Hur kan det vara nio år sen?

Jamen det sägs ju att man mäter tiden efter barnen, att det är barnen som gör att man märker att åren (faktiskt) går. Jag har ju en annan fiffig måttstock – nämligen kungliga bröllop! Att det är NIO år sedan kronprinsessan Victoria gifte sig med sin Daniel, det är däremot liiite svårt att ta in. Nio år sedan jag stod och frös en iskall, väldigt lång vinterdag ute på Drottningholm på den här bilden…

…Tur att man har EN superkraft som är att inte frysa, nånsin. Nästan. Och när jag ändå gör det, så tänker jag på en inre kamin, tar ett djupt andetag – och det syns inte. Så var det här. Teamet stod i vinterkläder för vi filmade trailern till hela bröllopssatsningen ute på Kina slott. Mitt i vintern, utan isolering eller värme. Jag hade på mig en tunn sidenklänning från Greta och det hade satts upp vita tyllgardiner för alla fönster, som sedan ljussattes utifrån – och sedan, försiktigt, försiktigt, så monterade den typ sju våningar höga prinsesstårtan uppå. Med ett brudpar på toppen, som jag håller i handen här och sedan i exakt rätt vinkel och millisekund skulle placera på toppen. Önskar att jag kunde visa er “bakom kulisserna”-bilder på en sådan här stor trailerproduktion, man tror liksom inte att det är SANT när man sedan ser den korta trailern svepa förbi i tv-rutan.

Här i London skiner solen äntligen, det har regnat i två dagar. Nu ska mamma och jag gå igenom recept inför matfotografering nästa vecka!

9 reaktioner till “Hur kan det vara nio år sen?

 1. Så fin du är! Älskar London och fick njuta av min gamla hemstad för några helger sen.

  Nu har vi har sommarlov och idag är vi ätit både lunch, mellis från er kokbok (barnen är galna i era bananmuffins) och till middag blir det melon och halloumi salladen med egen gjord merguez korv.

  Känns som om det blir fler recept under sommaren 🙂 tack för en kokbok!

 2. Va?! Är det redan nio år sedan de gifte sig?!! Ja tiden o åren rullar på… Men han har ff rätt prins Daniel,
  ” störst av allt är kärleken..” Fint!
  Glad midsommar!

  1. Jag blev ihop med min (nu) man i samma veva som de gifte sig. Vi har hunnit få tre barn sedan dess, flyttat sex gånger, jag har haft fem olika jobb, och inget i mitt liv är vad det var innan dess – så för mig känns det som en evighet sedan de gifte sig 🙂

 3. Trovärdigheten – hos SVT- när Ebbas klanmedlem SVT-producenten Christina von Sydow räddade Ebba från slaskpressen – som tröttnat på hennes obildade fiina arroganta sätt att behandla kunniga äldre “kollegor” som t.ex The Queen Cecilia – sjönk som den sten som dränkt även stylisten Emilia de Poret’s #SäkeStil
  MAT-hem återstår som tur är för “The Container Clan” annars hade även Klebergs sjunkigt!
  Morsan & Amy räddar sin black om foten från drunkning…..#Klankultur

  1. Så du har tid att vara otrevlig på midsommarafton. Trodde att du har fullt upp med att förbereda midsommarfirandet på Marstrand eller är det bara ett önsketänkande från din sida att det vore så.

 4. Ebba önskas en härlig midsommar! Gläd dig åt sommarprakten och njut av dina framgångar! 🌹💐🎂

 5. Önskeinlägg då du har potential att bli Ribbings efterträdare och då du är i likadan situation då du mist en vän med barn (Alvén).

  Hur kan man/bör mam beklaga en förälders död till barn? Bör man skicka gåva till barnen/ge gåva vid begravningen? Agerar man olika ifall man inte var närstående toll barnen som om man är en väldigt nära släkting?

  Tipsa gärna! Tänker mig en slant pengar till barnen, eventuellt. Eller hur tänker man? Hur gör man i en så svår situation?

  Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.