Göteborgsplaner

/ Innehåller affiliate-länkar, alla produkter valda av mig /

Hej soliga höstlördag. Vid den här tiden om en vecka är jag hemma i Göteborg! Äntligen dags för Bokmässa igen! Å ena sidan: Önskar att Emilia och jag var där med vår tredje “Säker stil”-bok. För nu börjar vi landa i ett behov, en riktigt bra idé som jag längtar efter att hugga tag i…

sakerstil-bokmassa-60-Svartvit

Här, när Alice J fångade oss på bild inne på mässan när vi släppte “101 stiltips”, vår andra bok. Otroligt stolt över den, tycker ju själv att den är så användbar. Bläddrar i den för att bli inspirerad när jag behöver en IDÉ, vilket man ju behöver då och då. Eller ganska ofta? Just nu är den på 50% rabatt på Adlibris, skynda klicka hem här.

sakerstil-bokmassa-49-SvartvitMen åter till Bokmässan. I år är jag inte där med en egen bok – för en gångs skull. Har släppt en (eller fler!) böcker om året i över fem år nu. Men nu är jag inne i en skrivfas, jobbar med vår kommande kokbok, Säker stil-planer och en hemlig drömidé som jag skissar på.

I år åker jag ner som moderator, jag ska hålla i seminarier inne på Bokmässan. Ska också läsa sagor (!) högt ur den här härliga boken. Intervjua författare och prata om nya böcker, som till exempel den här stilduon som snart släpper bok. Jag trivs precis lika bra på “den sidan”, som i att vara där som författare.

sakerstil-bokmassa-27-svartvit.jpg

Jag åker ner till Göteborg redan på torsdag, stannar till söndag. Alla tre barnen åker också med och vi bor hemma hos mamma och pappa, så det blir full fart. Ska försöka klämma in Liseberg också, barnen har inte varit där och är mycket laddade…

sakerstil-bokmassa-6-Svartvit

Det allra bästa med Bokmässan? Att strosa runt och få idéer och bara fylla på med inspiration och förundras över alla böcker som skrivs. Och tänka att det måste ju gå att få till en egen, om vad jag lärt mig – och inte alls lärt mig – i livet hittills.

Kommentera gärna!

14 reaktioner till “Göteborgsplaner

 1. Vad härligt det låter. Ser verkligen fram emot en tredje
  Säker Stil-bok!
  Kram

 2. Har en fråga till dig du som kan London😁
  Behöver tips på hotell, inte för modernt och priset kvittar i princip. Tack på förhand!

  1. Hej Lisen. Det finns jättebra sidor på nätet där folk tipsar och recenserar hotell. I all välmening, det är 2018 och fler än Ebba reser.

   1. Jo jag vet det mycket väl men eftersom London är väldigt stort och det finns otroligt många bra hotell och man gärna vill ha närhet till vissa saker att kika på som jag vet att jag har gemensamt intresse av som Ebba och eftersom hon ofta är i London och kan staden väl så vill jag fråga någon som jag vet att jag kommer få ett bra tips av.
    Lite onödig och tråkig kommentar kan jag tycka. Önskar dig en glad och fin dag!

    Mvh
    Lisen

   2. Nej ingen onödig kommentar. Just reality. Du och jag och många andra följer hennes blogg och lyssnar på Podden. Där nämner hon vilka hotell hon gillar och var hon har varit. Det är bara att lägga ihop ett och ett. Fortsatt trevlig helg!

 3. Jag har blivit inspirerad av dig att börja springa. Startar i princip från 0, och jag har för mig att du pratat om något schema som du följde men kan inte hitta vart jag hört/läst det. Om det var så att du hade ett schema och att jag faktiskt kommer ihåg riktigt, skulle du då inte kunna skriva ett inlägg om din löpning och även inkludera schemat som du använde dig av. Känner att det är dags att sätta fart nu innan kylan kommer och man mest vill sitta inne och dricka thé.

 4. Hur ser du på det att Bokmässan blivit politiserad med tank på, Nya Tider? Funderingar på det?är det bara Business as usual?

 5. Hej Ebba, om du har tid över 😉 på bokmässan: är ju ganska partisk men jag tycker att min mamma (Ella Fronczak) har skrivit årets bästa bok, den är för barn om demokrati. Otroligt vackert illustrerad av konstnären Anna Wennberg (jag lovar, så värt en bläddring). De ställer ut i monter B03:62 om du vill komma förbi och säga hej! Boken heter ”tillsammans – en liten bok om svensk demokrati”. Hoppas du får en fin Göteborgsvistelse!

 6. Välkommen till Götet!
  Är du någonting utanför mässan? Hade varit så härligt att få böckerna signerade…😊

 7. De silvriga skorna du har på dig på några av dina bilder som du publicerar både på bloggen och på instagram, var kommer dom ifrån?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.