Hej från Nyhetsmorgon!

…Men så sugen jag blev på att dra på pyjamasen redan typ NU när jag läser detta! Den här söndagen har faktiskt redan bjudit på såpass mycket, att jag känner mig redo för pyjamasmys.

Var ju tillbaka på mitt “gamla jobb”. Alltid kul att dyka in i rutan, i synnerhet för att prata kungligt och klänningar! Morgonen började nämligen i TV4-huset där jag gästade Nyhetsmorgon och programledaren Maria Forsbloms söndagssändning, för att prata om Nobelveckan och festernas fest. Som ju blivit en arena för statement-klänningar

Här kan du se klippet med mig i studion och Emilias härliga inslag, där hon hade byggt upp en “Nobel-studio” i sin lägenhet (var där live och kan säga att DETTA inslag vill ni se, mmmm). Jag listade fem klännings-moments vi minns, från Sara Danius magnifika trilogi till dåvarande kulturministerns Arktis-klänning av Naim Josefi med pappersärmarna signerade Bea Szenfeld. Förstås också fjolårets succé när kronprinsessan återanvända mamma drottningens Nina Ricci-karamell.

Själv valde jag mitt sliverglittrande set från Ida Sjöstedt, eftersom jag tycker att Nobel förtjänar glitter – och svart kavaj över det. På tisdag gäller det, då får vi äntligen se vad som i hemlighet skapats för kungligheterna inför denna underbara galakväll. Jag kommer att medverka i TV4:s “Efter fem” när gästerna ankommer till Stadshuset, kommentera klänningar och sedan recenserar Emilia och jag klänningarna och festens stil-höjdpunkter och snackisar i Nyhetsmorgon på onsdag morgon.

Åh, peppen nu. Påminner mig om att vi måste ha traditionsenlig “Gissa klänningen” här i bloggen! Alltså, VAD ni tror att kungligheterna kommer bära, vad gäller färg, stil och modell. Återkommer till detta!

8 reaktioner till “Hej från Nyhetsmorgon!

  1. Du nämnde i tv-inslaget imorse att det skulle behövas ett helt program om alla klänningar skulle kunna kommenteras. I väntan på det programmet ser jag fram emot Nobel-kommentarerna och Efter fem😉

    Men ett låångt program med Emilia, dig och Nobel-klänningar det vore kalas!

  2. Återanvändning och knytblus tror jag kommer att ingå i kreationerna på något sätt. Tack för din medverkan i Nyhetsmorgon. Du är så duktig, smart och snygg. Kramisar

  3. Ni var som alltid grymma, älskade inslaget med er! Dock var det alldeles för kort, vill alltid se betydligt mer när ni pratar Nobel och kungliga sammanhang, så otroligt kunniga och vältaliga, lättssamma att lyssna på. Wow på klänningen med rosetten vid halsen, tror vi kommer se fler än en klänning med rosett/knytblus. Och tänk vilken dröm om Kronprinsessan använder någon av Drottningens tidigare klänningar, och Prinsessan Madeleine också förstås. Skulle vara lite av en chock om Drottningen återanvänder, men vilken drömtrio i så fall 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.