Höstmorgon i sommarvärme

Åh, tack alla gäster som kom imorse! Hade ju bjudit in till en “höstmorgon”, eftersom temat var höstnytt och att klä barnen rätt för att hålla dem varma, torra och glada – men det visade sig ju bli VÄRLDENS sommarmorgon! Typ 27 grader varmt och kanonväder!

Lisa Höök kom dit imorse och dokumenterade, fick precis hennes fina bilder från morgonen and here we go…

Jag körde randigt, såklart! Som jag använt denna klänning – men den är verkligen ALLT som jag gillar: Bekväm, med fickor, sval, skön, skjortärm, “min” bästa längd och japp, randig. Matchade med mina snart sönderslitna silverskor…

Halvnio välde det in glada gäster. Sällan (aldrig?) varit på ett frukostevent, eller nåt event för den delen, där det varit så många extremt gulliga “+ 1” som hakat på…

Åh, det är verkligen roligt att träffa er därute som läser. Prata, mingla och ses. Skapa en mötesplats. Gör mig så himla glad, ska ni veta! Vill gärna göra mer av det framöver.

Blev också extra glad av att så många tackade och sa att de haffat en kompis eller kollega och bokat upp denna morgon. En perfekt aktivitet att göra ihop!

Sen bjöds det ju då också på suuupergod frukost…

…Och kaffe. Gick åt, kan man säga, haha! Det var inte direkt ALLA gäster som hade en hel full natts sömn i bagaget.

…Sååå goda smörgåsar på rågbröd med ost, avokado och sallad. Hur gott är det inte med ost OCH avokado?! Och varför tänker jag inte oftare på detta?

Många mammalediga bland gästerna – men också andra som passade på att klämma in en härlig start på dagen, innan jobbet.

…Vi bjöd också på trendspaning och tips med grymma Susanne, sånt proffs som jobbat på Polarn O Pyret i tolv år och kan allt som finns att kunna om att klä barnen rätt. Trevliga Susanne är också min guru, då hon jobbat i Polarn på Fältöversten där jag ju är stammis sen åtta år (!) tillbaka.

Tack för alla dina kloka råd och tips, Susanne! Sen blev det också tid för mingel, snack och shopping, förstås. Och…

…Jag visade upp mina favoriter från höstens nyheter!

Hello hängselbyxorna i marinblå manchester med randigt foder! Och vindfleece, ja, typ allt i vindfleece. Bästa plagget tycker jag, eftersom det funkar som perfekt jacka – och mellanlager.

…tack till alla gäster och hurra, detta gör vi igen tycker jag!

Nu ska jag strax klappa ihop på kontoret här och gå hem till mina små som ska få på sig randiga pyjamasar. Det blir tiiidig läggning ikväll, i alla fall för min del, jag är helt färdig i kroppen efter gårdagens löp-premiär och den här superlyckade dagen. Ni vet, en sån där härlig trött-känsla i kroppen. Som jag har saknat den, det är ju just träningen som framkallar den…

5 reaktioner till “Höstmorgon i sommarvärme

 1. Vart kommer din fina svarta randiga klänning ifrån? Med vänlig hälsning, Anna

 2. Hej Ebba!
  Vilket roligt event. Hade gärna gått om jag bott i Sthlm.
  Älskar Pop och handlar mycket därifrån till barnen. Dock har jag valt bort fleece pga miljön och undrar varför man ”måste ha vindfleece”!? Vi kör på polarns fantastiska ull-frotté ziptröja till förskolan med vindjacka utanpå om det behövs.
  Känns inte bra att shoppa fleece 2019…
  Kram.

 3. Hej! Så härligt detta ser ut. Kommer du till Malmö en sväng? 💁🏼‍♀️

 4. Önskeinlägg:tips om mjuka pyjamasar o mysplagg för vuxna o barn inför hösten

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.