriver texter som säljer.
Du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Stort plus om du kan tyska.
Du har en relevant eftergymnasial utbildning.
Du har en passion för våra produkter.

Vad erbjuder vi?
En trevlig, prestigelös och utvecklade arbetsmiljö.
Ett bolag med en gedigen historia och spännande framtidsutsikter.
Stor möjlighet att själv styra och påverka marknadsaktiviteter.
Stor delaktighet i hela verksamheten, som vi ständigt försöker att utveckla.
Arbeta med produkter där kvalitet, hållbarhet och design är i fokus.

I våra lokaler på Karlavägen 67 kombinerar vi huvudkontor, butik, personalisering av produkter och e-handel. På kontoret är vi 5-6 personer som jobbar nära ihop med vår butiks- och personaliseringspersonal.

Övrig information: Vi kommer att göra ett första urval bland de ansökningar vi får in och därefter skicka ett kortare arbetsprov till de kandidater vi tror är bäst lämpade för tjänsten. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi har gått över till urvals- och intervjufasen.

TIPSA GÄRNA VIDARE, OM DU VET NÅGON SOM PASSAR IN PÅ DETTA. Maila då genast [email protected] med din ansökan, tusen tack!

En reaktion till “Jobba med oss på Bookbinders Design!

  1. Gillar verkligen Bookbinders och er satsning på Insjöns Väveri är berömvärd. Är själv ”gammal” entusiastisk vävare och gläds åt att ni på detta sätt lyfter fram ett hantverk som emellanåt betraktats som förspilld kvinnokraft.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.